آفتابنیوز : آفتاب: دوستان و حامیان سرسخت رییس دولت سابق، منتقدان جدی این روزهایی هستند که دیگر او بر مسند ریاست جمهوری حضور ندارد. انتقادات آنجا جالب تر به نظر می آید که افرادی از هم طیفان محمود احمدی نژاد در جمیعت ایثارگران در نقد او گوی سبقت را از دیگر منتقدان ربوده اند.
حسین فدایی که دبیرکلی این تشکل سیاسی را برعهده دارد روز گذشته در گفتگویی با فارس انتقاداتی را روانه رییس جمهور سابق کرد و صراحتا تاکید کرد عملکرد احمدی نژاد آنگونه نبوده که بتواند خود را باردیگر در معرض رای مردم قرار دهد . او حتی احمدی نژآد را همردیف با فتنه نیز قرار داد.« نه احمدینژاد و نه فتنه و یا هر جریانی که از گفتمان انقلاب اسلامی فاصله گرفت نمی توانند در معرض رای مردم قرار گیرند.»
این چهره اصولگرا در توجیه اینکه چرا اصولگرایان سریعتر وارد نقد دولت احمدی نژاد نشدند، گفت«بالاخره کشور نزدیک یکسال بحث فتنه را گذراند، بعد از فتنه ما در عرصه بینالملل آسیب دیدیم و مشکلات زیادی متوجه نظام شد، جایگاه ما در عرصه بینالمللی آسیب دید، در درون نظام، اعتماد آسیب دید، حالا ما در این وضعیت بیاییم دولت را در معرض عدم صلاحیت و برکناری بگذاریم! این موضوع منطقی و عقلانی نبود در واقع این استراتژی و این راهبرد غلط بود.»
وی تاکید کرد:« از آن طرف دولت، نقاط قوتی داشت، کارهای خیلی خوبی انجام داده بود و بعضی از کارهایش ادامه داشت و روی هم رفته قابل تحمل بود که بتوانیم با حفظ این دولت اصلاحاتی را انجام دهیم و کار را جلو ببریم؛البته هزینهای داشت و هزینهاش را پذیرفتیم. بالاخره اگر این دولت را تحمل کردیم منتهی شد که آقای روحانی روی کار بیاید.»
فدایی درباره اینکه چرا اعلام برائت اصولگرایان از احمدینژاد، در افکار عمومی جا نیفتاد؟ گفت: علتش این است که آقای احمدینژاد در دوره اول در افکار عمومی به عنوان نماد اصولگرایان مطرح شد، در دولت دوم، جریان فتنه که راه افتاد، مساله مهم تر و جدی این بود که احمدینژاد با کابینهاش تفاوت داشت، کابینه احمدینژاد اکثرا انسانهای زحمتکش و حزباللهی بودند؛ یعنی بدنه دولت، وزرا و کارگزاران قابل دفاع بود اما یک جریانی در درون دولت تلاش میکرد دولت را به انحراف بکشاند، ما مشکلمان آن حلقه انحرافی بود که نتوانست جریان فراگیری شود و کارش را پیش ببرد؛ ولی مزاحمت ایجاد کرد.
در بخشی دیگر از این مصاحبه، فدایی درباره جزئیات آخرین دیدارش با احمدینژاد که در زمینه فساد سه هزار میلیاردی صورت گرفت، یادآور شد: «وی در بدو امر، تلاش کرد که همه را متهم کند. اصلا میخواست بگوید من یک موجودی هستم که مظلوم واقع شدم و همه کمر بستهاند که من نباشم، من گفتم این حرفها چیست شما میزنید؟ نظام بانکی دست شماست، شما باید این را درست کنید، دست کسی دیگر نیست، گفت بانکهای خصوصی، گفتم مدیر عامل بانکهای خصوصی را هم شما میتوانید تعیین کنید.»
این نماینده سابق مجلس ادامه داد« احمدی نژاد گفتم شما میدانید که آقای مشایی با مدیر عامل بانکها جلسه خصوصی دارد و به صورت منظم بدون اطلاع رئیس کل بانک مرکزی جلسه داشته و آنجا تصمیماتی گرفته اند؟ او این موضوع را نفی نکرد. گفتم این مشکلات در دستگاه اجرایی دارد اتفاق میافتد و شما باید اینها را جمع کنید. احمدینژاد در مورد اختلاس میخواست بگوید من اختیار ندارم؛ میخواست بگوید دولت من پاکترین دولت است و تلاش کرد بگوید در دستگاه ما هیچ فسادی نیست و من نمونههای نقض آن را آوردم.»