آفتابنیوز : آفتاب: علی ربیعی در یک نشست خبری با اشاره به اینکه بعضیها نسبت به صبحتهای دکتر روحانی مبنی بر پرداخت یارانهها موضوعاتی را مطرح کردند اظهار کرد: بعضیها به صحبتهای ایشان انگ کوپنی بودند زدند و نسبت به آن خیلی زود قضاوت کردند در حالتی که دکتر روحانی برای مهار تورم موضوع یارانه کالا را مطرح کردند.
وی ادامه داد: ارائه یارانهها برای افزایش رفاه اجتماعی و واگذاری آن به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از برنامههای دولت است اما هنوز در این مورد تصمیمی اتخاذ نشده است. به هر حال باید پکیجی از تامین اجتماعی و بیمه چند لایه به مردم را ارائه کنیم.
وزیر پیشنهادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه این نشست درباره این که در گذشته برخوردهایی با تشکلهای کارگری و کارفرمایی رخ داد آیا قائل به این موضوع هستید که اصلاحیه فصل ششمی که در اواخر دولت هشتم با توافق سازمان بین المللی کار را صورت گرفته بود دنبال کنید، گفت: معتقدم همان طور که در بحث صنعت باید در سپردن کارها به مردم پیش برویم در بحث تشکلها نیز این واگذاری با سهولت بیشتری انجام شود.
ربیعی افزود: باید دولتی کردن و دخالت دولت را در موضوعات کاهش دهیم هرچند که سرمایه اجتماعی در کشور هم اکنون وضعیت مناسبی ندارد باید جامعهی در حال گذار را در مورد سرمایههای اجتماعی کشور به وضع مطلوبی برسانیم.
به گفته وی، اگر دولت می خواهد وضعیت سرمایههای اجتماعی را سامان دهد باید تشکلها و نهادهای مردم نهاد را مدنظر قرار دهد و به تعبیر مقام معظم رهبری به باغبانی و بارور کردن آنها بپردازد.
وزیر پیشنهادی دولت یازدهم داشتن تشکل را حق همه مردم در بخش تعاون دانست و عنوان کرد: تشکلهای صنفی به سرعت ظرفیت رفتن به سمت کنشهای سیاسی را دارند و باید توجه داشت که زمانی این کنش به سمت و سوی سیاسی برود خاصیت صنفی تشکلها از بین خواهد رفت.
به گزارش ایسنا، ربیعی در مورد اینکه قانون کار محل مناقشه همه دولتها بوده است و در یک سال اخیر و به ویژه دولت دهم لایحه اصلاحیه قانون کار به مجلس فرستاده شد و این اتفاق بدون جلب رضایت شرکای اجتماعی کارگر و کارفرما انجام شد و نیز این که با نگاهی گذرا به متن لایحه قانون کار می توان دریافت کرد که عمده حمایتهای اجتماعی از کارگران حذف شده است گفت: قانون کار یکی از موضوعات پیچیده است.