آفتابنیوز : آفتاب: حسین پاکدامن در حاشیه بیست و یکمین کنگره بیماریهای مغز و اعصاب در مورد اهداف برگزاری این کنگره، گفت: جهت برگزاری کنگره ۳ هدف عمده را پیگیری کردیم که به ترتیب اولویت عبارتند از: ارتقاء سطح علمی رشته، آشنایی با آخرین پیشرفتهای علمی و تبادل افکار میان متخصصان حوزه.
وی در ادامه با اشاره به نقش الکترونوروداینوستیت در درمان بیماریهای مغزی، گفت: با استفاده از این روش درمانی بسیاری از بیماریهای لاعلاج که زمانی فکر میکردیم غیرقابل درمان است، در حال درمان و کاهش خطرات بیماری است.
رئیس انجمن متخصصان مغز و اعصاب ایران به نقش عمده دستگاه پتاسکن در جراحیهای مربوط به بیماری صرع، گفت: این دستگاه میتواند محل دقیق ضایعه منجر به صرع را شناسایی کند و به جراحی و درمان این بیماری کمک کند، همچنین با استفاده از این دستگاه میتوان آلزایمر را چندین سال زودتر از وقوع پیشبینی، تشخیص و درمان کند.
وی با بیان اینکه آمار ابتلا به MS در حال افزایش است، گفت: طبق تقسیمبندی جغرافیایی که هرچه کشورها به خط استوا نزدیکتر باشند، آمار ابتلا به MS شان باید کمتر شود. ایران باید زیر دو هزار مبتلا به MS داشته باشد، اما اکنون تعداد مبتلایان به MS به ۷۰ هزار نفر رسیده است.
پاکدامن افزود: تقسیمبندی جغرافیایی نشان میدهد که کشورهای نزدیک استوا آمار کمتری از ابتلا به MS دارند و همچنین هر چه کشورها پیشرفتهتر میشود، مبتلایان به MS در آنها افزایش پیدا میکند.
وی تهران و اصفهان را دارای بیشترین بیمار مبتلا به MS معرفی کرد و گفت: متأسفانه جوانان ۲۰ تا ۳۵ سال بیشتر به MS مبتلا میشوند، البته یک تئوری نیز وجود دارد که میگوید، مردم طبقه بالا و تحصیلکرده آمار ابتلا به MS شان بیشتر است.
به گزارش فارس، وی همچنین تصریح کرد: مشاهدات نشان میدهد علاوه بر سطح رفاه خانواده و میزان تحصیلات زیبایی چهره در این میان نقش دارد به طوری که دختران زیبارو بیشتر از دیگر دختران به MS مبتلا میشوند.