او ادامه داد: تا یک هفته پیش از آغاز ماه مبارک رمضان به دلیل نبود فیلم خوب، پیشبینی میکردیم که طرح ویژه ماه مبارک رمضان با استقبال چندانی مواجه نشود و با توجه به اینکه امکان نمایش فیلمهای جدید در این مدت فراهم نشد، پیشبینی ما درست از آب در آمد.
اشرفی افزود: اما همین که فیلمهای جدید در هفته آخر ماه رمضان اکران شدهاند، شاهد استقبال خوب مردم از فیلمها بودیم به طوری که هر سه فیلم «هیس دخترها فریاد نمیزنند»،«دهلیز» و «جابه جا» با استقبال مردم روبرو شدند.
وی در عین حال گفت: البته تبلیغات هم به شکلی بود که فیلمها را به مخاطبان خود معرفی کند و به همین ترتیب سینماها از نظر فروش در وضعیت خوبی قرار گرفتند.
او با ابراز امیدواری از اینکه با پایان ماه رمضان که تعطیلات تابستانی همچنان ادامه دارد، استقبال مردم از فیلمها هم ادامه داشته باشد، اظهار کرد: اگر طرح ویژه ماه مبارک رمضان به همان شکل ابتدایی ادامه پیدا میکرد طرح شکست خورده بود چون فیلمی نبود که نمایش داده شود. این در حالی است که طرح فروش نیم بهاء فقط در تعدادی از سینماها اجرا میشد که البته همین ناهماهنگی در اجرای کامل طرح در موفق نبودن آن تاثیر دارد چون باعث سردرگمی مردم میشد.
اشرفی درباره اجرای این طرح در آینده و مقایسه آن با سالهای گذشته گفت: اگر بخواهیم برای سال آینده برنامهریزی کنیم باید از سه چهار ماه مانده به ماه رمضان هماهنگیهای لازم را با تمام عوامل موثر و دخیل در اکران همانند وزارت ارشاد، سالنهای سینما، صاحبان فیلمها و نیروی انتظامی انجام بدهیم.
او با تاکید بر اینکه ما به کمک دولت نیازمندیم خاطرنشان کرد: یکی از معضلات موجود این است که فیلمها توسط دولت ساخته میشوند و بخش خصوصی فعالیت چندانی ندارد و به این ترتیب نمیتواند به بدنه سینما کمک کند. این در حالی است که اگر بخش خصوصی بیشتر حضور داشته باشد به دلیل اینکه حداقل دغدغه برگشت سرمایه خود را دارد از سوژه و بازیگرانی استفاده میکند تا مردم بیشتر به سینماها جذب شوند.
اشرفی در پایان گفت: در این سی سال اینکه تمام کمکها و سوبسیدها به بخش تولید در سینما ارائه شده باعث شده است که سالنهای سینما کم کم تعطیل شوند، چون توانایی پرداخت هزینههای خود را ندارند بنابراین اگر قرار است کمکی انجام شود باید به موضوع اکران پرداخته شود.