آفتابنیوز : 
دکتر مرضیه فرنیا افزود:اين زنان در زمان نزديک به زايمان به دليل جرمي كه مرتكب شدهاند، بازداشت و به زندانها اعزام ميشوند ؛ اما به دليل محدود بودن جرمشان پس از چند روز آزاد خواهند شد.
وی گفت: ميزان مواليد در زندانهای زنان استانهاي خراسان رضوي، يزد، سيستان و بلوچستان و كرمان استخراج شده است كه در مقايسه با تعداد زندانيان، آمار قابل توجهي نيست.
وي افزود: در سال 83، ميزان مواليد در خراسان رضوي 19 مورد بوده كه 3 مورد آن ناشي از بارداري داخل زندان و بقيه موارد مربوط به بارداري قبل از ورود به زندان بوده است.
وي، با اشاره به ملاقاتهاي شرعي در زندانها تصريح كرد: باردار شدن زنان زنداني در دوران تحمل حبس، تاثيري در ميزان مجازات آنها ندارد ؛ اما همواره به زنان زنداني توصيه ميشود از باردار شدن در زندان جلوگيري كنند.
فرنيا گفت: در زندانهای سیتان و بلوچستان در سال 83، حدود 12 مورد مواليد در زندانها به ثبت رسيده كه 4 مورد آن ناشي از بارداري داخل زندان بوده است.
وي، با اشاره به اجراي برنامههاي تنظيم خانواده در زندانها،, گفت: همواره كلاسهاي آموزشي براي زنان زنداني برگزار ميشود و از آنها خواسته ميشود كه نسبت به رعايت نكات ارايه شده، توجه لازم را داشته باشند.
وي تصريح كرد: فرزندان زنان زنداني تا دو سالگي در زندان و در كنار مادران خود نگهداري ميشوند ؛ اما بعد از گذشت اين مدت به بهزيستي اعزام ميشوند. اما در بعضي موارد مراكز بهزيستي به دليل كمبود جا از پذيرش فرزندان زنان زنداني خودداري ميكنند كه در اين صورت ما ناچار هستيم محل جدا از بند نسوان را براي نگهداري فرزندان زندانيان زن ايجاد كنيم.
وي افزود: نگهداري فرزندان زنان زنداني بعد از دو سالگي در مهدكودکهاي ايجاد شده در زندانها وجهه قانوني ندارد ؛ اما به دليل عدم پذيرش بهزيستي بعضي زندانها ناچار به راهاندازي اين مهدكودکها شدهاند.