آفتابنیوز : 
در همين راستا، ادعاهايي در مورد فعاليت تسليحاتي مصر در دهه 1980 و 1995 ميلادي نيز مطرح شده است اما آژانس بينالمللي انرژي اتمي همچنان در صدد يافتن شواهدي است كه اين مسأله را ثابت كند.
دولت مصر، اتهامات مطرح شده در مورد برنامه تسليحات هسته اي را رد كرده است و فعاليتهاي هستهاي خود را محدود به مقاصد صلحآميز ميداند. سخنگوي دولت مصر همچنين اعلام ميكند كه برنامه هستهاي اين كشور، سري نيست و اطلاعات خاصي براي ارائه به آژانس وجود ندارد.
ديپلماتهاي آژانس در همين حال مدعي هستند مصر براي توليد انواع مختلف اورانيوم تلاش كرده است اما اين فعاليتها را به آژانس گزارش نداده است. توليد مقاديري از فلز اورانيوم و اورانيوم تترافلورايد، كه در مرحله بعد به گاز هگزافلورايد اورانيوم تبديل ميشود، از جمله مواردي است كه در اين ادعاها به آن اشاره شده است.
البته آژانس بينالمللي انرژي اتمي هنوز به نتيجهاي درمورد ابعاد و هدف اين آزمايشها نرسيده است ولي گفته ميشود هدف اين فعاليتها مستقيماً ساخت تسليحات هستهاي نبوده است. در همين حال، مقامات مصري اعلام كردهاند كه مصر از چند دهه پيش، برنامههاي تسليحات هسته اي خود را متوقف كرده است. در واقع تقاضاي مصر براي تسليحات هستهاي دردهه 1960 از سوي شوروي سابق و چين رد شد و نهايتاً در دهه 1970 ميلادي، مصر، تلاش براي ساخت راكتور توليد پلوتونيوم و نيروگاه بازفرآوري آن را متوقف كرد و به گفته مقامات مصري، اكنون برنامههاي هستهاي اين كشور تنها در حد برنامههاي پزشكي و تحقيقاتي قرار گرفته است.
(در عين حال) مصر همواره يكي از منتقدان معاهده NPT بوده است و كاستيهاي اين معاهده را باتوجه وجود زرادخانه هستهاي اسرائيل در منطقه و عدم توجه به جهاني به اين فعاليتها، يادآور شده است.