آفتابنیوز : 
دانشمنداني كه پژوهش اخير را به انجام رساندهاند ،تاکید می کنند ؛نتايج بدست آمده به اين معني نيست كه مادران مبتلا به ایدز بايد كودكان خود را شير دهند زيرا ويروس همچنان ميتواند از طريق شير دادن به نوزاد انتقال يابد.
اهميت نتايج جديد در آن است كه به دانشمندان راه تازهاي براي دستيابي به موادي ارائه ميكند كه احيانا ميتوان از آن براي سد كردن عمل ويروس ایدز در بزرگسالان و در جريان ارتباط جنسي آنان، استفاده كرد.
تحقيقاتي كه در گذشته درباره تركيبات درون شير به انجام رسيده بود پيشاپيش نشان داده بود كه اين مايع حاوي موادي است كه راه ایدز را ميبندد.
اينكه آيا شير ميتواند در محيط زيست واقعي و خارج از آزمايشگاه نيز مانع ابتلا به ويروس شود پرسشي است كه هنوز پاسخ دقيق آن روشن نيست.
این سوال نیز از سوی دانشمندان مطرح شده است که اگر شير به واقع مانع عمل ويروس است چرا برخي نوزاداني كه از شير مادر تغذيه ميكنند به ايدز مبتلا ميشوند.
بر اساس آمار يونيسف هر سال نزديک به ۲۰۰هزار نوزاد از طريق مادران خود ويروس ایدز را دريافت ميكنند و علاوه بر این، بين ۱۰تا ۲۰درصد نوزاداني كه مادرانشان به ايدز مبتلا هستند پس از دو سال تغذيه با شير مادر به ايدز مبتلا ميشوند.