کد خبر: ۲۱۶۳۸۰
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۳
"مردم از دریچۀ باز شده حفاظت می کنند"

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني: شهامت دیپلماسی دولت ستودنی است

افراطيون همه هنر خويش را براي جلوگيري و مانع‌تراشي در كارهاي دولت بكار مي‌برند و عقلا بايد هوشيار باشند كه منطق اداره جامعه در شرايط فعلي، سياست خارجي مبتني بر عزت، حكمت و مصلحت است.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سرویس سیاسی - آيت‌الله هاشمي رفسنجاني عصر ديروز در ديدار شركت‌كنندگان در همايش رؤساي واحدهاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي، گفت: ملت ايران به آن مرحله‌اي از هوشياري رسيده‌اند كه در جزر و مدهاي سياسي، خود،  انقلاب و دستاوردهاي آن را حفظ كنند.

به گزارش آفتاب، ايشان با تمجيد از شعور بالاي سياسي مردم در انتخابات اخير گفت: مردم كه دريچه‌اي براي اميدواري انقلاب باز كرده‌اند، از دستاوردهاي آن محافظت و از دولت منتخب خود حمايت مي‌كنند.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تأكيد بر اهميت روابط جهاني در دنياي كنوني گفت: نمي‌توان در دنياي معاصر بدون تعامل سازنده و ديپلماسي فعال به مسير خود ادامه داد.
آيت‌الله هاشمي رفسنجاني شهامت دولت يازدهم براي فعال كردن ديپلماسي پويا را ستودني دانست و گفت: افراطيون همه هنر خويش را براي جلوگيري و مانع‌تراشي در كارهاي دولت بكار مي‌برند و عقلا بايد هوشيار باشند كه منطق اداره جامعه در شرايط فعلي، سياست خارجي مبتني بر عزت، حكمت و مصلحت است.

رئيس هيأت مؤسس و هيأت امناي دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به شرايط آموزش عالي در سالهاي اول پس از انقلاب اسلامي گفت: در جلسات رؤساي قوا به اين نتيجه رسيديم كه بايد با كمك مردم ركود علمي و دانشگاهي كشور را بشكنيم.

ايشان با تشريح فضاي انقلابي آن زمان كه فعاليت بخش خصوصي را نوعي ارتداد مي‌دانستند، به جلسه‌اي با امام(ره) اشاره كرد و گفت: پس از ارائه گزارش من در مورد ضرورت تحصيل جوانان علاقمند به علم و دانش با هزينه‌هاي خانواده‌ها، ايشان فرمودند: هر كمكي از دست من بربيايد، انجام مي‌دهم.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان خاطراتي از امام كه در دو مقطع، يعني تأسيس دانشگاه آزاد اسلامي و آغاز به كار حزب جمهوري اسلامي از وجوه امام كمك كردند، گفت: هر دو كمك ايشان بركت‌هاي زيادي براي جامعه داشت و هنوز هم دارد.

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در ادامه سخنان خويش با بيان اهميت استفاده از امكانات مردمي در جامعه اسلامي و توطئه‌هايي كه طي سالهاي اخير براي جلوگيري از حركت توسعه‌اي مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي در كشور انجام شد، گفت: دانشگاه آزاد، ظرفيت بسيار بالايي براي توسعه علم و دانش در جامعه ايجاد كرده كه مي‌تواند با ارتقاي كيفي خود، باعث تعالي علمي كشور تا سالهاي طولاني و حتي هميشه باشد.

رئيس هيأت امناي دانشگاه آزاد توجه به مقاطع تكميلي را از ضرورت‌هاي جامعه در شرايط فعلي دانست و گفت: دلسوزان مي‌توانند همت خود را براي تقويت علم و دانش در جامعه نشان دهند.

در آغاز اين ديدار دكتر حميد ميرزاده، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي ضمن ارائه گزارشي از فعاليت‌ها و برنامه‌ها، اين دانشگاه را بزرگترين دستاورد فرهنگي انقلاب اسلامي دانست و گفت: توسعه كيفي در رأس برنامه‌هاي مديريت دانشگاه است.

وي افزود: هر كوششي كه منجر به توسعه كيفي و كمي امور پزشكي جامعه شود، در دانشگاه آزاد اسلامي مورد حمايت خواهد بود.

آقاي دكتر لاريجاني، قائم مقام رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در علوم پزشكي نيز ضمن ارائه گزارشي گفت: 60 درصد مسائل آموزش پزشكي و 44 درصد مسائل پزشكي جامعه در مجموعه دانشگاه آزاد انجام مي‌شود.

وي افزود: مسائل پزشكي در مجموعه دانشگاه چالش‌هايي دارد كه توجه به رفع و كم كردن آنها از ضرورت‌هاي استفاده از ظرفيت‌هاي آن است.

آقاي دكترايرج فاضل، نماينده وزير بهداشت و آموزش پزشكي در شوراي عالي نظام پزشكي هم دانشگاه آزاد اسلامي را شجره طيبه خواند و با اشاره به مخالفت‌هاي تأسيس و توسعه آن گفت: سلامت و آموزش از دو مسائل اساسي براي توسعه پايدار جامعه است و دانشگاه آزاد اسلامي بهترين دستاورد انقلاب براي اين دو كار است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین