آفتابنیوز : بولتون پيش از آنکه به عنوان سفير آمريکا در سازمان ملل جانشين جان دنفورت شود، بايد مورد تاييد مجلس سنا قرار گيرد. دنفورت در ماه ژانويه از مقام خود کناره گرفت.
نامزدی جان بولتون از سوی کاندوليزا رايس، وزير خارجه آمريکا اعلام شد. وزير خارجه آمريکا بولتون را "ديپلماتی مصمم و قاطع که می داند چگونه کارها را به انجام برساند" توصيف کرد.
رايس گفت سابقه بولتون، تعهد او را نسبت به اتخاذ رويکردی چندجانبه در سازمان ملل و همچنين اصلاح آن سازمان ثابت می کند.
جان بولتون از جمله اعضای دولت بوش است که همواره موضعی بسيار سخت در قبال ايران، عراق (تحت حاکميت صدام حسين) و کره شمالی اتخاذ کرده است و مورد ستايش جمهوری خواهان و نومحافظه کاران بوده است.
وی پیشتر در اظهار نظری جنجالی گفته بود که چيزی به نام "سازمان ملل متحد" وجود ندارد و اضافه کرده بود فرقی نمی کند اگر مقر سازمان ملل در نيويورک 10 طبقه خود را از دست بدهد.
وی همچنین اخيرا در مذاکرات چندجانبه با کره شمالی بر سر برنامه اتمی آن کشور نقش داشته است.
بولتون اغلب نهادهای سازمان ملل را متهم کرده است که در مقابل کشورهايی مانند ايران و کره شمالی قاطعيت لازم را به خرج نمی دهند.
وی اخيرا برنامه اورانيوم کره شمالی را "گوريلی 400 کيلويی روی ميز" که نمی توان آن را ناديده گرفت توصيف کرد.
اظهار نظرهای علنی وی در محکوم کردن برنامه تسليحات اتمی کره شمالی باعث شده است پيونگ يانگ از گفتگو با او به عنوان نماينده آمريکا خودداری کند.
اما دولت بوش می گويد وی در سازمان ملل به خوبی از عهده وظايفش برخواهد آمد.
به گفته رايس، بولتون "يکی از سخنگويان قدرتمند اصلاحات" خواهد بود و همزمان به "ايجاد پايگاهی وسيعتر در آمريکا در حمايت از سازمان ملل" کمک خواهد کرد.
بولتون شخصا نيز اين نقطه نظر را منعکس کرد و گفت که سازمان ملل "برای رسيدن به موفقيت در زمينه اصلاحات" به رهبری آمريکا نياز خواهد داشت.
جان بولتون از ماه مه 2001 تاکنون معاون وزارت خارجه آمريکا در امور کنترل تسليحاتی و امنيت بين المللی بوده است.
تا پيش از آن وی چندين مقام مهم در وزارتخانه های خارجه و دادگستری را در دولت های مختلف جمهوری خواه به عهده داشته است.