آفتابنیوز : آفتاب: دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی در نخستین نشست خبری خود با عنوان دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، ضمن تشریح گزارش 100 روزه فعالیت ستاد گفت: کشور ما هزینههای زیادی را در مبارزه با مواد مخدر از لحاظ اقتصادی، مالی، اجتماعی، انسانی و حتی سیاسی میپردازد و با همه دشواریهایی که داریم همچنان از قاچاقچیان عقبتر هستیم.
وی گفت: علیرغم اینکه مبارزات ایران با حوزه مواد مخدر از استانداردهای جهانی بیشتر است، اما گردش مالی بیش از هزار میلیارد دلاری رقم وسوسه انگیزی است که قدرت ریسک و استفاده از آن را بالا میبرد.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به موقعیت جغرافیایی ایران و همجواری با کشور افغانستان که به عنوان اولین کشور تولید کننده مواد مخدر است، گفت: طبق گزارش سازمان ملل امسال 209 هزار هکتار زمین افغانستان به کشت مواد مخدر اختصاص یافته که میتواند تولید شش هزار تن مواد مخدر را تامین کند، لذا موضوع اصلی کشور ایران هم مرزی با افغانستان است و باعث شده به عنوان یکی از مسیرهای ترانزیت مواد مخدر قرار بگیرد.
کشت مواد مخدر و گرایش به آن رو به افزایش استوی با تاکید بر اینکه در تلاش هستیم تا در مرزها و منطقه همجواری با افغانستان کماکان مقابله با مواد مخدر را افزایش دهیم گفت: آمارهای جهانی نشان میدهد که کشت مواد مخدر و گرایش به آن رو به افزایش است و این موضوع به معنای افزایش تعداد معتادان است.
تجویز استفاده از مخدرهای صنعتی و روانگردانها برای درمان مشکلات گوناگونرحمانی فضلی تصریح کرد: نوع محصولاتی که عرضه میشود از جمله مخدرهای صنعتی و روان گردانها باعث شده مشکلاتی در بخشهای مختلف اجتماع به وجود بیاید به این معنا که افراد دارای اضافه وزن، افسردگی، افرادی که تمرکز حواس در شب امتحان ندارند یک نسخه پیچیده میشود. همچنین به افراد دارای ناتوانی جنسی و افرادی که از لحاظ اخلاقی، شخصیتی و روحی و جسمی دارای مشکلاتی هستند استفاده از این مواد توصیه میشود.
وی هشدار داد: سطح آشنایی مردم از این مواد بسیار کم است و اعتیاد تنها به شکل سنتی آن در اذهان مردم شکل گرفته، در حالی که امروز در حوزه مخدرهای صنعتی بسیاری از افراد در خانواده به ویژه فرزندان به آن مبتلا هستند و خانوادهها از آن اطلاعی ندارند.
آشنا نبودن خانوادهها به استعمال مواد مخدر از علل افزایش گرایش به مخدرهای صنعتیرحمانی فضلی نبودن آشنایی کافی خانوادهها با روشهای استعمال مواد مخدر را یکی از علتهای افزایش گرایش به سمت مخدرهای صنعتی عنوان کرد و گفت: تا زمانی که سطح آگاهی و هوشیاری جامعه افزایش پیدا نکند، کماکنان با این مشکلات مواجهیم.
وی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم در جامعه اسلامی با موضوع مواد مخدر به صورت ریشهای و عمیق برخورد کنیم، ادغان کرد: برنامههای ستاد در حوزه پیشگیری، درمان و مصونیت یابی پس از درمان از جمله تامین اشتغال و مسائل بهداشتی روانی معتادان از برنامههایی است که در دستور کار قرار دارد.
80 درصد از درمان اعتیاد توسط بخش خصوصی و NGOها انجام میشودبه گزارش ایسنا، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در حال حاضر 80 درصد از درمان اعتیاد توسط بخش خصوصی و NGOها انجام میشود، گفت: رویکرد اصلی ستاد در مبارزه با مواد مخدر اجتماعی محور است و تلاش میکنیم تا تمام بدنه جامعه در این موضوع درگیر شوند و به تعبیر رهبری که مواد مخدر را بلای بزرگ و تهدید عظیم خوانده باید به سمت ریشه کنی آن حرکت کنیم.
رحمانی فضلی به نخستین جلسه مشترک خود با روسای NGOهای فعال در حوزه مواد مخدر اشاره کرد و گفت: باید تاسیس NGOهای مرتبط با مواد مخدر را تسهیل کنیم. همچنین در ارتباطی که با دانشگاههای علوم پزشکی خواهیم داشت، تشکیل اتاق فکر به دنبال برگزاری سمینارهای هم اندیشی و انجام پژوهشهای میدانی نظرسنجی در این حوزه را دنبال میکنیم.
ترانزیت مواد مخدر به سمت دریاها سوق یافته استگزارش تکان دهنده از جنایتها و قتلهای ناشی از توهم مصرف شیشه رسانهای میشود
وی از انجام 80 درصد مقابله با مواد مخدر در مرزها خبر داد و گفت: در بازدیدی که از مناطق شرقی داشتیم حدود 300 کیلومتر به خوبی پوشش داده شده بود و امیدواریم تا تابستان 300 کیلومتر دیگر نیز در پوشش مناسب قرار بگیرد.
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه در حال حاضر بخش اعظمی از ترانزیت مواد مخدر که در ایران انجام میشود از مرزها به دریا سوق یافته است، گفت: مواد مخدر صنعتی و روان گردانها بسیار حائز اهمیت هستند و در شش ماهه نخست امسال 200 لابراتوار کشف و منهدم شده و گزارش بسیار تکان دهندهای نیز از جنایتها و قتلهایی که به علت توهم مصرف شیشه اتفاق افتاده تهیه شده است که مستند است و در اختیار رسانهها قرار میگیرد.
تایید دسترسی آسان به مواد مخدر توسط عالیترین مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر کشوروی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا در امر مبارزه با عرضه مواد مخدر بین دستگاهها هماهنگی وجود ندارد و همچنین میزان دسترسی آسان است یا خیر؟ پاسخ داد: ستاد مبارزه با مواد مخدر نقش سیاستگذاری و نظارت دارد و قطعا نیروی انتظامی و قوه قضائیه که مسئولیت اجرایی دارند به این بخش میپردازند اما اینکه دسترسی آسان است؟ باید بگویم بله متاسفانه هست و پژوهشها نیز دسترسی آسان را تایید میکنند.
کشف محموله هفت تنی از یک بارکش در دو ماه گذشتهوی ادامه داد: با نظارتی که طی سه ماه گذشته بر روند مبارزه وجود داشته و با تلاشی که صورت گرفته جمع آوری معتادان خیابانی عملکرد مناسبی بوده به طوری که 80 درصد از دستگیرشدگان که خود توزیع کننده مواد مخدر بودند از سطح شهر جمع آوری شدند.
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی در بحث مقابله فعال تر از گذشته شده گفت: در سه ماهه گذشته 555 مورد عملیات و درگیری مسلحانه داشتیم که نتیجه آن رشد 22 درصدی کشفیات نسبت به سه ماه قبل تر آن است.
وی تاکید کرد: تلاش ستاد مبارزه با مواد مخدر و نیروی انتظامی کاهش میزان دسترسی به مواد مخدر است و با توجه به اینکه قاچاق مواد مخدر از مرزهای خشکی به دریا انتقال یافته و دریا هم در بخشهایی که مرز جمهوری اسلامی ایران است امر مقابله با شدت ادامه دارد، توانستیم یک محموله هفت تنی را از یک بارکش در دو ماه گذشته کشف کنیم.
وی گفت: در دریاهای آزاد نیز با همکاری سایر کشورهای منطقه و با استفاه از دیپلماسی بینالمللی امر مبارزه با قاچاق مواد مخدر در دریاها ادامه دارد.
به گزارش ایسنا، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا با کشور افغانستان دیپلماسی صورت گرفته که کشت جایگزین انجام شود؟ پاسخ داد: با توجه به صرفه اقتصادی که برای افغانستان دارد صحبتهایی صورت گرفته که بتوانیم کشت جایگزین با صرفه اقتصادی برای آنها معرفی کنیم و در این زمینه نقش سازمان ملل و کشورهای منطقه بسیار حائز اهمیت است، چرا که اگر همکاری کشورهای منطقه افزایش نیابد تولید مواد مخدر افزایش خواهد یافت.
وی در عین حال که از زمان دقیق دسترسی به مواد مخدر اظهار بیاطلاعی کرد درباره پارکها و حواشی شهرها که محل امنی برای توزیع مواد مخدر شدهاند، گفت: نیروی انتظامی به شدت با این موضوع مقابله میکند.
بازداشت 16 هزار معتاد در 100 روز گذشتهوی از بازداشت 16 هزار معتاد در 100 روز گذشته خبر داد و گفت: تمامی این دستگیر شدهها به مراکز درمانی ماده 16 که درمان اجباری معتادان است منتقل شدهاند.
زنگ خطر افزایش اعتیاد زنان از 5.3 به 9.8 درصدمهر تایید وزیر کشور بر اعتیاد کمتر از نیم درصدی دانش آموزان و کاهش سن اعتیاد
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در پاسخ به سوالی مبنی بر آخرین آمار اعتیاد زنان گفت: بر اساس گزارشها درصد اعتیاد زنان از 5.3 به 9.8 افزایش یافته که متاسفانه این رقم افزایش زنگ خطر است.
وی درباره تعداد دانش آموزان معتاد نیز گفت: از آمار دانش آموزان معتاد آمار دقیقی نداریم که بتوانیم به آن استناد کنیم، اما بر اساس نمونه گیری که صورت گرفته کمتر از 0.5 درصد دانش آموزان به اعتیاد مبتلا هستند اما طبق پژوهشی که صورت گرفته سن اعتیاد کاهش یافته است.
افزایش اعتیاد در بین قشر تحصیلکرده و مشاغل آبرومندوی با بیان اینکه متاسفانه اعتیاد در بین قشر تحصیلکرده و با تحصیلات بالای دانشگاهی و همچنین مشاغل آبرومند در دورههای اخیر افزایش یافته است گفت: باید اطلاع رسانی در حوزه مواد مخدر افزایش یابد.
وزیر کشور با اشاره به همکاری بینالمللی ایران در حوزه مبارزه با مواد مخدر گفت: علیرغم اینکه توافقهای بینالمللی در این زمینه وجود دارد اما وقتی کشورهای منطقه اولویتهای خود را انجام میدهند نگرش متفاوتی وجود دارد و میتوان گفت ایران به تنهایی در امر مبارزه با مواد مخدر فعالیت همه جانبه دارد.
در تجهیزات کنترل مرزها، به دنبال جذب مشارکتها هستیمبه گزارش ایسنا، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کمک 10 میلیون دلاری سازمان ملل، گفت: سازمان ملل چند پروژه را برای اجرا در داخل ایران به کشور ما واگذار کرده و حدود 10 میلیون دلار نیز کمک سازمان ملل به ایران در این زمینه بوده است، اما همچنان در تجهیزات به ویژه کنترل مرزها، به دنبال جذب مشارکتها هستیم.
ممانعت نهادهای مسوول از صیانت از خانوادههای معتادانوی درباره اینکه آیا برای خانواده معتادان و قاچاقچیانی که اعدام میشوند، بستههای حمایتی از سوی ستاد ارائه میشود؟ گفت: پروژه 10گانهای را به محققان و جامعهشناسان با ریاست دکتر افروغ در دانشگاه تهران داریم، چرا که پژوهشها نشان میدهد، زنانی که معتاد هستند، خانوادهها را به شدت دچار بحران میکنند و یا زنانی که سرپرست آنها معتاد است، با مشکلات زیادی مواجه میشوند.
رحمانی فضلی ادامه داد: در حال حاضر هیچ نهادی نداریم که امر سرپرستی و صیانت از خانواده معتادان را بر عهده گیرد و نهادهایی که مسئول هستند، زمانی که متوجه اعتیاد خانواده میشوند، خودشان مانع صیانت از آن خانواده میشوند.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در همین راستا مقرر شده در کنار سایر کمیتههای ستاد مبارزه با مواد مخدر، کمیته زنان و خانواده نیز تشکیل شود که نخستین جلسه آن هفته آینده برگزار میشود و هدف از تشکیل این کمیته، صیانت از خانوادههای آسیبدیده است.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در همین راستا مقرر شده در کنار سایر کمیتههای ستاد مبارزه با مواد مخدر، کمیته زنان و خانواده نیز تشکیل شود که نخستین جلسه آن هفته آینده برگزار میشود و هدف از تشکیل این کمیته، صیانت از خانوادههای آسیبدیده است.
رحمانی فضلی تاکید کرد: خیریههای مختلف را در این زمینه ساماندهی میکنیم تا از این زنان و فرزندان حمایت کنند، چرا که اگر حمایت نشوند، خود این فرزندان تبدیل به بزهکارانی در جامعه خواهند شد.
وی همچنین گفت: در صدد هستیم اصناف مختلف از جمله هنرمندان و ورزشکاران را در حوزه حمایت از صیانت خانواده برای حمایت از خانوادههای آسیب دیده معتادان وارد کنیم.
500 تا 600 هزار خانواده معتادان نیازمند صیانت هستندبه گفته دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، در حال حاضر یک میلیون و 400 هزار معتادی که وجود دارد، اگر از این تعداد 800 هزار معتاد را حرفهای تلقی کنیم، قطعا حدود 500 تا 600 هزار خانواده نیازمند صیانت هستند.
نسل چهارم مواد مخدر صنعتی در راه استوی با اشاره به تغییر الگوی مصرف مواد مخدر، گفت: تغییر الگو یکی از مباحث مهم مبارزه با مواد مخدر است، چرا که در هر مبارزه، نسل دیگری از مواد مخدر جایگزین میشود، به طوری که نسل چهارم مواد مخدر صنعتی نیز در راه است.
رحمانی فضلی درباره 350 زندانی ایرانی در زندانهای مالزی که همه آنها حکم اعدام دارند و به علت مواد مخدر زندانی شدهاند، گفت: انتقال به زندانهای مالزی به این معنا نیست که آنها از ایران مواد مخدر حمل کردهاند، بلکه ممکن است پس از خروج از ایران در سایر کشورها تشکیل شبکههای مواد مخدر داده و به مالزی منتقل کرده باشند، چرا که مراقبتهای پروازی در ایران با ستاد انجام میشود و میتوان گفت خروج مواد مخدر از ایران به ویژه از فرودگاههای کشور به صفر رسیده است.
خروج مواد مخدر از فرودگاههای کشور به صفر رسیدهرحمانی فضلی درباره 350 زندانی ایرانی در زندانهای مالزی که همه آنها حکم اعدام دارند و به علت مواد مخدر زندانی شدهاند، گفت: انتقال به زندانهای مالزی به این معنا نیست که آنها از ایران مواد مخدر حمل کردهاند، بلکه ممکن است پس از خروج از ایران در سایر کشورها تشکیل شبکههای مواد مخدر داده و به مالزی منتقل کرده باشند، چرا که مراقبتهای پروازی در ایران با ستاد انجام میشود و میتوان گفت خروج مواد مخدر از ایران به ویژه از فرودگاههای کشور به صفر رسیده است.
به گزارش ایسنا، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در پاسخ به ایسنا درباره اینکه کارشناسان سال 95 را سال سونامی اعتیاد عنوان کردهاند و اینکه با تغییر مجدد الگوی مصرف مواد مخدر، احتمال افزایش مصرف هروئین و در ادامه شیوع ایدز و هپاتیت، چه اقدام ضربتی در دستور کار قرار خواهید داد؟ گفت: پیشسازها از مهمترین موضوعات مواد مخدر هستند و تصمیم گرفتهایم تمام نهادهای دولتی و بخش خصوصی که اقدام به ساخت مواد صنعتی میکنند، تحت کنترل باشد و بر همین اساس برای تمام کارخانهها شناسنامه تولید و توزیع تهیه کردهایم و اجازه نخواهیم داد حتی یک کیلو مواد تغییر مصرف و جابجا شود.
به گزارش ایسنا، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در پاسخ به ایسنا درباره اینکه کارشناسان سال 95 را سال سونامی اعتیاد عنوان کردهاند و اینکه با تغییر مجدد الگوی مصرف مواد مخدر، احتمال افزایش مصرف هروئین و در ادامه شیوع ایدز و هپاتیت، چه اقدام ضربتی در دستور کار قرار خواهید داد؟ گفت: پیشسازها از مهمترین موضوعات مواد مخدر هستند و تصمیم گرفتهایم تمام نهادهای دولتی و بخش خصوصی که اقدام به ساخت مواد صنعتی میکنند، تحت کنترل باشد و بر همین اساس برای تمام کارخانهها شناسنامه تولید و توزیع تهیه کردهایم و اجازه نخواهیم داد حتی یک کیلو مواد تغییر مصرف و جابجا شود.
وی ادامه داد: در بحث مقابله با پیشسازها در مرز افغانستان نیز محموله سنگین 18 تنی که از طریق ایران در حال ترانزیت بود، کشف شده که این میزان برای تولید هفت تن هروئین کافی بود. همچنین برخورد با لابراتوارها در داخل کشور نیز به شدت پیگیری میشود.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر اینکه باید بحث مقابله با مواد مخدر به موضوعی اجتماعی تبدیل شود، گفت: اگر این اتفاق نیفتد، در صورتی که تمام انرژی و توان دولت را به کار بگیریم، به جایی نخواهیم رسید.
بحث بلاصاحب بودن مواد مخدر را نمیپذیریمرحمانی فضلی در ادامه این نشست خبری گفت: در گذشته با انبوهی از کشفیات بلاصاحب مواجه بودیم، اما در حال حاضر بحث بلاصاحب را در مواد مخدر نمیپذیریم و با تمام سرکردهها، سرشبکهها و دستهای پنهان و تاثیرگذار کشفیات برخورد خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: در گذشته اگر صاحب اصلی مواد مخدر متواری و یا دستگیر نمیشد، تنها با خود فرد حمل و توزیعکننده برخورد میشد، اما آییننامهای در دست تدوین است که بر اساس آن با تمام عوامل در مسیر قاچاق و عوامل اقتصادی مواد مخدر برخورد خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: در گذشته اگر صاحب اصلی مواد مخدر متواری و یا دستگیر نمیشد، تنها با خود فرد حمل و توزیعکننده برخورد میشد، اما آییننامهای در دست تدوین است که بر اساس آن با تمام عوامل در مسیر قاچاق و عوامل اقتصادی مواد مخدر برخورد خواهیم کرد.
به گفته دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، در آخرین اقدامی که صورت گرفته، با کنترل و هدایت وزارت اطلاعات، محموله بزرگ به داخل کشور راه یافته و پس از محاصره و دستگیری افراد، سرکردهها و سرشبکهها نیز دستگیر شدهاند.
ستاد مبارزه با مواد مخدر به دنبال مبارزه با عقبه اقتصادی محمولههای قاچاق مواد مخدر استرحمانی فضلی با بیان اینکه ستاد مبارزه با مواد مخدر به دنبال مبارزه با عقبه اقتصادی محمولههای قاچاق مواد مخدر است، گفت: بر اساس این آییننامه، مقرر شده پس از کشف مواد مخدر، تمام اموال افراد مرتبط با تولید، توزیع و قاچاق به نفع دولت مصادره شود.
وی از کشف دو تن شیشه در هفت ماهه نخست سال 92 خبر داد و گفت: این مقدار کشف نسبت به مدت مشابه سال قبل که یک تن و 200 هزار کیلوگرم بود، افزایش کشف را نشان میدهد.
مصرف و عبور 30 درصد مخدر تولید شده افغانستان در ایراندبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در پاسخ به سئوالی درباره اینکه از آمار تولید 6000 تنی مواد مخدر در افغانستان چند درصد به داخل ایران راه پیدا میکند؟ پاسخ داد: 30 درصد از مواد یا از ایران عبور میکند، یا کشف میشود و یا به مصرف میرسد.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در پاسخ به سئوالی درباره اینکه از آمار تولید 6000 تنی مواد مخدر در افغانستان چند درصد به داخل ایران راه پیدا میکند؟ پاسخ داد: 30 درصد از مواد یا از ایران عبور میکند، یا کشف میشود و یا به مصرف میرسد.
رحمانی فضلی در پاسخ به سئوال دیگری که آیا آمار و ارقام ستاد مبارزه با مواد مخدر محرمانه خواهد ماند؟ گفت: هیچ آمار محرمانهای نداریم و همه موضوعات را اطلاعرسانی میکنیم.
وی درباره کمپهای غیرمجاز، گفت: طی دو ماه اخیر اکثر کمپهای غیرمجاز را قانونمند و یا پلمپ کردهایم و در حال حاضر میتوانیم بگوییم که 80 درصد از کمپهایی که فعالیت دارند، مطابق با استانداردها هستند.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنین از رسانهها خواست تا گزارشهای مستندی از اردوگاهها و مراکز ترک اعتیاد تهیه کنند و گفت: در این زمینه خبرنگاران و عکاسان، شلاق قلم و دوربین خود را به پیکر مسئولان مبارزه با مواد مخدر بزنند، چرا که معتقدیم اگر آنها گزارش مستندی را به ما ارائه ندهند، نمیتوانیم در این مسیر به تنهایی موفق شویم.
با شگردهایی که حتی به عقل جن هم نمیرسد، نسبت به انتقال مواد به داخل زندان اقدام میشودوی درباره انتقال مواد مخدر به زندانها نیز گفت: اگر عنوان میشود در زندانها مواد مخدر وجود دارد، به این معنا نیست که نیروی انتظامی و مسئولان در این کار دست دارند، بلکه با شگردهایی که حتی به عقل جن هم نمیرسد، نسبت به انتقال مواد به داخل زندان اقدام میشود و این معضلی است که باید با تدابیر شدید کنترلی در دستور کار قرار گیرد.
وی درباره انتقال مواد مخدر به زندانها نیز گفت: اگر عنوان میشود در زندانها مواد مخدر وجود دارد، به این معنا نیست که نیروی انتظامی و مسئولان در این کار دست دارند، بلکه با شگردهایی که حتی به عقل جن هم نمیرسد، نسبت به انتقال مواد به داخل زندان اقدام میشود و این معضلی است که باید با تدابیر شدید کنترلی در دستور کار قرار گیرد.
به گفته وزیر کشور، طبق اعلام سازمان زندانها در سه ماه اخیر 29 کیلوگرم انواع بلع مواد مخدر از زندانها گزارش شده است.
رحمانی فضلی درباره گزارشی که یکی از خبرنگاران در خصوص وجود مخدرهای جدید به نام «تینا» و «جیب» در یکی از آرایشگاههای قلهک که مواد اولیه آن شیمیایی بوده و به عنوان قرص لاغری در اختیار مراجعهکنندگان با قیمت 12 هزار تومان گذاشته میشود، گفت: یکی از ویژگیهای مخدرهای صنعتی، سهولت دسترسی است و هر گزارش مستندی که به ستاد مبارزه با مواد مخدر برسد، قطعا نیروی انتظامی با آن برخورد میکند، اما نکته مهم الزام آشنایی خانوادهها با این گونه مواد است.
وی درباره سوء استفاده از کودکان کار برای توزیع مواد مخدر نیز گفت: ممکن است افرادی از این کودکان برای توزیع مواد مخدر استفاده کنند که این موضوع در حوزه تکدیگری است و متولیان آن، شهرداری و سایر دستگاههای مرتبط است، اما در شورای اجتماعی وزارت کشور نیز بحث کودکان کار و خیابان در دستور کار است.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در پایان گفت: از 135 میلیارد تومان بودجهای که برای ستاد مصوب شده، تاکنون 50 درصد تخصیص یافته است، هر چند که مشکل بودجه مربوط به کل کشور است، اما با توجه به اقداماتی که صورت میگیرد، این بودجه کافی نیست.