آفتابنیوز : آفتاب: بعد از این جلسه یکساعت و نیمه رییسجمهور با ابراز خرسندی از برگزاری اولین جلسه مشترک بین سه قوه گفت: مدتی بود که در فکر برگزاری این نشست بودیم و خوشبختانه اولین نشست که مصادف با میلاد حضرت موسی ابن جعفر (ع) بود برگزار شد.
رییس جمهور با بیان اینکه جلسه بسیار خوبی داشتیم گفت: در این جلسه با حضور رییس محترم مجلس شورای اسلامی و همچنین رییس محترم قوه قضاییه بحثهایی را درباره مشکلات کشور، مسائل اقتصادی کشور و آسیبهای اجتماعی انجام دادیم و اینکه سه قوه چگونه میتوانند برای حل مسائل کشور همدیگر را بیش از پیش همیاری و کمک کنند.
رییسجمهور با اشاره به اصل تفکیک قوا در جمهوری اسلامی ایران و در قانون اساسی گفت: مردم عزیز ما میدانند که قوای سهگانه هر کدام وظایف مشخصی دارند و در قانون اساسی اصل بر تفکیک قواست. ولی این تفکیک قوا منافاتی با تعامل قوا و تقویت روابط بین قوا ندارد و در واقع این قانون خود بر تعامل هرچه بیشتر قوا برای حل مسائل مختلف تاکید کرده و تکیه دارد تا سه قوه با کمک یکدیگر و تعامل بتوانند مسائل مختلف کشور را به پیش ببرند.
او گفت: یکی از مسائلی که در این جلسه مطرح شد این بود که در مورد مسائلی که مربوط به سه قوه مختلف میشود و سه قوه در کنار یکدیگر باید فعالیت کنند، چه ساز و کاری پیاده شود تا سه قوه به هم نزدیکتر شوند و مسائل مربوطه سریعتر و راحتتر حل و فصل شود تا رضایت مردم نیز تامین شود.
روحانی با بیان اینکه در این جلسه بیشتر در مورد مسائل اقتصادی و اجتماعی بحث کردیم، به ارائه لایحه بودجه سال 93 از سوی دولت به مجلس اشاره کرد و گفت: لایحه بودجه سال 1393 از سوی دولت تقدیم مجلس محترم شده و بررسیهای نمایندگان در ارتباط با این لایحه آغاز شده و کمیسیونهای مختلف مجلس نیز در این ارتباط به وظایف خود عمل میکنند تا در نهایت کمیسیون تلفیق مجلس بحثها را جمع کند و سپس صحن علنی مجلس درباره بودجه تصمیم بگیرد.
او افزود: در این جلسه نسبت به تسریع این روند و تصویب بودجه در چارچوب سیاستهای مورد نظر دولت که مورد تایید مجلس نیز هست صحبت شد.
رییسجمهور همچنین ابراز امیدواری کرد، مجلس در اواسط بهمنماه قانون بودجه سال 1393 را تقدیم دولت کند تا دولت نیز آییننامههای اجرایی مربوط به قانون بودجه را تهیه و تنظیم کرده و قانون بودجه از اول سال 93 اجرایی و عملیاتی شود.
تأکید علی لاریجانی بر همکاری صمیمانه قوا برای حل مشکلات
رییس مجلس شورای اسلامی نیز پس از پایان نشست مشترک رؤسای سه قوه که به میزبانی رییسجمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، جلسه امروز سران سه قوه را مثبت ارزیابی کرد.
علی لاریجانی سهشنبه شب در جمع خبرنگاران با اشاره به شرایط داخلی و خارجی کشور در شرایط کنونی گفت: شرایط سیاسی کشور پس از انتخابات حیات مجددی پیدا کرده و ما نیازمند همگرایی و همکاری صمیمانهتر بین قوا هستیم تا بتوانیم مشکلات کشور از جمله مشکلات اقتصادی را حل کنیم.
رییس قوه مقننه با اشاره به تمرکز دولت تدبیر و امید بر مسائل اقتصادی گفت: دکتر روحانی به مسائل اقتصادی توجه و بر آن تمرکز دارد و این نگاه در لایحه بودجه نیز منعکس شده و ما امیدواریم که بتوانیم بودجه سال آینده را به موقع در مجلس تصویب کنیم و در اختیار دولت قرار دهیم.
او گفت: این جلسه شروع خوبی برای همکاری هرچه بیشتر سه قوه در شرایط فعلی بود و به حل مشکلات کمک میکند.
لاریجانی با بیان اینکه همه مسائل را نمیتوان در یک جلسه مطرح و یا حل کرد و با تاکید بر تهیه سازوکاری که بدنه سه قوه را به هم نزدیکتر کند، گفت: این موضوع به حل سریعتر و بهتر مشکلات کمک میکند.
رییس مجلس شورای اسلامی در پایان در پایان جلسه برگزارشده بین سه قوه را مثبت ارزیابی کرد.
تأکید رییس قوه قضاییه بر تعامل قوا در زمینه امنیت اجتماعی
رییس قوه قضاییه نیز پس از نشست یک ساعت و نیمه بین رؤسای سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه که در نهاد ریاست جمهوری و به میزبانی رییس جمهور برگزار شد، گفت: یکی از مطالبی که در این جلسه مطرح شد، بحث امنیت اجتماعی بود.
آیتالله آملی لاریجانی سهشنبه شب با بیان اینکه همه مسائل را نمیشود در یک جلسه مطرح و حل کرد، گفت: یکی از مسائلی که در این جلسه مورد بحث و گفتوگو قرار گرفت بحث امنیت اجتماعی بود و مسائلی که میتواند بر این موضوع موثر و تاثیرگذار باشد.
رییس قوه قضاییه با اشاره به اهمیت موضوع امنیت اجتماعی و تاکید رؤسای قوه مقننه و مجریه بر اهمیت این موضوع گفت: در این جلسه تأکید شد که با تعامل قوا و همچنین همه عوامل دست اندرکار بخصوص قوه قضاییه، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات و دیگر وزارتخانههای مربوطه، هرچه بیشتر در راستای تأمین امنیت اجتماعی تلاش و کوشش شود تا مردم از این بابت نگرانی نداشته باشند.
به گزارش ایسنا، او همچنین به اقدامات قوه قضاییه در این ارتباط اشاره کرد و گفت: قوه قضاییه در طول این سالها اقداماتی را در این زمینه انجام داده و برای پیشبرد هرچه بیشتر این مسأله همکاری قوا لازم و ضروری است.