آفتابنیوز : 
پورمحمدي خاطر نشان كرد: همه به اين امر واقف هستند كه نظام اداري فعلي پاسخگوي نياز جامعه نيست، هر زماني صحبت از تحول ميزديم، عدهاي قصد داشتند با ارايه يك بخش نامه تحول ايجاد كنند ولي اين امر نيازمند آن است كه نگاه ما عوض شود.
وي با بيان اين كه اكنون در حال دوران گذار هستيم، گفت: خيلي ها با مناسبات گذشته خو گرفتهاند و نميتوانند اين تغييرات را تحمل كنند، به همين جهت به مخالفت با اين نگاه تحولگرايانه در دولت ميپردازند.
پورمحمدي خاطر نشان كرد: در گذشته مشكلات زيادي وجود داشت و اكنون در كنار كاستيها و كمبودها با توقعات بالا مواجه هستيم.
وي ادامه داد: بسياري از تغييراتي كه ايجاد شده، باعث به وجود آمدن مطالبات جديد شده است. با توجه به اين كه جامعه ما يك جامعه جوان است و جوان بلند پرواز است، باعث شده سطح انتظارات اين قشر نيز بالا برود و بايد پاسخگوي آنها باشيم.
وزير كشور افزود: امروز ده هزار پروژه ناتمام داريم و سال گذشته نتوانستيم براي 40% از پروژهها اعتبارات لازم را تهيه كنيم و از اول سال 84 نيز در حال پيگيري پروژههاي گذشته بوديم و بايد مصوبات سال جاري را نيز عملياتي كنيم.
پورمحمدي ادامه داد: تنظيم وضعيت داخلي همراه با سير تحولات بيروني باعث شده تا ناكارآمدي افزايش و سطح مطالبات افزون شود.
وي خاطر نشان كرد: البته با سير و روند فعلي كه نسبت به فعاليتهاي اجرايي، اداري و اقتصادي در گذشته داشتيم، به طور قطع نميتوانيم مطالب جامعه را پاسخگو باشيم.
وزير كشور در ادامه به نقش جامعه روحانيت به ويژه ائمه جمعه در كشور اشاره كرد و گفت : ما نتوانستيم سپاسگزار و قدردان تلاشهاي آنها باشيم. آنها با امكانات حداقلي نقش خود را ايفا كردند. پورمحمدي؛ روحانيت را از اركان اقتدار ملي؛ توسعه فرهنگ و تمدن دانست و اظهار داشت: روحانيت در ساختمان تمدن ما نقش ويژهاي به خصوص در دهه اخير دارد ولي ما پس از انقلاب نتوانستيم به نحوه مطلوب قدردان تلاش آنها باشيم.
پورمحمدي؛ حفظ هويت ديني و ملي، ايجاد ارتباط بين حاكميت و توده مردم، ارايه تسهيلات اجتماعي، ايجاد همبستگي ملي و جلب مشاركت عمومي را جزو رسالت ايمه جمعه دانست و تصريح كرد: روحانيت بيشترين فشارها را تحمل و به دوستش كشيده است ولي ما نتوانستيم حداقل نيازهاي آنها را فراهم كنيم.