کد خبر: ۲۳۶۹۹۹
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱

مراقب همراهتان باشید!

«به سادگی به همراهتان اعتماد نکنید!» این هشدار علاوه بر اینکه شامل افراد همراهمان نیز می‌شود یک هشدار برای استفاده از تلفن‌های همراه، تبلت‌ها و ... نیز محسوب می‌شود، پلیس فتا در این خصوص هشدارهایی را ارائه داده است.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: سرهنگ ایرج محمدخانی - رئیس پلیس فتای استان گیلان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه گوشی‌های تلفن همراه در سال های گذشته از یک گوشی صرف، به رایانه ای با امکانات فراوان ارتباطی در اندازه ای کوچک تبدیل شده‌اند، گفت: این ویژگی‌های ممتاز و جالب توجه تلفن های همراه ، آن را به هدفی تازه برای مجرمان و تبهکاران تبدیل کرده است، بنابراین رعایت نکاتی می‌تواند استفاده از تلفن همراه را برای شهروندان به تجربه‌ای سودمند و جذاب بدل کند.

وی با بیان اینکه تمام نکات امنیتی که برای رایانه ها ذکر می‌شود، تقریباً برای تلفن‌های همراه هم کاربرد دارد، گفت: بیشتر تلفن های همراه از سیستم های عامل مخصوص ابزاهای همراه استفاده می‌کنند و تقریباً فرمت بیشتر فایل های رایانه‌ای را تشخیص می دهند. بنابراین برخی ویروس ها و بدافزارها نیز در تلفن های همراه اثر می کنند به همین دلیل نباید به سادگی به تلفن‌های همراه اعتماد کرد.

رئیس پلیس فتای استان گیلان اضافه کرزد : به همین دلیل باید در انتقال فایل‌های رایانه ای و استفاده از آنتی ویروس های مخصوص موبایل برای در امان ماندن از آسیب ها و تهدیدها دقت داشت.

محمدخانی با اشاره به گوشی‌های تلفن همراه مجهز به امکانات ارتباطی نظیر وای فای، بلوتوث و ... گفت: هنگامی که از این امکانات ارتباطی استفاده نمی‌شود باید آن ها را غیر فعال کرد چراکه مجرمان قادر هستند تا با هک و نفوذ به گوشی اختیار آن را در دست گرفته و ضمن برقراری تماس های تلفنی، اطلاعات و محتوای درون گوشی را نیز سرقت کنند.

رئیس پلیس فتای استان گیلان با تاکید بر ضرورت عدم نگه‌داری اطلاعات محرمانه، عکس‌ها و ویدئو‌های شخصی و خانوادگی بر روی گوشی، افزود: هنگام خرابی گوشی تلفن همراه حتی الامکان پس از تخلیه کامل اطلاعات و محتواهای موجود در آن باید برای تعمیر به تعمیرکاران مجرب و قابل اعتماد مراجعه شود .

وی با بیان اینکه احتمال گم شدن یا به سرقت رفتن تلفن های همراه ، بیشتر از سایر ابزارهای رایانه ای است ، خاطرنشان کرد: از این رو ، اطلاعات و محتواهای ذخیره شده در آن ، در معرض خطر و آسیب های جدی ناشی از دسترسی سارق به آن‌ها قرار دارد.

به گفته محمدخانی تلفن های همراه دارای قابلیت‌هایی هستند که می توانند به عنوان ابزارهای جاسوسی مورد استفاده قرار بگیرند بنابراین در اماکن مهم و حساس، به توصیه های امنیتی مبنی بر عدم استفاده از تلفن های همراه باید توجه شود.

رئیس پلیس فتای استان گیلان ادامه داد: همچنین به پیامک هایی که به شیوه های مختلف مثل اعلام برنده شدن در مسابقات و قرعه کشی ها ، امور خیریه و مواردی از این دست، اطلاعاتی نظیر اطلاعات کارت بانکی و ... را درخواست می کنند نباید اعتماد کرد و به آن‌ها پاسخ داد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین