آفتابنیوز : آفتاب: سهیل مختاری با ذکر این مقدمه، در ادامه یادداشت خود در سایت الف نوشته است: جدای از این حدیث شریفه که معصوم فرمود :"الاعمال بالنیات" و اینکه نیت این تعداد از محترمین مجلس برای نقد توافق ژنو چه می باشد؟ و ما نیز فرض را بر این قرار می دهیم که این بزرگان نه در فکر منافغ خود بلکه در پی منافع ملی هستند،حال سوال اصلی این است که آیا همین نمایندگان محترم مجلس نهم و قبل ترها هشتم که خواهان نقد مذاکرات آن هم نه در سایت ها و روزنامه ها بلکه در صداوسیما هستند، چنین حقی را برای سایر گروه های سیاسی و حتی افراد مستقل، در طی هشت سال حکومت مطلق خود بر تمام ارکان نظام قائل بودهاند یا خیر؟
به عنوان یک شهروند جمهوری اسلامی اعلام می کنم که این حق نقد (که نقد تقوای سیاست است) را اصولگرایان نه تنها به مردم و گروه های سیاسی دیگر بلکه حتی به اصولگرایان معتدلی چون علی مطهری و احمد توکلی نیز نداده اند. در مناظرات نیز محسن رضایی و دکتر ولایتی لب به نقد اصولگرایانی چون جلیلی و حدادعادل گشودند که "مذاکرات فقط خواندن بیانیه و گذاشتن قرار بعدی نیست"!
حال که دولت دکتر روحانی با حمایت رسمی بیست میلیون نفری و غیر رسمی هفت و چند میلیون نفری ملت بزرگ ایران و با نظارت رهبری معظم انقلاب پای به این میدان حساس بین المللی نهاده اند و تا بحال نیز به نقل از دکتر عراقچی قریب به ۲/۴۰۰میلیارد دلار از دارایی های بلوکه شده ایران را حسب وظیفه و تکلیف آزاد کرده اند عده ای بر طبل نقدی می کوبند که خود هشت سال خورشیدی راه را بر آن بسته بودند.
با این حال رد چنین درخواست هایی از جانب صداوسیما نه بخاطر منافع ملی بلکه به این علت است که راه را برای نقد هشت سال گذشته باز می کند و این بار اصولگرایی چون مهندس ضرغامی اجازه نقد هشت سال گذشته را نمی دهد!