آفتابنیوز : آفتاب: حدادعادل با اشاره به اینکه ایران هیچوقت از مذاکره منطقی بر سر پرونده هستهای خودداری نکرده است، گفت: همه منتقدان و کسانی که در این مورد صحبت میکنند، همه از دلسوزان نظام هستند.
به گزارش ایسنا، این نماینده شمجلس شورای اسلامی در آغاز سخنان خود در پیش خطبه نماز جمعه امروز تهران با تبریک فرا رسیدن دهه فجر گفت: باید خداوند را شکر کنیم که 35 سال توفیق خدمتگزاری و پاسداری از انقلاب و پیروی از امام و رهبری را به ما عنایت کرده است. یاد امام و شهدا را گرامی میداریم و یاد همه کسانی را که با نثار جان و مال خویش و مجاهدت در راه انقلاب به پیروزی آن کمک کردند.
وی اظهار کرد: دهه فجر فرصت جشن انقلاب است. فرصت شادی و شکرگزاری و جشن پیروزی است. فرصتی است برای یادآوری دوران تاریک ستمشاهی برای تشریح وابستگی و عقبماندگیهایی که در قبل از انقلاب وجود داشت. برای یادآوری معجزه انقلاب و تشریح حماسه ملت در انقلاب. همچنین دهه فجر فرصت تجدید عهد با همه آرمانها و ارزشهای انقلاب و ارزیابی راهی است که در سالهای اخیر طی کردهایم.
وی با تاکید بر اینکه 35 سال زمان مناسبی برای ارزیابی است، تصریح کرد: باید از این فرصت برای بیان موفقیتها و تاثیری که انقلاب در خارج و داخل کشور داشته است، استفاده کرد. باید به رویشها و ریزشهای انقلاب توجه کرد و آنها را علتیابی کرد. اکنون فرصت برای نقد انواع رفتارها، انتقال تجربه به نسل آینده برای استمرار انقلاب در آینده از طریق آشنا کردن آنان با انقلاب فراهم است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اولین شعار انقلاب که استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بود در شهریور 57 گفته شد. کشوری که استقلال نداشته باشد، همه آنچه که دارد ضایع میشود. شرط لازم استفاده از همه امکانات ملت استقلال است و ایران ما در دوران قبلی استقلال نداشت، اگرچه به ظاهر هیچوقت مستعمره نبود، اما نفوذ و تسلط بیگانگان به اندازهای بود که استقلال ما عملا از دست رفته بود.
وی ادامه داد:حکومت پهلوی را استعمارگران به وجود آوردند. رضاخان را انگلیسیها به سلطنت رساندند و بعد پسرش را به جای او گذاشتند. در 28 مرداد جای انگلیس با آمریکا عوض شد. حکومت پهلوی برخاسته از مردم نبود و با کودتا و توطئه ایجاد شده و با توطئه آمریکا حیات آن ادامه مییابد. برای اینها بود که ملت فریاد استقلال سر دادند. آیا این برای فریاد استقلال کافی نیست که حاکمان یک ملت دستنشانده خارجیها باشند؟ آنها خودشان بعد از این سالها اقرار میکنند که فهرست نمایندگان از سفارتخانهها میآمد. شاه به این موضوع اعتراف کرده است. در میان وزرا، نمایندگان مجلس و نمایندگان سنا فراوان بودند کسانی که در خدمت بیگانگان بودند. استفاده از کشاورزی، صنایع و معدن در چارچوب سیاستهای استعمارگران بود. عزل و نصب فرماندهان نظامی باید زیرنظر آمریکاییها میبود و یک گروهبان آمریکایی بر یک سرلشگر ما حکومت میکرد.
وی با بیان اینکه در چنین شرایطی ملت ایران فریاد استقلال سر داد، گفت: امام برای استقلال ایران قیام کرد. امام مدافع استقلال ایران بود و به عنوان یک مسلمان یک عالم دین و یک فقیه استقلال ایران را طلب میکرد. امام درس استقلال را از قرآن و اسلام گرفته بود و پافشاری آن بر استقلال از اینجا آمده بود که امیرالمومنین (ع) میفرماید مردم همه آزاده خلق شدهاند و کسی نباید برده دیگری باشد. توحید یعنی اینکه به خدا بیاندیشید و از خدا بترسید. دوستی با خدا کنید نه با دشمن خدا. اینها ریشهها و انگیزههای امام برای حرکت به سمت استقلالطلبی بود، چراکه خداوند میفرماید راضی نیست که مومنان زیر دست کافران باشند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وابستگیهای قبل از انقلاب، وابستگی در همه عرصههای سیاسی، اقتصادی، علمی، نظامی، اعتقادی، فرهنگی و اخلاقی بود، گفت: نفوذ بیگانه در این کشور باعث شد که امام برای نفی اینها قیام کند. مردم امام را میشناختند و ایشان را فردی از جنس خودشان میدانستند. امام را با ایمان، صادق، با اخلاص و شجاع میدانستند. این فقیه عارف و عالم ربانی که شجاعانه خود را به خط انداخته است برای نجات ملت ایران انقلاب کرده است و مردم با ایمان و عشق از او حمایت کردند، حتی آنها که امام را ندیده بودند و از وقایع 15 خرداد 42 اطلاع نداشتند هم به میدان آمدند و سینه سپر کردند و به شهادت رسیدند. ملت با وحدت کلمه در سرتاسر کشور آغوش باز کرد و از امام استقبال و از او اطاعت کرد.
سخنران پیش خطبه نماز جمعه امروز تهران با اشاره به اینکه مخالفت امام تنها با پهلوی نبود، گفت: امام برقراری حکومت الله را میخواست، برای تاسیس حکومت دینی برنامه داشت. استقلال بدون داشتن نظریه اسلامی در حکومت کامل نمیشد. امام با ولایت فقیه برای حذف شاه و برپایی حکومت دینی برنامه داشت.
حدادعادل با استعماری خواندن تصور جدایی دین از سیاست، گفت: امام آمد تا به این جدایی خاتمه بدهد تا دین را منحصر به عبادت شخصی ندانیم. امام آمد تا اسلام را آنطور که علی شناخت به ما بشناساند تا اسلام ناب محمدی را بیاورد و جانشین آن چیزی کند که امام آن را اسلام آمریکایی میخواند. بگذریم از اینکه بعضیها مقصود امام را نفهمیدند و دعوای اسلام ناب و اسلام آمریکایی به راه انداختند. سخن امام از اسلامی است که در آن جایی برای جدایی دین و سیاست نیست.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود تصریح کرد: آزادی به معنی استقلال است. ملتی که مستقل نیست، یعنی آزاد نیست. پافشاری امام بر استقلال، پافشاری بر آزادی بود. امام بر آزادیهای مشروع فرعی و آزادی ملت که همان استقلال است اصرار داشت، اما متاسفانه میبینیم که بعضیها که اینقدر بر سر آزادیهای فردی دل میسوزانند بر سر آزادی ملت سخن نمیگویند. انقلاب با چنین رهبری به پیروزی رسید و در عالم الگو و مایه امید شد. ایران به موفقیتهای بسیاری دست یافت. از جمله اینکه دشمنان کشور را که در ایران نفوذ داشتند از کشور راند. مستشاران را با اراده و لطف خدا بیرون کرد و این برای همه ملتهای جهان تبدیل به الگو شد چراکه ایران توانست با توکل به خدا و اطاعت از رهبری دشواریهای بزرگ را پشت سر بگذارد و بعد از آن جنگ هشت ساله را اداره کند و شهید و جانباز و اسیر بدهد اما یک وجب از خاک کشور را از دست ندهد.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر اینکه ایران اسلامی در جهان به عنوان یک الگو و کشور پیشرفته شناخته شده است، گفت: ما با تاکید بر استعداد و توانایی جوانان خود در همه رشتههای فنی و مهندسی و علمی پیشرفت کردهایم. سرعت رشد علمی کشور امروز 18 برابر شده است و جمعیت دانشجویان 25 برابر شده است. دشمنان اینها را میدانند و میخواهند از ایران انتقام بگیرند، چراکه مردم میدانند که دشمنان در همه ابعاد برای تباه کردن اخلاق برنامه دارند. برای بیایمان کردن جوانان برنامه دارند. آنها میترسند که ایران در جهان اسلام الگو بشود، اما ایران امروز الگوی بیداری اسلامی است و خواهد بود.
وی با توطئهخواندن تحریمهای اقتصادی ایران طی سالهای گذشته ادامه داد: دشمنان ایران همه قوای خود را به کار بستهاند. انرژی هستهای را بهانه کردهاند تا با تحریم این انقلاب به مقصدشان برسند. آمریکا با مشاهده عزم دولت ایران برای احقاق حق ایران به طمع خام افتاده است و فکر میکند، اینکه دولت با آنها مذاکره میکند و حاضر به توافق هستند، از ضعف است یا اینکه ملت میخواهد از استقلال خود دست بردارد به همین دلیل است که رییس جمهورشان و معاونش و وزیر امور خارجهاش برای ملت ما شاخ و شانه میکشند.
وی با تاکید بر اینکه ملت ما میداند که علت این حرفها چیست، تصریح کرد: این نشانه ضعف ملت ما نیست، بلکه نشانه ضعف آمریکاست که روز به روز در عرصههای بیشتری شکست میخورد. آنها هم در عرصه اقتصادی و هم در دیپلماسی مشکلات عمده دارند. به همین دلیل میخواهند مذاکره با ایران را وسیله کنند که در دنیا برای خودشان تبلیغ کنند. در صورتی که ما هیچوقت از مذاکره منطقی بر سر برنامه هستهای ایران کنار نرفتهایم. آمریکا باید بداند که مذاکره ایران از ضعف نیست. فراموش کردن جنایات آمریکا نیست و به معنی اعتماد به آمریکا هم نیست.
مذاکره با 1+5 به این معنی نیست که ملت اجازه بدهد آمریکا به این کشور برگردد چراکه ملت ما استقلال خود را با هیچ چیز معاوضه نخواهد کرد.
این عضو مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخنان رهبری در مورد مذاکره برسر پرونده هستهای ایران گفت: ما همچنان که رهبری گفتند به تیم مذاکره خودمان اعتماد داریم، اما به آمریکا خوشبین نیستیم. اظهارنظرها و نقدهایی که انجام میشود همه از سر دلسوزی است. ملت هم به آمریکا بدبین است و هر جریان سیاسی و هر شخص یا گروهی که به آمریکا گرایش پیدا کند یا مورد حمایت آمریکا باشد، از نظر ملت ایران مردود و محکوم است. ملت ایران این هوشیاری را دارد و آن را از امام خود آموخته است که گفت؛ من هروقت دیدم که دشمنان بر یک موضوعی اصرار میکنند شک کردم و خلاف آن را انجام دادم.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در پایان اظهاراتش گفت: ملت در راهپیمایی 22 بهمن با حضور پرشور خود و با وحدت کلمه در پشت سر رهبری عزم و ارادهاش برای پاسداری از استقلال و آزادی کشور را نشان خواهد داد.