آفتابنیوز : 
طبق اين ماده و بر اساس بند الف آن؛ كليه دستگاههاي دولتي، نهادهاي عمومي و شهرداريهاي داراي تسهيلات رفاهي، فرهنگسرا و تالار، باشگاه و اردوگاه موظفند با هماهنگي كميته سامان ازدواج، فضاهاي مذكور را براي برگزاري جشن و مراسم ازدواج با همان قيمتي كه از كاركنان رسمي خود اخذ ميكنند در اختيار زوجهاي واجد شرايط قرار دهند.
همچنين بر اساس بند (ب) مادهي (4) به هر يك از خانوادههاي جوان عضو صندوق كه هيچيک از زوجين، اشتغال به كار يا منبع درآمدي نداشته باشند، حداكثر تا مدت دو سال پس از تاريخ ازدواج مبلغي به عنوان كمك هزينه زندگي به صورت قرضالحسنه پرداخت ميشود.
سقف مبلغ مذكور را كميتهي سامان ازدواج متناسب با سرمايهي صندوق تعيين خواهد كرد.
بر اساس مادهي (5) اين طرح كه نمايندگان به آن رأي دادند دولت مكلف شد به منظور تكريم و ترويج سنت حسنه نبوي ازدواج، فرهنگسازي و ترويج الگوهاي مطلوب، با استفاده از امكانات رسانهي ملي و دستگاههاي فرهنگي و آموزشي اقدامات ذيل را انجام دهد: تصحيح باورها و آداب و رسوم مانع و مزاحم ازدواج جوانان در مناطق كشور ؛ تشويق جوانان و خانوادهها به برپايي جشنهاي گروهي و كاهش هزينههاي تشريفات مراسم ازدواج ؛نامگذاری روز ازدواج حضرت علی و زهرا بنام ازدواج و جوانان؛ طرح مباحث مربوط به چگونگي تشكيل خانواده و روشها و آداب همسرگزيني و ازدواج آسان و شرعي از طريق رسانههاي گروهي، صدا و سيما، كتب درسي مقطع متوسط (سال سوم و پيش دانشگاهي) و آموزش عالي .
خوب است که به فکر مردم هستید. جای سپاس دارد.
اما یک چیز را در نظر نگرفتهاید؛ اینکه مهمترین چیزی که از ازدواج عاید زوجین میشود، حس رشد و بلوغ و بالندگی است.
تصور میکنید با پول کف دست مردم گذاشتن، این حس بالندگی و رشد و بلوغ را منتقل میکنید به جوانان؟!؟
بهتر نیست روش خرج این پولها را اصلاح کنید؟ آیا ایجاد اشتغال و فرهنگسازی برای ازدواج، چارهء بهتری برای درمان این گرفتاری اجتماعی نیست!؟
پول کف دست مردم گذاشتن یعنی گداپروری و تنبلپروری جامعه. واقعا" جای تاسف است.
من جوانی هستم که نیاز به ازدواج را در خودم حس میکنم. اما هرگز حاضر به ازدواج اینچنینی نیستم !!!