آفتابنیوز : آفتاب: آیتالله علمالهدی صبح امروز (پنجشنبه، هشتم اسفندماه) در دیدار با مسوولان و سینماگران حاضر در جشنوارهی فیلم بسیج هنرمندان (اختران) دربارهی فیلم «رستاخیز»، اظهار کرد: میبینید بعد از نمایش این فیلم، چقدر حملات به وزارت ارشاد آغاز شده و آنها باید پاسخگو باشند، در حالی که فیلم ارزشمندی است و هنگام ساخت از مقام معظم رهبری استفسار کردهاند و آقا نوشتهاند اگر وهم نباشد، ایراد ندارد که تصویر نشان داده شود و فیلم ساخته شده و حالا همهی مداحان روی سرش ریختند و بیچاره درویش - کارگردان فیلم رستاخیز - گیر افتاده است.
امام جمعهی مشهد مسوولان فرهنگی را آدمهای متدینی دانست و تأکید کرد: آقای ایوبی - رییس سازمان سینمایی - شاگرد ما در دانشگاه امام صادق (ع) بوده و آدم وارد و متدینی است که سالها رایزن فرهنگی بوده و بیشتر تصویری که من از ایشان به یاد دارم، با لباس جبهه است.
او ادامه داد: اینها به جریانهای ارزشی و انقلابی بدهکار میشوند. از طرفی میخواهند سینما را رشد دهند و از طرف دیگر، به امثال بنده بدهکار میشوند و از طرف مراجع قم هم بهشدت تحت فشار هستند.
وی اظهار کرد: سینما تصویر بالایی دارد و فرهنگ ما، فرهنگ دینی است و اگر سینما به خدمت فرهنگ و ارزشهای دینی آمد، این عزیزان مشکلی نخواهند داشت.
علمالهدی با اشاره به دیدارش با ضرغامی - رییس صداوسیما - و ایوبی، بیان کرد: به آنها گفتم فیلمی که میخواهید بسازید، آیا در بستر انقلاب، شرایط لازم را دارد یا خیر؟ این آثار اکران میشوند و تأثیرات خود را خواهند داشت. ساخت یک فیلم، یک جریان تخصصی است و همهی موارد باید در فیلمنامه، بازیگری و همهچیز آن متجلی باشد.
او همچنین با اشاره به دیداری که با فرجالله سلحشور - کارگردان سینما - داشته است، گفت: من به ایشان علاقه دارم. دربارهی سریال حضرت یوسف (ع) گفتم از چند مفسر استفاده کردیم که به من گفتند، هیچ مفسری در کار مشاوره نداده است و من خودم مفسرم. گفتم درست، اما سواد شما کفایت نمیکند و بهخاطر همین، برخی صحنهها از جمله بریدن دست زنان مصر هنگام ورود حضرت یوسف (ع) درست به تصویر کشیده نشده است. وقتی توضیح دادم به من گفتند چه خوب میشد این چیزی که شما گفتید، به تصویر درمیآمد.
به گزارش ایسنا، وی اضافه کرد: در فیلمی که ساخته میشود، اگر فقیهی بهعنوان کارشناس یا فیلسوفی کنار کار باشد، آنها باید پاسخگو باشند و هجمه به سمت کارگردان نمیرود.