آفتابنیوز : 
به گزارش سایت حوزوی رسا، وي ارتباط تنگاتنگ حوزه و دانشگاه را در گرو هم فكري اين دو نهاد برشمرد و افزود: دانشگاه و حوزه هنگامي ميتوانند همراه هم باشند كه دانشگاه مانند حوزه و حوزه مانند دانشگاه فكر كند و نقطه مشترك اين دو نهاد اسلام است.
استاد درس خارج حوزه علميه قم با بيان برخي اقدامات مانند جدايي دختر و پسر و تشكيل نمازخانه براي اسلامي كردن دانشگاهها گفت: انجام اين دو امر خوب است؛ ولي محوري نيست. براي اسلامي كردن دانشگاهها بايد دروس دانشگاه اسلامي شود.
آيت الله جوادي آملي مهمترين راه توليد علم را اهميت به عقل و برداشتن تقابل عقل و نقل دانست و تأكيد كرد: اگر دين را در نقل خلاصه كنيم و عقل را بيرون از حوزه دين بدانيم، مشكلات فراواني ايجاد ميكند كه چالش بين علم و دين يكي از همين مشكلات است. در حاليكه بين عقل و نقل هيچ تفاوتي وجود ندارد.
مفسر برجسته شيعه علوم را چه تجربي، چه انساني و چه رياضي داراي قابليت اسلامي شدن دانست و بيان كرد: علم امروز در صدد آن است كه دريابد اين مورد اينچنين بود، اكنون اينچنين است و پيشبيني ميشود چنان بشود. اين لاشه علم است و هيچگاه پرواز نميكند. بايد در كنار اين پرسش، اين سئوال هم مطرح شود كه چه كسي و به چه هدفي اينها را آفريد؟
در آغاز اين جلسه، دكتر زاهدي، وزير علوم و حجتالاسلام قمي نماينده ولي فقيه در دانشگاهها ضمن بيان فعاليتهاي انجام شده در دانشگاه، بر ارتباط تنگاتنگ حوزه و دانشگاه، تنظيم متون درسي و اسلامي شدن دانشگاهها تأكيد كردند و خواستار حضور بيشتر حوزه در مباحث تخصصي دانشگاه شدند.