آفتابنیوز : آفتاب: *اگر ایران پیشرفتهسته ای نکرده بود محال بود پشت میز مذاکرات هستهیی به شما تکنولوژی هستهیی بدهند. اگر امروز شما در خاورمیانه نقشآفرین هستید میگویند که با شما مشورت کنیم و اگر نقشآفرین نباشید اصلا محلتان نمیگذارند. پس صاحب این تکنولوژی شدن قدری زحمت داشته است و باید این زحمت را میکشیدیم. حالا این زحمت از طریق مذاکره به بار نشسته است.
*تفاوتهای دولت فعلی و قبلی زیاد است. نخستین تفاوت این است که دولت فعلی بنا را بر ایجاد «آرامش» در کشور دارد و این نکته مثبتی است.نکته دیگری که در کار میبینم این است که تحلیل ما در مجلس از مشکلات اقتصادی با دولت مشابه است. در گذشته اینگونه نبود و چنین تفاهمی نمیدیدیم.
*شما اگر بهترین قانون را هم بنویسید اما درست اجرا نشود اشکال به وجود میآید. بنا بود 30 درصد منابع قانون هدفمندی یارانهها به بخش تولید داده شود که نرفت و حتی یک ریالاش هم نرفت. دولتی که معتقد به عدالت است باید از محور قانون بگذرد.»
*من بهشدت معتقدم که احزاب مزاحم ارتباط نزدیک با مردم نیست چون خود حزب میخواهد که از مردم رای بگیرد. حزب دو کار مهم انجام میدهد؛ یکی کادر تربیت میکند و نگاههای ملی را القا میکند، دیگری این است که کشور دارای برنامه میشود.
*در کشورمان به خاطر شرایط تاریخی نسبت به حزب مقداری بدبینی وجود دارد، مقداری هم ما به آن اضافه میکنیم. یعنی افرادی که صاحب تریبون هستند، طوری صحبت میکنند که حزب بد است لذا این سوار بر آن حافظه تاریخی میشود و کار را مشکلتر میکند. در حالی که از لوازم دموکراسی تشکیل احزاب است که این تشکیل به معنای قطع ارتباط با مردم نیست. چون خود آن تشکیلات باید با مردم در ارتباط باشد لذا این ضعف را باید جبران کرد. تا وقتی که یک همفکری بین رجال سیاسی ما بهوجود نیاید این رخ نخواهد داد.
دلیلی ندارد که از حصر ناراحت نباشیم. مگر ما دنبال این هستیم که مردم را ناراحت کنیم. هر کسی زندان برود ناراحت میشویم، چه دلیلی دارد که جمهوری اسلامی افراد را زندانی کند؟ ولی این افراد مشکلاتی دارند که باید از روش خاص خودش حل شود و راهحلش هیاهوی رسانهیی نیست.»