کد خبر: ۲۱۴۶۵۹
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۲

شرایط تردد مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور

معاون مشمولان و امور معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی ناجا شرایط تردد مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور را تشریح کرد.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سرهنگ حجت الله واعظی‌نژاد درباره ضوابط مربوط به تردد مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور گفت: این مشمولان با داشتن حداقل سه سال اقامت در خارج از کشور، می‌توانند در هر سال حداکثر دوبار و مجموعا سه ماه به داخل کشور، تردد کنند.

وی با بیان این مطلب که مهلت اجرای این مصوبه تا پایان سال 1395 است، افزود: مشمولان مقیم خارج از کشور برای دریافت مجوز تردد باید به نمایندگی دولت جمهوری اسلامی ایران در کشور محل اقامت مراجعه کنند و گذرنامه آنان پس از بررسی این شرایط، با مهر تردد مبنی برتردد ویژه مشمولان مقیم خارج از کشور ثبت می‌شود.

واعظی‌نژاد در مورد شرایط اقامت سه ساله در خارج از کشور گفت: سه سال اقامت پیوسته همراه با سکونت در خارج مدنظر است. بنابراین افرادی که فقط دارای کارت اقامت بوده و فاقد سکونت در خارج از کشور هستند یا افرادی که دارای اقامت پراکنده (غیر پیوسته) در خارج بوده‌اند در شمول این مصوبه قرار ندارند.

معاون مشمولان وامور معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی ناجا با اشاره به اینکه 9 ماه اقامت در خارج از کشور و سه ماه تردد به داخل کشور به عنوان یک سال اقامت محاسبه می‌شود، تصریح‌کرد: حداقل اقامت در هر سال 9 ماه پیوسته یا ناپیوسته بوده و اقامت‌های کمتر از 9 ماه در سال، جزء اقامت سه ساله محاسبه نمی‌شود.

واعظی‌نژاد خاطرنشان کرد: مشمولانی که برابر مقررات مربوط برای ادامه تحصیل با مجوز وظیفه‌عمومی از کشور خارج شده‌اند و همچنین فرزندان مشمول ماموران ثابت دولت در خارج که دارای مجوز خروج از کشوراز سازمان وظیفه عمومی هستند، در شمول این مصوبه نبوده و تردد آنان به داخل کشورمطابق ضوابط مربوط صورت می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، معاون مشمولان سازمان وظیفه عمومی ناجا، مهلت اجرای مقررات مربوط به معافیت خریدخدمت ویژه مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور را حداکثر تا پایان روز 31 مردادماه امسال عنوان کرد و گفت: فقط درخواست‌هایی که تا پایان روز31 مردادماه از سوی نمایندگی‌های خارج از کشور ثبت و حداکثر تا 31 شهریورماه از طریق اداره کل امور ایرانیان وزارت امور خارجه تحویل سازمان وظیفه‌عمومی شده قابل رسیدگی است و درخواست‌هایی که پس از این تاریخ واصل شود، قابل رسیدگی نخواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین