هاآرتص تأکید کرد: دیدار وزیران امور خارجه آمریکا و ایران در نیویورک و تأکید رییس جمهور ایران بر تلاش خود برای توافق با دیگر طرفها در آینده بسیار نزدیک، و بروز امیدهایی در تهران بیانگر این تحرکات برای نزدیک شدن روابط ایران و غرب است.
این روزنامه صهیونیستی تأکید کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم در سفر به نیویورک همه تلاش خود را برای متوقف کردن ایران به کار خواهد گرفت.
روزنامه یدیعوت آحارونوت نیز در مقالهای با اشاره به سخنان رییسجمهور ایران در مجمع عمومی سازمان ملل تأکید کرد: رییسجمهور ایران با لبخند و سخنان پر زرق و برق درپی جلب افکار عمومی جهان است و پیشنهاد کرد که ظرف 3 تا 6 ماه توافقی درباره برنامه هستهیی ایران حاصل شود.
یک خبرنگار صهیونیست به نام "ناحوم برنیع" نیز در مطلبی در همین روزنامه تحت عنوان " کیش مات ایرانی " نوشت: انتخاب روحانی و لحن او برای جلب افکار عمومی، دو اقدام هوشمندانه (ایرانیها) بود.
"شیمون شفر" نیز در مطلبی در یدیعوت آحارونوت دیگر با عنوان " تنها در میدان جنگ " تأکید کرد: نتانیاهو پس از موفقیت روحانی در اقناع جهانیان به لزوم آغاز مذاکرات، خود را در میدان جنگ تنها خواهد دید.
" سیما کادمون" روزنامهنگار صهیونیست در این روزنامه با انتقاد از هیأت رژیم صهیونیستی به علت ترک کردن سالن مجمع عمومی سازمان ملل پیش از سخنرانی روحانی، نوشت: ما از چه چیزی میترسیم ؟ چه بسا چیزی را بشنویم که قبلاً نشنیده بودیم؟
"سمادار بیری" نویسنده صهیونیست در روزنامه یدیعوت آحارونوت با اشاره به سخنان روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل، در مقالهای با عنوان " باید ثابت کند " نوشت: نباید تصورات اشتباه داشت. ایران هرگز از برنامه هستهیی خود دست نخواهد کشید و مذاکرات درباره میزان غنیسازی اورانیوم، تعطیلی نیروگاههای هستهیی و نظارت بیشتر بر تأسیسات هستهیی ادامه خواهد داشت.
بیری خاطرنشان کرد: آمریکا به خواست ایران تن خواهد داد و تدریجاً تحریمها را لغو خواهد کرد.
روزنامه "معاریو" نیز در مطلبی تحت عنوان "چه چیزی پشت این لبخند است ؟" نوشت: رییس جمهوری ایران با جلب افکار عمومی در سخنانش در مجمع عمومی، طرح افزایش نظارت بینالمللی بر برنامه هستهیی ایران را پیشنهاد کرد؛ و سرویسهای امنیتی معتقدند که روحانی به هدفش رسید.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص اذعان کرد، تحرکات دیپلماتیک اخیر ایران موجب شده است که کسی دیگر "پیشگوییهای" رژیم صهیونیستی را در خصوص آینده برنامه هستهیی ایران باور نکند.
هاآرتص در مطلبی به قلم "دیوید هریس" مدیر اجرایی کمیته یهودیان آمریکا، با اشاره به افسانه یونانی "کاساندرا" که به دلیل افسون شدن دیگر کسی پیشگوییهای او را باور نمیکرد، اظهار کرد؛ اکنون این رژیم مانند کاساندرا شده و ایران نیز مانند "اسب تروا" در غرب نفوذ کرده است.
وی با اشاره به این که این رژیم در گذشته توانسته بود همه توجهها را به سوی "تهدید" برنامه هستهیی ایران جلب کند، اذعان کرد؛ امروز چهرههای جدید در دیپلماسی عمومی ایران وجود دارند که برخلاف تصویری که در گذشته از ایران ایجاد شده بود، مسائل را پیچیده میکنند.
این نویسنده صهیونیست خاطرنشان کرد: اکنون روحانی و ظریف در حال حرکت هستند، و با استفاده از رسانهها و تسلطشان بر زبان انگلیسی و حضور در مجامع بینالمللی، و شرکت در ماراتن دیلپماسی تلاش می کنند تا پیام مسوولیت پذیری، برخورد باز و اعتدال را به دنیا برسانند.
وی ادامه داد: شکی نیست که آنها (ایرانیها) اعتقاد دارند که غرب تمایلی برای مقابله با ایران ندارد، و از خطر درگیری نظامی با ایران دوری می کند. آنها اکنون این برگه را در دست دارند.
نویسنده این مطلب در پایان تأکید کرد: بنابراین اسراییل باید راههای مؤثرتری را برای جلب توجه و مقابله با برنامه هستهیی ایران پیدا کند، زیرا در غیر این صورت تنها گذاشته خواهد شد و به نابودی کشیده می شود.