آفتابنیوز : آفتاب: مشروح گفتوگوی مثلثآنلاین با فاطمه آلیا در پی میآید:
آقای حسینیان در اظهار نظری گفته بود "پایداری را به یهود تشبیه میکنند اما انتظار وحدت دارند". بفرمایید پایداری رابطه خودش را با دیگر سلایق اصولگرا چه طور تعریف میکند؟
سخنگوی جبهه موضع پایداری را اعلام میکند. آقای حسینیان از اعضای خوشاخلاق و با سعه صدر جبهه پایداری است اما وقتی برخی سیاسیون در داخل یا خارج مجلس علیه پایداری صحبت میکنند، یک خبرنگاری هم پیدا میشود که با هدف گرفتن واکنش از اعضای جبهه پایداری در این باره سوال میپرسد، بعد که اظهار نظر را گرفت مطابق نگاه خودش خبر را تنظیم میکند و روی خروجی سایت یا روزنامه قرار میدهد. در کل، پایداری فعالیت ویژهای در مجلس ندارد و اعضای آن در قالب فراکسیون اصولگرایان فعالیت میکنند. خارج از مجلس نیز پایداری تشکلی گفتمانمحور است که خود را در اردوگاه اصولگرایان تعریف میکند.
اما روی خوش به خط تلاشهایی که برای وحدت تکاپو میکنند نشان نمیدهد. چرا؟
ممکن است روحیات، دیدگاهها و شیوه بیان اعضا متفاوت باشد اما در مجموع آنقدر که پایداری تلاش برای وحدت میان اصولگرایان میکند شاید دیگر سلایق اصولگرا پیگیر نباشند. البته این نکته هم لازم به یادآوری است که یک خط رسانهای تلاش دارد پایداری را از جمع دیگر گروههای اصولگرا منفک نشان دهد. حال آنکه پایداری از ابتدای تشکیل به دنبال وحدت با دیگر سلایق اصولگرا بود. الان هم هست و در آینده نیز اگر نیاز باشد اصولگرایان همه با هم کار کنند جبهه پایداری با آنها همکاری خواهد کرد.
آقای سقای بیریا در جایی گفته که پایداری از احمدینژاد عبور کرده است. آیا صحت دارد؟
خیر، اصلا این طور نیست و من چنین جملهای را به این شکل نشنیدم اما واقعا مواضع جبهه پایداری در مقابل احمدینژاد مشخص است. نیروهایی که امروز عضو جبهه پایداری هستند در انتخابات سال 84 و 88 ریاست جمهوری از احمدینژاد حمایت کردند، البته در زمان دولت دهم تا یک مقطعی با نقد دلسوزانه به برخی موضعگیریهای دولتمردان یا استفاده از برخی افراد در دولت که مقام معظم رهبری درباره آنها نظر صریح و شفاف داده بودند، حمایت خود را ادامه دادند اما بعد از اینکه توجهی به این انتقادها نشد اعضای جبهه پایداری همچون سایر مردم عمل کردند.
یعنی الان پایداری از آقای احمدینژاد فاصله گرفته است؟
اصلا بعد از آن دیگر ارتباطی نیست. بعد از تمام شدن دوره ریاست جمهوری آقای احمدینژاد هیچ کدام از اعضای پایداری هیچ نزدیکی، جلسه یا ارتباطی با آقای احمدینژاد ندارند.
الان رابطه احمدینژاد با اصولگرایان چگونه تعریف میشود؟ آیا احمدینژاد دوست دارد به اصولگرایان نزدیک شود یا اصولگرایان علاقه دارند احمدینژاد را داخل اردوگاه خود تعریف کنند؟
شخص آقای احمدینژاد و نیروهای نزدیک به او اظهارنظر کردند که احمدینژاد اصولگرا نیست و اصولگرایان به او ضربه زدند، بنابراین وقتی چنین موضعی بارها به طور شفاف و صریح رسانهای میشود، دیگر پرسیدن ندارد چون کاملا شفاف است اما واقعا اصولگرایان در ابتدای دولت نهم از آقای احمدینژاد حمایت کردند و او را در مجموعه اصولگرایان میدانستند. قبل از ریاست جمهوری، آقای احمدینژاد عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران و جامعه اسلامی مهندسین بود؛ بنابراین اصولگرایان بعد از آنکه در سال 84 انتخابات ریاست جمهوری به مرحله دوم کشیده شد، همه برای پیروزی آقای احمدینژاد تلاش کردند و او پیروز شد. این پذیرفتنی نیست که برخی اطرافیان آقای احمدینژاد بعدها گفتند که اصولگرایان برای احمدینژاد کاری نکردند. نه احمدینژاد بلکه همه مسئولان اعم از نماینده مجلس تا دولتیهای امروز اگر برداشت شود که به صحبتهای مقام معظم رهبری توجه نمیکنند حتما ما موضع میگیریم و حتما بین پایداری و آنها فاصله میافتد و اگر فرمایشات رهبر انقلاب را اجرا کنند حتما به هم نزدیک میشویم.