کد خبر: ۲۵۷۶۳۵
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۳

کواکبیان: مجلس در استیضاح فرجی دانابر سر دوراهی خط اعتدال و افراطیون قرار گرفته است

عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: استیضاح دکتر فرجی دانا کاملا سیاسی و تشکیلاتی است و مجلس بر سر دوراهی تداوم خط اعتدال یا سیطره افراطیون قرار گرفته است.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: مصطفی کواکبیان درگفت وگو با ایرنا درباره استیضاح وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: مجلس بر سر یک دو راهی قرار گرفته است و تداوم خط اعتدال یا سیطره افراطیون و غیر از این هم نیست و این استیضاح غیرتشکیلاتی نیست چرا که تمام افرادی که امضا کننده استیضاح هستند را می شناسیم.

وی ادامه داد: در لیست درخواست کنندگان استیضاح وزیر علوم چند درصد از پایه های علمی برخوردارند یا چه تعدادی چهره دانشگاهی و عقلای مجلس حضور دارند؟ 

این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت:معتقدم هیات رییسه مجلس به ویژه هیات رییسه فراکسیون رهروان ولایت دراین بزنگاه مهم تاریخی نقش بسیار برجسته ای ایفا کنند.آیا معتقدند که افکار عمومی بگوید مجلس نهم توسط یک اقلیتی اداره می شود یا نه مجلس نهم بر مبنای تعادل و عقلانیت اداره می شود؟ 

کواکبیان یادآور شد:معتقدم که مجلس باید از حقوق نظارتی خود استفاده کند اما در بعضی مقاطع به خاطر مصلحت هایی که اقتضا می کند می شود این حق را به نحو منافع کشور سوق داد. 

رییس فراکسیون دانشگاهیان مجلس هشتم گفت: استیضاح حق طبیعی نمایندگان است.اصلا بحث خط و ربط هم مطرح نیست ولی علائمی که در این روزها ما مشاهده کردیم نشان می دهد این استیضاح کاملا سیاسی شکل گرفته است و یک جریان خاص افراطی به دنبال این استیضاح بود چه از درون مجلس چه از بیرون مجلس برای این استیضاح تلاش های زیادی انجام شد. 

کواکبیان در ادامه به نزدیک شدن فصل جدید دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: تا یکماه آینده،شاهد بازگشایی دانشگاه ها خواهیم بود و بلاتکلیف ماندن وزارت علوم قطعا به نفع کشور نیست به ویژه اینکه آقای فرجی دانا هم با عملکرد مطلوبش درمیان دانشگاهیان سراسر کشور از نوعی محبوبیت برخوردار است بنابراین به نمایندگان توصیه می کنم که اصلا مصلحت نیست که به استیضاح رای مثبت دهند.

عضو شورای مرکزی اتحادیه دانشگاه های غیر دولتی سراسر کشور با بیان این که فرجی دانا فردی بسیار متعادل و منطقی است گفت: نگاه وزیر علوم به بخش آموزش غیردولتی کاملا مثبت است و برخلاف روش های قبلی اصلا درصدد ایجاد محدودیت دربرابر موسسات آموزش عالی غیردولتی نیستند.

وی ادامه داد:بعید می دانم آن کسانی که دستی بر آتش آموزش عالی داشته باشند از این موضوع بی خبر باشند و جالب اینست که حتی درون این دولت اشخاصی مثل وزیر کشور که به هر حال کسی او را اصلاح طلب نمی داند و خودش هم خودش را اصلاح طلب نمی داند براین باور است که در این یکسال گذشته هیچ تنشی در دانشگاه ها نداشته ایم. 

دبیرکل حزب مردم سالاری معتقد است که بورسیه 3 هزار دانشجو و همچنین وارد شدن دانشجویان ستاره دار به دانشگاه بهانه ای بیش نیست و این استیضاح یک نوع عقده گشایی است که این در شان مجلس نیست و خاطره خوبی برای مجلس در اذعان عمومی نخواهد داشت .

وی گفت:امیدوارم که در نهایت نتیجه به سمتی باشد که ما شاهد همکاری بسیار گسترده تر بین دولت و مجلس باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین