کد خبر: ۲۴۸۶۲۹
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۱

جلایی‌پور: چند نسل باید روی اتفاقات دوره احمدی‌نژاد تحقیق کنند

پس از پایان دولت اصولگرایان، برخی معتقد بودند که جامعه و سیاسیون ایرانی باید احمدی‌نژاد را به فراموشی بسپارند و به آینده نگاه کنند. همین اتفاق هم تا حدی افتاد و می‌توان گفت که احمدی‌نژاد پس از 8 سال به یک باره از صحنه اخبار و رویدادهای مهم حذف شد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: پس از پایان دولت اصولگرایان، برخی معتقد بودند که جامعه و سیاسیون ایرانی باید احمدی‌نژاد را به فراموشی بسپارند و به آینده نگاه کنند. همین اتفاق هم تا حدی افتاد و می‌توان گفت که احمدی‌نژاد پس از 8 سال به یک باره از صحنه اخبار و رویدادهای مهم حذف شد. اما مدتی است که اخباری از تلاش‌های وی برای ورود مجدد به عرصه سیاست به گوش می‌رسد. سوالی که مطرح می‌شود این است که برخورد شایسته و بایسته اصلاح‌طلبان با پدیده احمدی‌نژاد چه باید باشد. در همین رابطه سلام نو گفتگویی با دکتر حمیدرضا جلائی‌پور انجام داده که در ادامه می‌خوانید:

این فعال اصلاح‌طلب در این خصوص گفت: کاری که اکنون باید در خصوص هشت سال دولت احمدی نژاد انجام شود، این است که شفاف سازی صورت گیرد. باید مشخص گردد دوران وی چه ویژگی هایی داشته است. نمونه ی خیلی مهم آن این است که این هشتصد میلیارد دلار چگونه و کجا هزینه شده است. به نظر من مهمترین کار، شفاف سازی است. 

حمید رضا جلائی پور در گفتگو با «سلام نو» توضیح داد: من به عنوان فردی که معتقد به اصلاحات در جامعه ی ایران هستم بر این باورم که مهمترین کار اصلاح‌طلبان نسبت به پدیده احمدی‌نژاد، نخست ایجاد  شفافیت و سپس تحقیق در مورد آن دوره است . 

وی با ذکر مثالی از تاریخ معاصر اروپا گفت: در هلند پول کار نکرده‌ای را وارد اقتصاد دولت کردند و همین اتفاق منجر به تورم شد. اکنون پس از گذشت 40 سال، این رویداد با عنوان پیامد های بیماری هلندی در علم اقتصاد، هنوز هم مورد بررسی قرار می گیرد. این در حالی است که  بیماری دولت نهم و دهم خیلی از آن بیماری مهمتر است. 

جلائی پور تاکید کرد: چندین نسل باید همچنان روی آن کار کنند که چه اتفاقی در این دوره افتاده است تا باعث درس برای آینده‌مان شود. ما که تنها نباید از انقلاب مشروطه، نهضت ملی و انقلاب اسلامی درس بگیریم. تماما نباید که افتخارات یک کشور را مورد بررسی قرار دهیم، بلکه باید از خرابی های جمعی هم درس بگیرد. 

این تحلیلگر مسائل سیاسی در پایان اشاره کرد: دوره ی نهم و دهم ریاست جمهوری یک دوره ی خرابی بوده است و باید آن را مورد بررسی قرار داد و از آن درس گرفت و باید بحث، تحلیل و تدوین شود.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین