پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۹۵۴۳۰۷
۲۱:۵۶
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
صدر گفته نیروهای عراقی نباید در سوریه دخالت کنند

پاسخ مقتدی صدر به درخواست کمک بشار اسد: فقط می توانیم دعا کنیم!

پاسخ مقتدی صدر به درخواست کمک بشار اسد: فقط می توانیم دعا کنیم!
رهبر جریان صدر عراق گفت: ما همچنان موضع خود را مبنی برعدم مداخله در امور سوریه حفظ می‌کنیم و در برابر تصمیمات مردم نمی‌ایستیم، زیرا آن‌ها تنها کسانی هستند که حق تعیین سرنوشت را دارند.
۲۱:۵۶
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز،

رهبر جریان صدر عراق گفت: ما همچنان موضع خود را مبنی برعدم مداخله در امور سوریه حفظ می‌کنیم و در برابر تصمیمات مردم نمی‌ایستیم. 

«سید مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق امروز-پنجشنبه- در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به تحولات سوریه نوشت: به غیر از دعا چیزی برای مردم آزاده و سرافراز سوریه نداریم. 

وی افزود: ما همچنان موضع خود را مبنی برعدم مداخله در امور سوریه حفظ می‌کنیم و در برابر تصمیمات مردم نمی‌ایستیم، زیرا آن‌ها تنها کسانی هستند که حق تعیین سرنوشت را دارند. 

صدر تصریح کرد: امیدوارم هیچ کس به نقشه‌های سه‌گانه شوم، آمریکا، انگلیس و اسرائیل که هدفشان نابودی دین و وحدت صفوف و تفرقه است، کشیده نشوند. 

وی در ادامه نوشت: دولت و ملت عراق و همه احزاب و گروه‌ها و نیرو‌های عراقی نباید در امور سوریه دخالت کنند. 

رهبر جریان صدر عراق تأکید کرد دولت عراق باید جلوی آن‌ها را بگیرد و هر کسی را که امنیت مسالمت‌آمیز در عراق عزیز ما را نقض کند، مجازات کند.

پاسخ مقتدی صدر به درخواست کمک بشار اسد

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Canada
۰۳:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
افتاب ظاهرا با شورشیان هست که اینجوری خبر میزنه
پاسخ