وی ادامه داد: بعد از یک روز دوباره تب دخترم به 42 درجه برگشت، زمانی که به بیمارستان مراجعه کرده پزشک کشیک شب علاوه بر تجویز آمپول آنتی بیوتیک، برای دخترم آزیترومایسین تجویز کرد.
کوهی راد بیان کرد: بعد از دو روز مصرف آنتی بیوتیک، دخترم دچار خون مردگی در لثه، ورم شدید، کبودی و بریده بریده شدن لبها شد. در این شرایط با پزشک موضوع را درمیان گذاشتم. وی با گستاخی تمام و لحن بسیار بد جواب دادند که " تجویز من صحیح است و حتی رییس جمهور هم بیاید نمیتواند در تجویز من دخالت کند".
وی با اشاره به اینکه در داخل بروشور آنتی بیوتیک، هشدار داده بود که در صورت ایجاد حساسیت دهانی دارو باید قطع و به پزشک اطلاع داده شود، گفت: وقتی که مشکل دخترم را برای رییس بیمارستان بازگو کردم، او هم اعتقاد داشت که نباید آزیترومایسین تجویز میکرد که بعد از آن در بیمارستان بستری و تحت درمان خود رییس بیمارستان قرار گرفت.
کوهی راد ادامه داد: دخترم زهرا در 29 شهریور ماه از بیمارستان ترخیص شد و ورم لبهای او خوابیده است، اما همچنان خون مردگی در لثههایش وجود دارد.
وی با بیان این مطلب که به خاطر سهل انگاری و برخورد بد پزشک به دادسرای جرایم پزشکی مراجعه کردم، افزود: پس از طرح شکایت و ارجاع آن به بیمارستان، نامهای به درب منزل آمد، مبنی بر اینکه برای تشکیل کمیسیون پزشکی و اثبات خطای پزشکی باید مبلغ 100هزار تومان واریز شود، "مبنی بر اینکه که آیا خطای پزشکی صورت گرفته است یا نه؟"
به گزارش ایسنا، پدر زهرا با اشاره به اینکه توانایی مالی خوبی ندارم، اظهار کرد: قصد من از طرح شکایت تنها تنبیه پزشک بوده تا دیگر با جان عزیزان مردم بازی نکند و برخورد خوبی با بیمار و همراهان بیمار داشته باشد نه گرفتن دیه اما متاسفانه هیچ گونه رسیدگی به شکایت مردم نمیشود و فریاد مستضعفین به جایی نمیرسد و من هم به خاطر ضعف مالی از از ادامه شکایت صرف نظر کردم.