آفتابنیوز : آفتاب: به گزارش ایرنا، این ˈسید بهاالدین حسینیˈ بود که ابتدا مشکل ˈزخم های کوه آبیدرˈ را مطرح کرد و گفت: معدنی در ˈخیر زندهˈ آبیدر مدت ها است فعالیت می کند و کسی مانع آن نشده است و منظر شهر به وسیله این معدن تخریب می شود.
وی اظهار کرد: از محل بهره برداری از این معدن تنها یک نفر منتفع می شود که می توان فعالیت این معدن را متوقف کرد و در مکانی دیگر امتیاز معدن دیگری به این فرد داد.
این عضو شورای شهر به وجود معدن دیگری در حسن آباد نیز اشاره کرد و افزود: بیت المال این مردم در دستان ما است اگر خطا کنیم در قیامت باید پاسخگو باشیم.
مدیر کل راه و شهرسازی استان کردستان نیز گفت: با دادن مجوز بهره برداری معدن در اطراف شهرها مخالفیم.
محمد صادق وجدی افزود: فعالیت این معادن زخمی است بر بدنه زیبای اطراف شهر که شهر را زخمی می کند و اصلاح هم نمی شود.
شهردار سنندج نیز پس از مطرح شدن مشکل وجود معدن در آبیدر گفت: ما هم با فعالیت معادن در اطراف شهر مخالفیم.
کامیاب شادمان افزود: این معدن فعالیت خود را بر خلاف مجوز اولیه، گسترش داده و ابعاد بزرگتری پیدا کرده است.
معاون امور عمرانی استاندار کردستان نیز تکلیف این زخم ایجاد شده بر پیکره آبیدر را در این نشست روشن کرد و گفت: آبیدر محل فعالیت های معدنی نیست و معاونت عمرانی استانداری کردستان پیگیر توقف فعالیت این معدن است.
ˈامیر قادریˈ، افزود: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان شاکی این معدن و پرونده این معدن در دست بررسی است.
حال مردم شهر سنندج چشم انتظار تصمیم مسوولین مربوطه و التیام زخم کوه آبیدر هستند چرا که این کوه از اهمیت زیادی برای مردم شهر برخوردار است و به نمادی از شهر سنندج تبدیل شده است.