کد خبر: ۲۵۴۶۷۰
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۴

اسفنانی: توسل به زور، فرهنگ جامعه را اصلاح نمی‌کند

‌یک عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: تا زمانی که مدیران فرهنگی و دغدغه‌مندان کشور تلاش می‌کنند تا از طریق توسل به زور، فشار و تحدید آحاد جامعه را نسبت به خطرات فرهنگی آگاه کنند هیچ دستاوردی نخواهند داشت.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: محمدعلی اسفنانی در گفت‌و‌گو با ایسنا، منطقه اصفهان، اظهار‌کرد: اعتراض همه گروه‌های سیاسی شناسنامه‌دار و فاقد شناسنامه در کشور باید درچارچوب قانون اساسی و شرع اسلامی صورت گیرد و اظهار نظرهای نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ چراکه اگر اعتراضات به حق یا ناحق افراد نسبت به وضع موجود، حصار قانون را بشکند نه تنها منطقی و اصولی نخواهد بود، بلکه باعث هرج‌ومرج در جامعه نیز می‌شود.

وی تصریح‌کرد: سخنرانی‌های آگاهی دهنده برخی مسئولان درباره فرهنگ که در روزهای گذشته صورت گرفته تاثیر چندانی در بهبود وضعیت فرهنگ در جامعه نداشته است؛ چراکه تا زمانی که مدیران فرهنگی و دغدغه‌مندان کشور تلاش می‌کنند تا از طریق توسل به زور و فشار و تحدید آحاد جامعه را نسبت به خطرات فرهنگی آگاه کنند هیچ دستاوردی نخواهند داشت.

وی خاطرنشان‌کرد: این که جامعه ایران از فرهنگ‌های بیگانه خارجی تاثیر می‌پذیرد و به آن‌ها رغبت نشان می‌دهد به علت غنای فرهنگ غریبه نیست بلکه نشان دهنده وجود ضعف فرهنگی در جامعه ما و نبود استراتژی فرهنگی در کشور است که باید هرچه سریع‌تر برای بهبود این وضعیت چاره‌ای اندیشیده شود.

این نماینده مجلس گفت: اگر مسئولان فرهنگی کشور در این فکر هستند که از طریق فشار و تحدید وضعیت فرهنگ کشور را بهبود ببخشند باید بدانند که شاید در کوتاه مدت به نتایج مقطعی دست یابند، اما این روش در طولانی‌مدت آسیب‌زا و غیرمنطقی خواهد بود.

وی درباره وضع قوانین قضایی برای بهبود وضعیت فرهنگ کشور افزود: شاید وضع قوانین کارآمد درباره فرهنگ به اشاعه فریضه امر به معروف و نهی از منکر در کشور کمک کند، اما این تصور که تکیه مطلق بر قوانین برای بهبود وضعیت فرهنگی جامعه لازم است تصور اشتباهی است.

وی با تایید اظهار نظرهای برخی نمایندگان مجلس بر ایجاد هیاهوی کاذب در جامعه توسط برخی گروه‌های تندرو رادیکال تصریح‌کرد: طبیعی است که اگر یک نماینده مجلس با حمایت یک گروه یا جریان سیاسی، کرسی نمایندگی مجلس را کسب کرده باشد باید برای قدرشناسی از تشکل‌های حامی خود سخنرانی‌هایی را انجام دهد و اظهار نظرهایی مطابق میل سران گروه‌های موافق خود ابراز کند.

این عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس شورای اسلامی، اظهارکرد: هرچند تعداد این نمایندگان در مجلس شورای اسلامی اندک است، اما همین تعداد نیز می‌توانند حساسیت جامعه به یک موضوع خاص را بر انگیزند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین