به نوشته الحیات در مقابل 1+5 متعهد میشود که حق ایران را در غنیسازی که بیش از پنج درصد نباشد، آن هم تحت نظارت بینالمللی، به رسمیت بشناسد و در جهت لغو تحریمهای اقتصادی بر اساس طرح گام به گام عمل کند تا به مرحله بازگرداندن پرونده هستهیی ایران از شورای امنیت به آژانس بینالمللی انرژی اتمی برسد.
این منابع دیپلماتیک بیان کردند، تماسهایی که هیات ایرانی در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک داشته است، بر چارچوب کلی مسایل موجود میان ایران و جامعه جهانی متمرکز شد و قرار شد که طی نشست ژنو جزییات این مسایل بر اساس اصول و قواعد جدیدی که متفاوت از دیدارهای طرفین در سالهای گذشته بود، مورد بررسی قرار گیرد.
الحیات در ادامه افزود: طرفین رایزنیهایی را از طریق کاترین اشتون، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به منظور تعیین سطح شرکتکنندگان در این نشست انجام خواهند داد. همچنین اشتون پیش از شروع مذاکرات ژنو با محمد جواد ظریف دیداری خواهد داشت که این نشانه اهمیت این مذاکرات برای ایران است.
به گزارش ایسنا،به نوشته این روزنامه، ظریف تیم کاری را برای ترسیم "نقشه راه" مذاکره کننده ایرانی تشکیل داده است که به دادهها و رایزنیهای انجام شده از سوی هیات ایرانی در نیویورک استناد کرده است.