آفتابنیوز : آفتاب: علیاصغر فانی در حاشیه همایش تجلیل از 35 پیشکسوت عرصه امور تربیتی و پرورشی در جمع خبرنگاران درباره پرسش اخیر مقام معظم رهبری درباره سیاست اقتصاد مقاومتی و این که چه بخشهایی از این سیاست مرتبط با آموزش و پرورش است، گفت: بنده این سیاستها را به طور دقیق مطالعه کرده و در آموزش و پرورش گروهی را مامور کردهام که ترجمان این سیاستهای رهبری را در آموزش و پرورش ببینند.
وی افزود: خوشحالم فعالیتهایی که در چند ماه اخیر در آموزش و پرورش انجام دادهام، در راستای سیاستهایی است که مقام معظم رهبری اعلام کردهاند اما هماکنون شورای عالی آموزش و پرورش ماموریت یافته تا این سیاستها را با دقت بررسی کند و کمیتهای را نیز مامور کردهایم که این سیاستها را بررسی و آن را به زبان آموزش و پرورش ترجمه کند.
فانی با اشاره به این که اقتصاد مقاومتی یک سیاست است که بر مجموعه فعالیتهای وزارت آموزش و پرورش سایه میاندازد، تصریح کرد: به طور قطع بخش مدیریتی حوزه تعلیم و تربیت بیشترین تاثیر را از این سیاستها میگیرد.
وی در پاسخ به سوالی درباره بودجه آموزش و پرورش نیز گفت: امسال برای اولین بار برنامههای سال 93 را بر مبنای 4 سیاست تنظیم کردهایم و احکام بسیار خوبی در بودجه 93 پیشبینی شده که دولت و مجلس نیز این احکام را تایید و تصویب کردهاند. بودجه پیشنهادی آموزش و پرورش در مقایسه با سال گذشته رشد 26 درصدی را نشان میدهد در حالی که بودجه دولت نسبت به سال گذشته تنها 11 درصد افزایش یافته و این موضوع حاکی از اشراف دولت نسبت به آموزش و پرورش و اهمیت این وزارتخانه است.
وزیر آموزش و پرورش همچنین گفت: در گردهمایی که حدود دو ماه پیش با حضور مدیران کل استانها با رییس جمهور برگزار شد، ایشان گفتند گشایشی در بودجه کشور ایجاد خواهد شد که با توجه به این گشایش بودجه به آموزش و پرورش بیشتر خواهیم رسید.
فانی درباره شرایط بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان در سال 93 نیز گفت: مجلس بازنشستگی پیش از موعد با سنوات ارفاقی را تصویب نکرد. برای سال آینده بازنشستگی پیش از موعد داریم اما بدون سنوات ارفاقی. بر اساس نیاز و عدم نیاز به نیروی انسانی دراینباره تصمیمگیری خواهیم کرد. اگر در یک منطقه جغرافیایی به نیروی انسانی در رشتهای خاص نیاز داشته باشیم با بازنشستگی پیش از موعد موافقت نمیشود اما چنانچه بتوانیم نیروی دیگری را جایگزین کنیم با بازنشستگی پیش از موعد موافقت خواهد شد.
وی درباره سند تحول بنیادین نیز اظهار کرد: برای اینکه یک سند تحول در بستر وسیع آموزش و پرورش شکل بگیرد نیاز به نقشه راه دارد که در حال تدوین این نقشه راه هستیم و بلافاصله پس از تدوین آن درخصوص اجرای سند تحول بنیادین اقدام خواهیم کرد. این نقشه راه شامل محتوا، پیشنیازها، تمهیدات اجرایی و مجموعه فعالیتهایی است که برای اجرایی شدن سند در یک جدول زمانبندی تنظیم میشود و تلاش میکنیم با فراهم کردن مقدمات به سمت اجرای واقعی سند تحول بنیادین برویم.
به گزارش ایسنا در این مراسم از 35 پیشکسوت عرصه امور تربیتی و پرورشی تجلیل شد.