کد خبر: ۲۶۰۵۲۳
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۵
با حضور شهردار تهران؛

کلنگ اولین بیمارستان سلول درمانی به زمین زده شد

کلنگ پروژه مجتمع درمانی- تحقیقاتی رویان با حضور شهردار تهران، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی و رئیس پژوهشگاه رویان در مراسمی به زمین زده شد که این پروژه شامل بیمارستان 324 تخت خوابی رویان با مساحت 70 هزار متر مربع در 13 طبقه است.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: به گزارش خبرنگار مهر، پروژه مجتمع درمانی، تحقیقاتی و آموزشی رویان توسط رویان، شهرداری تهران و سازمان اوقاف و امور خیریه در تهران از فروردین ماه سال 1393 در برنامه طراحی قرار گرفت. بدین منظور بازدیدهایی از معتبرترین مراکز تحقیقاتی دنیا صورت گرفت و در نهایت با در نظر گرفتن روش ها، امکانات و رویه بهره برداری پژوهشگاه رویان طراحی پروژه در دستور کار قرار گرفت.

زمین این پروژه به مساحت 15 هزار متر مربع در منطقه 4 شهرداری واقع در غرب بزرگراه شهید باقری قرار گرفته است.

بر اساس برنامه کلی تمرکز این مجموعه بر روی سلول درمانی ناباروری و تحقیقات مرتبط به این موضوع است که این مجموعه شامل یک بیمارستان 324 تخت خوابی و مرکز تحقیقاتی در ترکیب با بخش آموزش دوره های فوق لیسانس و دکترا می باشد که وظیفه پشتیبانی علمی از فعالیت های درمانی را به عهده دارد.

مساحت کلی این مجموعه بالغ بر 140 هزار متر مربع است. بیمارستان 324 تخت خوابی رویان با مساحت 70 هزار متر مربع در 13 طبقه روی همکف و سه طبقه زیرزمین است که با دارا بودن 6 بخش در کنار بخش ناباروری کلیه فعالیت های درمانی مرتبط با پژوهشگاه رویان را پوشش خواهد داد.

بر اساس این گزارش، در داخل این بیمارستان یک طبقه به منظور تولید کلینیکال سلول در حد درمان بیماران اختصاص دارد که طبقه (جی- ام- پی) است که در داخل این بیمارستان علاوه بر بخش های معمول بخش مستقل ناباروری با و تمام امکانات مورد نیاز و بخش پیوند مغز استخوان به صورت سرپایی و بستری منظور گردیده است.

مرکز تحقیقات و تحصیلات تکمیلی رویان ساختمانی 20 طبقه با مساحت 75 هزار متر مربع متشکل از 3 پژوهشگاه سلول بنیادی، ناباروری و مهندسی سلول است که در کنار این پژوهشگاه بخش های تحقیقاتی بر روی حیوانات، کتابخانه و واحد آموزش تحصیلات تکمیلی احداث می شوند.

در کنار این ساختمان مرکز همایش های تخصصی و سالنی با گنجایش حدود 750 نفره که امکان برگزاری همایش های علمی را دارد قرار خواهد گرفت. در طراحی این مجموعه سعی شده ضمن حفظ استقلال فعالیت ها، ارتباط کامل در زمینه تحقیقات علمی و عملیات درمانی مهیا شود به نحوی که به عنوان مرکز منحصر به فردی قادر به استفاده از فناوری های علمی در بخش کلینیکال در کشور باشد.

هم اکنون بیش از 390 بیمارستان، درمانگاه، مراکز درمانی و بهداشتی موقوفه و خیریه در سراسر کشور در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین