آفتابنیوز : آفتاب: شفاف نوشت: شنبه گذشته برخی خبرگزاریها گزارش دادند که رییسجمهوری پیشین ایران، در احکامی جداگانه مسئولیت بخشهای دیگری از دانشگاه ایرانیان را نیز منصوب کرده است. همزمان روزنامه جمهوریاسلامی خبر داد مبلغ 160میلیارد ریال در آخرین روز دولت گذشته از حساب ریاستجمهوری برداشت شده است.
از فرداي روز تنفيذ، تردد احمدي نژاد و دولتمردان او به ساختمان لادن آغاز شد و اين تردد و حضور گاهي با برخي حواشي نيز همراه بوده كه از مهم ترين آن مي توان به برگزاري جلساتي در اين دفتر با حضور هيات دولت سابق احمدي نژاد اشاره كرد كه به لحاظ زماني مقارن با تشكيل جلسات هيات دولت فعلي به رياست روحاني است.
اما گذشته از مساله ساختمان لادن و دورهمنشيني احمدي نژاد با دولتمردانش در روزهايي كه حتي در حاشيه سياست هم ظهور و بروز قابل توجهي ندارند روز گذشته خبري در برخي رسانه ها منتشر شد كه حاكي از جابه جايي مبلغ قابل توجهي از حساب نهاد رياست جمهوري بود؛ اما هنوز مشخص نیست این مبلغ از سوی چه کسی و برای چه هدفی از نهاد ریاست جمهوری برداشت شده است.
در همین حال علی اکبر جوانفکر در رابطه برداشت این مبلغ از نهاد ریاست جمهوری گفته است؛ «من اطلاعی ندارم اما مطمئنا هر چیزی طبق قاعده و قانون انجام شده است. اگر چیزی خلاف قانون انجام شده است، میتوانند آن را اعلام کنند. تا الان از واژه «خلاف قانون» استفاده نشده است اما به هر حال گفته شده که این مبلغ در آخرین روز دولت دهم از حساب نهاد ریاست جمهور کسر و تاکید شده در این راستا سرنخهایی هم وجود دارد که احتمالا این مساله به اطلاع افکار عمومی خواهد رسید.»
وی در گفتوگو با اعتماد بیان کرده است؛ «چطور ممکن است معلوم نباشد. مگر نهاد ریاستجمهوری بیدر و پیکر بوده است؟ قطعا یک قاعده و حساب و کتابی داشته است که نمیتوانسته چنین پولی بدون قاعده و ضابطه از حساب نهاد کسر شود. این مساله اصلا امکان پذیر نیست. متاسفانه وقتی برخی میخواهند یک شبههیی را مطرح کنند همینطوری روی هوا یک مساله را میپرانند و بعد هم معلوم نمیشود اصل قضیه چه بوده است.»
جنجال های یک دانشگاهپس از آنکه محمود احمدینژاد رسما خبر تاسیس یک دانشگاه و گرفتن مجوز آن را از شورایعالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد، رییس دولت دهم با اعلام یک شماره حساب در برنامه گفتوگوی ویژه خطاب به مردم گفت راهاندازی دانشگاه خرج دارد و از مردم خواست به شماره حساب اعلامشده پول واریز کنند.
در هفته گذشته احمدینژاد، شمسالدین حسینی، وزیر اقتصاد، حمید بقایی، سرپرست نهاد ریاستجمهوری و بهروز مرادی، معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی در دولتش را به ترتیب به ریاست مجمع اقتصادی و مالی، معاونت پشتیبانی و معاونت طرح و برنامه دانشگاه منصوب کرد. همچنین در احکام صادرشده، محمدرضا شمس اردکانی، سرپرست دانشگاه «طب سنتی ایران» نیز به عنوان رییس مجتمع علوم پزشکی دانشگاه ایرانیان منصوب شد.
همچنین محمود احمدینژاد روز شنبه در احکام جداگانهای عبدالرضا شیخالاسلامی را به عنوان رییس مجتمع فنی و مهندسی و همچنین وحید حدادیاصل را به عنوان معاون آموزشی دانشگاه بینالمللی ایرانیان منصوب کرد. این در حالی است که پیش از این، گفته شده بود اسفندیار رحیممشایی از اعضای اصلی هیات موسسان دانشگاه ایرانیان است.
اما پیشتر خبرگزاریها گزارش داده بودند که شورایعالی انقلاب فرهنگی که با درخواست محمود احمدینژاد برای تاسیس دانشگاه موافقت کرده، فهرست اعضای هیات موسس این دانشگاه «به دلیل حضور اسفندیار رحیممشایی و حمید بقایی در آن» را تایید نکرده است.
پایهگذار موضوع تاسیس «دانشگاه بینالمللی ایرانیان» اما اسفندیار رحیممشایی معرفی شده که پس از آنکه تاسیس این دانشگاه با موضعگیریهای روبهرو شد، مدتی مسکوت ماند تا روز پنجم مرداد امسال که شورایعالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد مجوز تاسیس این دانشگاه را به محمود احمدینژاد داده است.
این شورا به پاس هشت سال فعالیت احمدینژاد در آن و تشکیل منظم جلسات خود، به درخواست رییس دولت دهم پاسخ مثبت داده و به اتفاق آرا، جواز تاسیس یک دانشگاه در تهران را به او داده است. در حاشیه مراسم ختم پدر صادق محصولی، احمدینژاد به خبرنگاران گفت هفته آینده درباره دانشگاه ایرانیان اطلاعرسانی میکند.