کد خبر: ۲۳۲۲۹۵
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۲

60 درصد بیمارستان‌ها مقاوم نیستند

معاون وزیر کشور گفت: حدود 60 درصد بیمارستان‌ها مقاوم نیست در صورتی که مقاوم بودن بیمارستان‌ها در مقابله با سوانح و حوادث طبیعی اولویت بالایی دارد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: به گزارش ایسنا،‌ مهندس حسن قدمی، در دومین همایش ملی سلامت مردان که در بیمارستان قائم(عج) برگزار شد، عنوان کرد: یکی از ابزارهای مهم مدیریت بحران در مواجهه با حوادث طبیعی، بیمارستان است.

وی بیان کرد: قطعا در مواجهه با حوادث، ارائه خدمات پزشکی و درمانی ضروری است و علت عدم مقاومت ساخت و سازهای جدید به دلیل نبود نظارت بر ساخت‌وساز آن‌هاست.

قدمی با اشاره به زلزله آذربایجان شرقی، اظهار کرد: پس از این زلزله شاهد تخریب چند بیمارستان تازه تاسیس بودیم و این امر بیانگر آن است که علاوه بر بافت‌های فرسوده ساخت‌وسازهای جدید نیز فاقد مقاوم‌سازی است.

وی با اشاره به اینکه یکی از معضلات مواجهه با حوادث طبیعی عدم مقاوم بودن بیمارستان‌ها است، بیان کرد: بسیاری از ساختمان‌های تهران که بر طبق اسناد در مقابل 8 ریشتر زلزله می‌تواند مقاومت کند، با 5 ریشتر نیز تخریب می‌شوند؛ در صورتی‌که با مقاوم‌سازی بیمارستان‌ها که در واقع پیشگیری محسوب می‌شود می‌توان از بروز این حوادث جلوگیری کرد.

معاون وزیر کشور با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود 14 هزار و 956 مورد زلزله در کشور ثبت شده است، عنوان کرد: 95 درصد کشور ما بر روی گسل است و فقط 5 درصد از قسمت‌های کویری آن روی گسل نیست و به همین دلیل باید برای پیشگیری و کاهش مخاطرات جانی اقداماتی انجام گیرد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشورعنوان کرد: در 30 سال گذشته تنها امری که روی آن سرمایه‌گذاری شده، برخورد و مقابله بوده است در حالی‌که هزینه پیشگیری یک دهم درمان و مقابله است.

وی اظهار کرد:حوادث طبیعی بلا نیست بلکه عملکرد غیر اصولی ما آن را به بلا تبدیل می‌کند، ساخت‌وسازهای غیر اصولی نیز می‌تواند بحران ایجاد کند.

قدمی با اشاره به اینکه باید بیمه حوادث اجباری شود، تصریح کرد: بیمه حوادث می‌تواند رافع مشکلات مردم در حوادث طبیعی باشد همچنین هزینه کمی را در سبد هزینه خانوار به خود اختصاص دهد.

98 درصد آسیب‌دیدگان جانی از کار، مرد هستند
به گزارش ایسنا، دکتر عباس کبریایی‌زاده، رئیس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی نیز در این همایش اظهار کرد: با توجه به اینکه 38 میلیون از جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، 90 درصد منابع تامین اجتماعی نیز وابسته به نیروی کار در کشور است. در صورتی‌که نیروی کاری غیرفعال باشد، کارآمدی کشور نیز متوقف می‌شود.

کبریایی با بیان اینکه به میزانی که بنگاه‌های کار کوچک‌تر شوند ایمنی کار نیز کمتر می‌شود، بیان کرد: 1.8 دهم درصد از بنگاه‌های کار یا تشکل‌های حرفه‌ای تولیدی در کشور بیش از50 نفر شاغل دارند.

وی اظهارکرد: از تعداد 12 میلیون سرپرست بیمه‌شدگان در کشور، 9 میلیون و 800 هزار نفر مرد هستند و این امر نشان می‌دهد که سلامت مردان برای بهره‌وری کشور یک ضرورت است.

کبریایی با اشاره به اینکه 98 درصد آسیب‌دیدگان جانی از کار مرد هستند، بیان کرد: 58.8 درصد این آسیب‌دیدگی‌ها ناشی از بی‌احتیاطی است.

رئیس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه بار تکفل در بیمه‌شدگان کشور 1.69 درصد است، تصریح کرد: افرادی که در انجام فعالیت‌های خود بی‌احتیاطی می‌کنند بار تعهدی و اقتصادی بیشتری نیز به کشور تحمیل می‌کنند.

وی بیان کرد: اگر به دنبال ایجاد بهره‌وری در کشور هستیم و می‌خواهیم که رشد و توسعه صورت گیرد، با توجه به خصلت خاصی که در کشور ما وجود دارد یعنی اشتغال بیشتر مردان نسبت به زنان، باید به امر سلامت مردان بیشتر توجه شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین