به گزارش خبرآنلاین،نماینده مردم تهران در مجلس در بخش دیگری از سخنانش، به همراهی مجلس با وزیر بهداشت جدید اشاره کرد و گفت: "مجلس شورای اسلامی نیز با هر گونه اختلافی که بین نمایندگان است و سر هر چیز با هم مجادله می کنند و ممکن است دست به یقه شوند، ولی در مسایل سلامت، همه رای می دهند. این شانس بزرگی است که وزیر جدید در پیش رو دارد. از سوی دیگر معاون اول رئیس جمهور، آقای مهندس جهانگیری همیشه به مسایل درمانی، توجه ویژه ای داشته است."
دکتر مرندی در بخش دیگری از سخنانش به ظرفیتهای شهرداری تهران در بخش تامین سلامت مردم اشاره کرد و گفت: "متاسفانه قبل از دکتر روحانی، اختلافاتی بین دولت و شهردار تهران بود، منافع مردم این وسط تباه می شد. شهرداری کارهای زیادی برای سلامت شهر کرد، دلسوزانه تلاش کردند شبکه گسترش درمان در شهرداری به زیبایی پیاده شود. شورای مجازی نیز تشکیل شود. بنده به عنوان رئیس این شورا بودم که اعضای آن نیز معاون شهردار و معاون وزارت بهداشت و مسئولان دیگر مانند روسای دانشگاه بود، ولی به دلیل ترس و نگرانی از فشار بالا، کار خیلی پیش نرفت.شهرداری الان تشنه است وزارت بهداشت ورود پیدا کند و شهرهای بزرگ و کوچک نیز آماده اند از تهران، تقلید کنند. این همه زمینه برای کار دکتر هاشمی فراهم است. در فرهنگستان علوم پزشکی نیز خوشبختانه 8 نفر وزیر و 14 نفر از معاونان وزارت بهداشت، حضور دارند. همه آماده ایم به عنوان یک اتاق فکر در خدمت وزارت بهداشت باشیم. امیدواریم از این فرصت، همه استفاده کنیم. در این فرصتی که پیش آمد، درباره شخصیت و تفکر و عملکرد آقای دکتر هاشمی علم و آگاهی پیدا کردم و مرید او شدم، امیدوارم او بتواند از فرصتی که خداوند در اختیارش قرار داده به عنوان زمینه خدمت استفاده کند."
طریقت منفرد: دکتر هاشمی، لج چشم پزشکان را در می آورد
در بخش دیگری از این مراسم معارفه، محمد حسن طریقت منفرد، دومین وزیر بهداشت دولت دهم، پشت تریبون قرار گرفت و درباره دکتر هاشمی سخن گفت. او در بخشی از سخنرانی اش،اظهار کرد: "نیازی نمی بینم برای دکتر هاشمی آرزوی موفقیت کنم چون او موفقیتها را در حداکثر قابل تصور، پشت سر گذاشته. حتی جایگاه علمی او در خارج از کشور، لج ما چشم پزشکان را در می آورد و به لحاظ اقتصادی نیز قربان خدا بروم، وقتی عنایت کند، طرف را غرق می کند. (خنده حضار) برای همین برای ایشان آرزوی توفیق می کنم. امیدوارم با خداوند معامله کند، چون از مردم چیزی در نمی آید."
وزیر سابق بهداشت در بخش دیگری از سخنانش گفت: "هر بستری در بیمارستان، در سال 90، کمتر از یک میلیون تومان هزینه داشت و امسال بیش از 2 میلیون تومان خواهد شد. برای همین 13 هزار میلیارد تومان برای هزینه بستری مردم صرف شود. اصلاح این ساختار از پس وزارت بهداشت به تنهایی برنمی آید. معاونت محترم راهبردی ریاست جمهوری و سایر ارگانها باید تکلیف این تغییر ساختار را روشن کنند."
طریقت منفرد
همچنین از معاون اول رئیس جمهور خواهش کرد به کمک وزارت بهداشت بیاید. او
در ادامه گفت: "پزشک خانواده از سال 74 تکلیف قانونی برای اجرا داشته، ولی
تا زمانی که عزم ملی برای اجرایش نباشد، این اتفاق نمی افتد. زیرا تعارض
منافع تصمیم گیران در آن وجود دارد. درمان آن قدر گران شده که هیچ کشوری از
پس تامین منابع خود بر اساس یافته های علمی برنمی آید."
همچنین دکتر
شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز در سخنرانی خود به دکتر
هاشمی، وزیر جدید بهداشت قول داد کمیسیون بهداشت با او همکاری کامل را
داشته باشد.
این همایش همچنان ادامه دارد.