به گزارش آفتاب، ايشان در بيان مصاديق سيئات اخلاقي، دروغ، سخنچيني، غيبت، دو بههمزني، تجسس در زندگي مردم را نام برد و گفت: وقتي ارزشهاي فرهنگي مثل صداقت منزوي ميشوند، ضد ارزشها مانند پنهانكاري يا ريا كاري رواج مييابند و براي بعضيها، شغل ميشود.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به سفارشهاي امام موسي كاظم(ع) به هشام بن حكم، لشكريان عقل و جهل را برشمرد وگفت: هر يك از مصاديق متضاد، پايههاي فرهنگ هستند كه كودكان بايد در خانوادهها، مهد كودكها و مدارس بياموزند و جوانان در دانشگاهها و قاطبه مردم در فضاي عمومي جامعه ياد بگيرند.
عضو مجلس خبرگان رهبري، تفرقه را يك كار ضداخلاقي و ضد فرهنگي خواند و گفت: متأسفانه در جهان اسلام شاهد افزايش روزافزون اين بليه هستيم كه پيروان فرقههاي مختلف اسلامي، همديگر را تكفير ميكنند و ميكشند.
آيتالله هاشمي رفسنجاني در بخش ديگري از سخنان خويش، حلّ مسايل سياست خارجي و انرژي اتمي را ضرورت امروز و آينده كشور دانست و گفت: بسياري از گرههايي كه در كار مردم و كشور ايجاد شده بود، ريشه در مسايل سياست خارجي دارد و حل ديپلماتيك آن، ويژگي هر كشوري است كه ميخواهد در تعامل با ديگر كشورها كار كند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام وابستگي مسايل داخلي و خارجي را دوسويه خواند وگفت: در داخل كشور هم بايد با حمايت از برنامههاي خوب دولت، باعث تقويت روحيه سربازان نظام براي مذاكرات سياسي بود تا از حق و حقوق مردم ايران اسلامي دفاع نمايند.
ايشان در بخش ديگري از سخنان خود، بهبهان را داراي سوابقي روشن در تاريخ و خصوصاً در تاريخ شيعه و جدالهاي فكري اخباريون و اصوليون بويژه نقش استاد آيتالله وحيد بهبهاني معرفي كرد وگفت: شهرت بهبهان به خاطر زادگاه فقها، مورخين و ادبا، فراتر از ايران و در جهان اسلام است.
آيتالله هاشمي رفسنجاني به جلسهاي با ياسر عرفات در اوايل جنگ اشاره كرد وگفت: زماني كه براي ميانجيگري آمده بود، اطلاع داد كه در اتاق جنگ بعثيها نقشهاي ديدم كه هدف پيشروي صدام در خوزستان، فلشي به سوي مسجد سليمان و فلش ديگري بسوي بهبهان است.
فرمانده 8 سال دفاع مقدس در خصوص نقش مردم بهبهان در طول جنگ تحميلي گفت: جوانان بهبهان در تمام خطوط مقدم جبهه، ايثارگري داشتند و مردم بهبهان نيز چندين بار مورد هجوم مستقيم بعثيها، مخصوصاً حمله موشکی به دانش آموزان و بمباران شيميايي رزمندگان بهبهانی از گردان فجر در عمليات كربلاي 5 قرار گرفتند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با يادآوري كارهاي دولت سازندگي براي شهر بهبهان، و پاسخ به تشكر حاضران به خاطر اقدامات دولت سازندگي، گفت: هركس خوزستان و بهبهان را بشناسد، وظيفه خويش مي¬داند كه براي آباداني و زندگي بهتر مردم اين شهر تلاش نمايد.
آيتالله هاشمي رفسنجاني با تأكيد بر اين جمله كه «سلام مرا به مردم بهبهان برسانيد»، گفت: دل ما با بهبهان است كه هميشه در تحولات سياسي ايران نقش چشمگيري دارد.»
ايشان افزود: بهبهان ريشه عميقي در تمدن ايراني دارد و كتيبههاي باستاني، شناسنامه شهر شما در تاريخ است.
در آغاز ديدار اوّل، ابتدا دكتر علي اكبر ولايتي، رئيس مركز تحقيقات استراتژيك گزارشي از فعاليتها و برنامههاي مركز ارائه كرد و گفت: ايران به عنوان كشوري تأثيرگذار در جهان اسلام و كشورهاي جهان سوّم فراتر از روزمرگي، تحولات منطقهاي را زيرنظر دارد و بررسي مينمايد.
آقاي دكترمهرپور هم به بيان ديدگاه خويش در خصوص چگونگي فعاليتهاي ديني، فقهي و حقوقي در مجموعه نهادهاي زيرنظر مجمع تشخيص مصلحت نظام پرداخت.
در ديدار دوّم نيز آقاي دانايي، رئيس شوراي شهر بهبهان با اشاره به قدمت تاريخي آن شهر در تاريخ ايران و استان خوزستان، به بيان ايثارگريهاي مردم بهبهان در 8 سال دفاع مقدس پرداخت و گفت: فقط در زمان دولت سازندگي بود كه رئيس جمهور وقت (آيتالله هاشمي رفسنجاني) با نگاه زيربنايي به بهبهان آمدند و سد مارون را ساخته و خودشان افتتاح كردند.
آقايان علي آقاجري، رئيس كميسيون عمراني شوراي شهر، سيد صدرالدين آقا ميري، شهردار و عطاالله رحيمي عضو شوراي شهر، گزارشي از اوضاع شهر بهبهان و كمبودها و مشكلات مردم ارائه كردند و خواستار توجه مسؤولين به اين خطّه شدند.
در ديدار سوّم نيز حجتالاسلام والمسلمين مجيد انصاري با ارائه گزارشي از برنامههاي معاونت پارلماني رئيس جمهور، تعامل دولت و مجلس را مثبت ارزيابي و اظهار اميدواري كرد كه روز بهروز بيشتر شود.