آفتاب: دکتر احمد میدری در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا، گفت: این سایت به صورت مشترک با مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری فعالیت خود را آغاز میکند و هدف اصلی از راهاندازی آن این است این است که فضایی برای مشارکت صاحبنظران و شهروندان در عرصه سیاست گذاری فراهم شود .
وی درباره محتوا و زمینه فعالیت این تالار گفتوگوی اجتماعی گفت: این سایت گفتوگوی اجتماعی را راهاندازی کردیم تا در خصوص برنامههایی که وزراتخانه در دست اجرا دارد دیدگاه ها و نظرات کارشناسان جمع آوری شود تا اگر نیاز به تغییر وجود داشت، بتوانیم آن را اصلاح کنیم.
وی ادامه داد: برخی برنامههای وزارتخانه نیز در این تالارهای گفتوگو به بحث گذاشته میشوند تا بتوانیم با بهرهمندی از نظرات کارشناسان نقاط ضعف و قوت برنامهها را شناسایی و اصلاحات لازم را اعمال کنیم تا برنامههایی که به اجرا در میآیند حداکثر بهرهوری را داشته باشند. در واقع قصد داریم از توان اجتماعی برای تغییرات استفاده کنیم.
معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، با بیان اینکه به عنوان مثال ارتقای کمی و کیفی مهدکودکها در ایران در حال حاضر مدنظر ماست، اظهار کرد: تغییر در سیاست و روال کاری و آموزشی مهدکودکها را در این سایت به گفتوگو میگذاریم و از تجمیع نظرات در این راستا استفاده میکنیم.
میدری با تاکید بر اینکه فرایند تصمیمگیری در دولت فرآیندی است که امکان بهبود دارد، گفت: با توجه به اینکه شکل گیری عزم ملی برای پیشیرد امور در حوزه اقتصاد و فرهنگ از محورهای مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است و با توجه به راهبرد دولت تدبیر و امید برای افزایش مشارکت شهروندان در عرصه های تصمیم گیری ، این سایت تلاش خواهد کرد سیاست گذاری از پایین به بالا را در حوزه بوروکراسی تقویت کند .
آخرین وضعیت توزیع بستههای امنیت غذایی
در ادامه معاون رفاه اجتماعی وزارت کار و رفاه اجتماعی به اعلام آخرین وضعیت توزیع بستههای حمایت غذایی در میان خانوارهای تحت پوشش مراکز حمایتی پرداخت و گفت: توزیع بستههای امنیت غذایی به طور رسمی از اوایل تیرماه آغاز شد و در این مرحله قرار بود بیش از هفت میلیون نفر در قالب دو میلیون و 800 هزار خانوار بسته امنیت غذایی دریافت کنند.
وی افزود: براساس آخرین آمار تاکنون یک میلیون و 909 هزار خانوار این بستهها را دریافت کردهاند. بر این اساس کارت اعتباری در اختیار افراد قرار میگیرد که میتوانند به فروشگاهها مراجعه و مواد غذایی ضروری خود را خریداری کنند. مواد غذایی که قابل خریداری است، طیف وسیعی را شامل میشود اما خریداری برخی اقلام غیرضروری مانند تنقلات ممنوع است. همچنین شارژ کارتها تا چهارماه در این کارتها ذخیره و دارای اعتبار است.
میدری با بیان اینکه بودجه مصوب برای این امر 2400 میلیارد تومان بود، اظهار کرد: اعتبار تخصیصی برای این مرحله 178 میلیارد تومان بود.
وی درباره سقف و کف مبلغ پرداختی برای تأمین اقلام ضروری غذایی خانوارها در این طرح اظهار کرد: این مبلغ از 30 هزار تومان برای یک نفر شروع و تا سقف 120 هزار تومان افزایش مییابد. به عنوان مثال این مبلغ یرای یک خانواده چهار نفره 80 هزار تومان است.
نحوه شناسایی کودکان و زنان باردار مبتلا به سوء تغذیه
میدری با بیان اینکه جلسات مختلفی در رابطه با شناسایی اقشار مبتلا به سوء تغذیه با انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور داشتیم، اظهار کرد: کسانی که فقر خوراکی دارند دو دسته هستند، گروه اول به شبکه بهداشت مراجعه کردهاند و بیشتر زنان باردار و کودکان هستند و طی سوءتغذیه شان محرز شده است و گروه دوم به طور مستفیم یا غیر مستفیم تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند .
وی افزود : امسال یکی از برنامههای ما این است که با توجه به بودجهای که داریم،علاوه بر 60 هزار نفری که دارای سوءتغذیه هستند ( و شناسایی شده اند ) افراد بیشتری را نیز تحت پوشش ببریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن گرامیداشت روز خبرنگار با بیان اینکه ایسنا در دوران کوتاه عمر خود سوابق بسیار خوبی به جای گذاشته است، اظهار کرد: ایسنا با تغییر جریانات سیاسی جهت خود را عوض نکرد و با شرافت حرفهای به فعالیتش ادامه داد. از ایسنا سوءاستفادههای سیاسی و جناحی صورت نپذیرفته و به همین دلیل اعتبارش در جامعه و میان سیاستگذاران حفظ شده است. امیدوارم کار حرفهای در ایسنا دوام داشته باشد.