کد خبر: ۲۴۰۷۱۸
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۵

انتشار ترانه رسمی جام‌جهانی با همکاری «جنیفر» و «پیت‌بول»

در جام جهانی 1998 فرانسه سرود رسمی آهنگی بود به نام «لا کوپا د لا ویدا»(جام زندگی) با صدای ریکی مارتین، خواننده اهل پورتوریکو که به دو زبان اسپانیولی و انگلیسی خوانده می‌شد.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: ترانه و موزیک‌ویدئوی ترانه «Ole Ola» به معنای «ما در یکی» به عنوان ترانه رسمی جام‌جهانی 2014 برزیل منتشر شد.

به گزارش ایسنا،‌ در این ترانه جنیفر لوپز (خواننده آمریکایی)، کلودیا لیت (خواننده برزیلی) و پیت بول (خواننده رپ آمریکایی) همکاری کرده‌اند.

این در حالی است که ترانه این اثر موسیقایی توسط «پیت بول» نوشته شده است.

دبیرکل فیفا درباره این قطعه گفته است: با حضور کلودیا در کنار پیت‌بول و جنیفر لوپز این موزیک ویدئو طرفداران بسیاری را در جهان به خود اختصاص خواهد داد. من در مورد موسیقی سنتی برزیل بسیار شنیدم و خوشحالم کلودیای برزیلی در این آهنگ حضور دارد.

کلودیا نیز درباره حضورش در این قطعه گفته است: بسیار خوشحالم در کنار این دو هنرمند شگفت‌انگیز کار می‌کنم و می‌توانم فرهنگ کشورم را از این طریق به همگان معرفی کنم.

سنت انتخاب یک ترانه و یا سرود رسمی برای مسابقات جام جهانی فوتبال از سال 1962 که این رقابت‌ها در شیلی برگزار شد، آغاز شده که هدف از ساخت آن ایجاد شور و اشتیاق میان هوادران این ورزش پرطرفدار است.

شاید یکی از به یادماندنی‌ترین نمونه‌ها در این مجموعه، ترانه سال 1962 باشد که «ال روک د موندیال» (راک جام‌جهانی) نام داشت و گروه شیلیایی «لوس رامبلرزم» آن را اجرا کرد. موفقیت این ترانه باعث شد که تمام مسابقات جام جهانی در دوره‌های بعد یک ترانه یا سرود رسمی داشته باشند.

در جام جهانی 1998 فرانسه سرود رسمی آهنگی بود به نام «لا کوپا د لا ویدا»(جام زندگی) با صدای ریکی مارتین، خواننده اهل پورتوریکو که به دو زبان اسپانیولی و انگلیسی خوانده می‌شد.

ترانه رسمی جام جهانی 2002 ژاپن - کره جنوبی «بوم» نام داشت و آن را «آناستازیا»، خواننده و ترانه‌سرای آمریکایی اجرا کرد.

ترانه رسمی جام جهانی 2006 آلمان «بهترین لحظه زندگی ما» نام داشت و با صدای «تونی برکستون»، خواننده سرشناس آمریکایی موسیقی R&B و با همکاری یک گروه ایتالیایی به نام "ال دیوا" اجرا شد.

در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی «شکیرا»، خواننده کلمبیایی با ترانه‌ای به نام «واکا واکا» که آن را با همکاری یک گروه آوازه‌خوان اهل آفریقای جنوبی اجرا کرد، به این سرود شور و هیجان بخشید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین