کد خبر: ۲۱۶۵۹۰
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۲

دفاع کم‌سابقه جان کری از مذاکرات هسته‌ای با ایران

در هفته‌های اخیر، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل، تلاش همه‌جانبه و مستمری را برای ضربه زدن به روند مذاکرات هسته‌ای ایران و سیاست خارجی جدید جمهوری اسلامی ایران آغاز کرده است. با این حال، جان کری، وزیر خارجه آمریکا به تازگی در اظهاراتی ‌غیرمستقیم انتقادات‌ شدیدی را از این رفتار رژیم اسرائیل مطرح کرده است.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: دفاع کم‌سابقه جان کری از مذاکرات هسته‌ای با ایراندر هفته‌های اخیر، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل، تلاش همه‌جانبه و مستمری را برای ضربه زدن به روند مذاکرات هسته‌ای ایران و سیاست خارجی جدید جمهوری اسلامی ایران آغاز کرده است. با این حال، جان کری، وزیر خارجه آمریکا به تازگی در اظهاراتی ‌غیرمستقیم انتقادات‌ شدیدی را از این رفتار رژیم اسرائیل مطرح کرده است.

جان کری، وزیر خارجه ایالات متحده با دفاع از روند دیپلماسی در قبال ایران، انتقاداتی غیرمستقیم را از مواضع نخست‌وزیر رژیم اسرائیل در این زمینه مطرح کرده است.

به نوشته سایت خبری «آروتز شوا»، جان کری شب گذشته در سخنانی در مجمع خلع سلاح، اظهار داشته در مذاکره با ایران، ایالات متحده این فرصت را دارد که جدیت ایران در پیگیری برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای و اثبات صلح آمیز بودن برنامه خود به جهان را بسنجد.

وی افزود: «از نظر من، این ایده که ایالات متحده آمریکا به عنوان یک ملت مسئول در مقابل همه بشریت چنین احتمالی را ‌نیازماید، اوج بی مسئولیتی خواهد بود».

کری در بخش دیگری از اظهارات خود که خبرگزاری فرانسه آن را پاسخی به تقاضای رژیم اسرائیل برای افزایش فشارها بر ایران دانسته، اظهار داشته: «برخی می‌گویند که به نحوی، بخشی از کار ایراد دارد... ولی ما تسلیم این تاکتیک‌های هراس و نیروهایی که می‌خواهند موضوع را به شکل دیگری جلوه دهند، نخواهیم شد».

گفتنی است، رژیم اسرائیل و به طور خاص شخص بنیامین نتانیاهو، چهار شرط ‌برای مذاکرات هسته ای ایران مطرح کرده است: توقف همه فعالیت‌های غنی‌سازی، خروج همه اورانیوم‌های غنی ‌شده از کشور، تعطیلی تأسیسات غنی‌سازی فردو‌ و توقف ساخت رآکتور آب سنگین اراک.

به گزارش تابناک، عربستان سعودی نیز دیگر دولتی است که خواستار ‌موضعی سخت‌تر از سوی آمریکا در مقابل ایران است. به این ترتیب، به نظر می‌رسد اشاره کری بیش از هر چیز به این دو دولت بوده باشد. به هر حال، این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که شماری از تحلیلگران برجسته آمریکایی نیز این روزها بر ضرورت فاصله گرفتن آمریکا از تل‌آویو و ریاض و در پیش گرفتن موضعی سنجیده تر در مقابل ایران تأکید می‌کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین