کد خبر: ۲۳۶۴۳۷
تاریخ انتشار : ۲۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۹

تهدید روسیه به تغییر موضع در مساله هسته‌ای ایران

با پایان دور جدید مذاکرات هسته‌ای در وین ابراز خوش‌بینی و بدبینی مقامات کشورهای مختلف در باره احتمال رسیدن به توافق نهایی، تهدید روسیه به تغییر موضع در مساله هسته‌ای ایران، اختصاص بودجه سه میلیاردی برای آماده شدن ارتش رژیم صهیونیستی برای جنگ با ایران، رشد پیوسته صادرات نفت ایران در ماه‌های اخیر و اظهارات مقامات پاکستانی در مورد ریشه مشکلات خط لوله صلح از جمله مهم‌ترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: نیویورک تایمز از جمله روزنامه‌هایی است که پایان این دور از مذاکرات با ابراز خوش‌بینی مقامات طرف‌های حاضر در مذاکرات را مورد توجه قرار داده است. بی‌بی‌سی نیز سخنان ظریف وزیر خارجه ایران را مهم دانسته که اظهار داشته، نشانه‌هایی از رسیدن به توافق جامع وجود دارد. این در حالی است که هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا که از نامزدهای احتمالی انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور است، نسبت به تمایل ایران برای رسیدن به توافق نهایی، ابراز بدبینی شخصی کرده است. سخنان وی مورد توجه واشنگتن پست قرار گرفته است.

 




تهدید روسیه به تغییر موضع در مساله هسته‌ای ایران


این در حالی است که شدیدترین تهدید روسیه علیه غرب در روزهای اخیر با پرونده هسته‌ای ایران گره خورده است. به گزارش آسوشیتدپرس، تنش بین روسیه و آمریکا روز چهارشنبه به مساله هسته‌ای ایران نیز کشیده شد و سرگئی ریابکوف مذاکره‌کننده ارشد روس هشدار داده است که این کشور ممکن است با اقداماتی تلافی‌جویانه به تلاش‌های غرب برای تشویق ایران به محدود کردن برنامه هسته‌ای خود آسیب بزند. این اظهارات جدی‌ترین تهدید روس‌ها در مقابل تحریم‌های ایالات متحده علیه این کشور پس از الحاق منطقه کریمه به روسیه دانسته شده است.

 اختصاص سه میلیارد دلار برای آماده شدن برای جنگ با ایران در بودجه سال 2014 وزارت جنگ رژیم اسرائیل موضوع مهم دیگری است که رسانه‌های بین‌المللی آن را به نقل از روزنامه اسرائیلی هاآرتص مورد توجه قرار داده‌اند. راشا تودی در این باره نوشته که در بودجه نظامی سال 2014 اسرائیل، حداقل ده میلیارد شکل (واحد پول اسرائیل) برای آمادگی برای جنگ با ایران اختصاص داده شده است. مقامات ارشد اسرائیلی اخیرا گفته‌اند که ممکن است این رژیم بدون کمک ایالات متحده به ایران حمله کند. خبر اختصاص این مبلغ به نقل از سه عضو پارلمان این رژیم نقل شده است که در جلسه تصمیم‌گیری در این باره حضور داشته‌اند. مقامات ارتش اسرائیل درخواست مبلغی بین ده تا دوازده میلیارد شکل را داشته‌اند. مبلغ تصویب شده حدود بیست درصد بودجه نظامی رژیم اسرائیل را تشکیل می‌دهد.

 خبرگزاری رویترز که مسائل مختلف بخش انرژی ایران و از جمله شدت پیگیری تحریم‌ها و آمار صادرات نفت ایران را همواره مورد توجه قرار می‌دهد در گزارشی اختصاصی و با توجه به آمار به دست آمده از بخش کشتیرانی خبر داده که میزان صادرات نفت ایران در ماه فوریه برای چهارمین ماه متوالی بیشتر از یک میلیون بشکه‌ای بوده که در توافق موقت هسته‌ای به آن اشاره شده است. به گزارش رویترز، افزایش آمار صادرات نفت ایران ناشی از خرید بیشتر نفت ایران توسط مشتریان آسیایی و از جمله ترکیه است. در ماه فوریه آمار بارگیری نفت ایران برای چهار مشتری اصلی یعنی چین، هند، ژاپن و کره جنوبی به 1.16 میلیون بشکه در روز رسیده که بیشتر از 994669 بشکه در ماه ژانویه بوده است. واردات نفت ترکیه از ایران هم در ماه فوریه به بیش از 117هزار بشکه در روز رسیده است.

منبع: تابناک

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین