کد خبر: ۱۰۲۰۱۸۰
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۴

ماجرای فوت یک مسافر در پرواز تهران- بوشهر

مدیرکل فرودگاه‌های استان بوشهر گفت: یک مسافر در پرواز تهران- بوشهر حادثه شد و در حال اعزام به مرکز درمانی فوت شد.
ماجرای فوت یک مسافر در پرواز تهران- بوشهر
آفتاب‌‌نیوز :

عباس اسماعیلی اظهار کرد: پرواز روز گذشته هواپیمایی وارش از تهران به بوشهر با حادثه برای یکی از مسافران در نزدیکی اصفهان روبرو بود.

وی اضافه کرد: یک آقای ۴۳ ساله که گفته می‌شود دو هفته پیش تصادف کرده و دچار آسیب‌هایی بوده، با حال عمومی خوب وارد پرواز شده بود ولی در مسیر دچار تشنج شد و خلبان تلاش کرد که در نزدیک‌ترین فرودگاه فرود داشته باشد.

مدیرکل فرودگاه‌های استان بوشهر بیان کرد: با توجه به اینکه اصفهان نزدیک‌ترین موقعیت را به محل حادثه داشت، هواپیما به سمت اصفهان تغییر مسیر می‌دهد و هماهنگی لازم برای نجات جان این مسافر انجام می‌شود.

وی افزود: پس از فرود هواپیما، اقدامات لازم برای انتقال بیمار به مرکز درمانی انجام شد که متأسفانه این مسافر جان باخت.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین