کد خبر: ۲۵۱۰۸۸
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۳

مکارم‌شیرازی: اتهام بی‌توجهی شیعیان به قرآن، دروغ است

آیت‌الله مکارم‌شیرازی گفت: تبلیغات سوء علیه پیروان مکتب اهل‌بیت(ع) مبنی بر بی توجهی شیعیان به قرآن، دروغی بیش نیست و حضور گسترده جوانان در آیین‌های جزءخوانی پاسخی محکم به تبلیغات دروغ استکبار علیه جوانان مسلمان و شیعه است.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: این مرجع تقلید در آغاز برگزاری آیین ترتیل خوانی جزء پنجم قرآن کریم، در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)، با تقدیر از شرکت گسترده مردم به ویژه جوانان در آیین ترتیل‌خوانی قرآن کریم، گفت: خدا را شاکریم که زنده ماندیم و برگزاری جلساتی برای قرائت قرآن کریم با این عظمت و شوکت در کشور پیروان مکتب اهل‌بیت(ع) را شاهد هستیم.

وی با بیان این‌که «شاید به خواب هم نمی‌دیدیم که روزی چنین جلساتی برای تلاوت قرآن کریم داشته باشیم» ادامه داد: این برنامه گسترده از جوار حضرت فاطمه معصومه(س) و شهر مقدس قم آغاز شد و دیگر شهر‌ها نیز با الگوگیری از آن، چنین سنت حسنه‌ای را گسترش دادند، تا جایی که این آیین در کشورهای دیگر نیز در حال برگزاری است.

این مرجع تقلید، حضور گسترده جوانان در این آیین را پاسخی محکم به تبلیغات دروغ استکبار علیه جوانان مسلمان دانست و اظهار کرد: زمانی که این حضور گسترده در جهان به نمایش گذاشته می‌شود، همگان می‌فهمند که این همه تبلیغات سوء علیه پیروان مکتب اهل‌بیت(ع) مبنی بر بی توجهی شیعیان به قرآن، دروغی بیش نیست.

مکارم شیرازی با اشاره به روایتی از امام علی(ع)، بیان کرد: امیرالمومنین(ع) در نهج‌البلاغه بسیار سخن گفته است؛ ایشان در سخنی بیان داشته‌اند: «بهار دل‌ها در قرآن است»؛ اگر بخوهیم جوانه‌های توحید، ایمان و تقوا و بندگی خدا در دل‌های ما شکوفا شود، باید به سراغ قرآن برویم.

وی ادامه داد: حضرت علی(ع) در نهج‌البلاغه بیان داشته‌اند که «چشمه‌های علم در قرآن است»؛ انسانی که سال‌ها در قرآن تحقیق کرده باشد، متوجه می‌شود که ریشه تمامی علوم در قرآن است.

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: ما باید با تلاش فراوان به این چشمه‌های علم دست یابیم و از آن برای رسیدن به سعادت دنیا و آخرت بهره ببریم.

وی سخن دیگر امیرالمؤمنین(ع) درباره قرآن را این چنین تشریح کرد: بر اساس این روایت، قرآن کریم برای قلوب انسان‌ها برطرف کننده زنگار است.

به گزارش حوزه نیوز، مکارم شیرازی به روایتی دیگر از امیرالمؤمنین(ع) اشاره کرد و گفت:‌ امام(ع) فرمودند "کسی که کنار قرآن می‌نشیند و بلند می‌شود، چیزی از او کم و چیزی به او اضافه می‌شود.‌ آنچه از او کم می‌شود، گمراهی و آنچه به او اضافه می‌شود هدایت است".

وی در پایان خاطرنشان کرد:‌ این حدیث شریف، مسئولیت ما را نسبت به مجالس قرآنی مضاعف می‌کند، به این معنی که هر حضور ما باید گمراهی‌ای از ما کم کرده و بر هدایت ما نیز بیافزاید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین