علی مطهری وقتی اظهار نظر می کند خیلی ها را سر ذوق می آورد. چرا؟ او که نه حرف های ساختارشکنانه می زند و نه ماجرای پشت پرده ای را افشا می کند چرا تا بدین اندازه حرف هایش زلزله در فضای سیاسی کشور ایجاد می کند و در میان خیل عظیمی از مخاطبانش شور و شعف به وجود می آورد؟ اگر بخواهیم حرف های او را خلاصه کنیم باید بگوییم علی مطهری معتقد است باید در کشور اخلاق دائر مدار رفتار و گفتار ما باشد.
آفتابنیوز : آفتاب: سیدعبدالجواد موسوی در خبرآنلاین نوشت: دروغ نگوییم، تهمت نزنیم، یک طرفه به قاضی نرویم و به همه کسانی که حرفی برای گفتن دارند مجال سخن گفتن دهیم. همین؟ بله، همین. مگر دیگران هم همین حرف ها را نمی زنند؟ چرا، منتهی وقتی پای مصادیق در میان می آید هرکس به بهانه ای توجیهی می آورد تا این احکام ازلی- ابدی را خدشه دار سازد.
فی المثل همه می گویند دروغ گویی بد است اما وقتی می خواهند حریف و یا رقیب سیاسی شان را از میدان بدر کنند به انواع دروغ های شاخدار و غیر شاخدار متوسل می شوند واحتمالا توجیه شان این است که آن ها دشمنند و با دشمن حیله ورزیدن و خدعه کردن نه تنها هیچ گناهی ندارد که از اوجب واجبات است.
همه می گویند تهمت کاریست ناروا اما در این سال ها دیده ایم همان ها که به ما می گفتند ریختن آبروی یک مومن برابر با ریختن خون اوست و حرمت آن از حرمت خانه خدا نیز بیشتر است چه به راحتی برای مطامع سیاسی و جناحی شان آبروی دیگران را به بازی گرفتند و بی هیچ سند و مدرکی بدترین تهمت ها و نارواها را نثار دیگران کردند. اگر هم کسی متعرض شد گفتند این ها ضدانقلابند و همدست دشمنان اسلام و استکبار جهانی. غافل از این که اخلاق در نسبت با مخالفان است که معنی پیدا می کند و اگرنه دروغ نبستن و تهمت نزدن به دوست و آشنا و هم حزبی که هنری نیست.
فضای اطراف ما چندان غیراخلاقی و خشن است که اگر کسی مثل آقای علی مطهری سخن از انصاف و رعایت اصول اولیه اخلاقی کند همه متعجب می شوند.آقای مطهری می گوید فلانی را به جای این که به هزار جور اتهام ثابت نشده متهم کنید، محاکمه کنید. این حرف کجایش عجیب است که رگ گردن عده ای را متورم می کند و در مقابل عده ای را وا می دارد تا علی مطهری را تا حد یک قهرمان ستایش کنند؟ همین واکنش های محیرالعقول به خوبی نشان می دهد ما در چه وضعیتی به سر می بریم.