کد خبر: ۱۰۲۰۰۰۰
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳

اوسمار فعلاً بلاتکلیف؛ پرسپولیس به سراغ یک مربی قدیمی دیگر رفت

در صورتی که مذاکرات با سرمربی برزیلی به نتیجه نرسد، باشگاه پرسپولیس به طور رسمی با گابریل کالدرون وارد گفت‌و‌گو شده است.
اوسمار فعلاً بلاتکلیف؛ پرسپولیس به سراغ یک مربی قدیمی دیگر رفت
آفتاب‌‌نیوز :

مسئولان باشگاه پرسپولیس در تلاش هستند تا هرچه سریع‌تر با یک مربی به توافق برسند تا جایگزین هاشمیان روی نیمکت این تیم مشخص شود.

در این باره گفته می‌شود که گزینه اول مسئولان پرسپولیس اوسمار ویرا سرمربی اسبق این تیم است با این مربی برزیلی مذاکراتی انجام شده، اما ویرا هنوز پاسخ قطعی به مسئولان پرسپولیس نداده و مشخص نیست که آیا او دوباره روی نیمکت این تیم خواهد نشست یا نه.

در این باره مطلع شدیم که باشگاه پرسپولیس حتی با کالدرون سرمربی اسبق و آرژانتینی خود هم مذاکراتی انجام داده و شنیده می‌شود که این مربی نامدار بی‌میل نیست تا دوباره روی نیمکت تیم پرسپولیس بنشیند.

این در حالی است که اوسمار گزینه اول پرسپولیسی‌هاست و درصورتی‌که با او به توافق قطعی نرسند شاید دوباره مذاکرات جدی با کالدرون برای نشستن روی نیمکت پرسپولیس انجام شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین