آفتابنیوز : آفتاب: به گزارش ایسنا، دکتر حجتالله ایوبی در گفتوگویی در حاشیه رونمایی از پرده صلح در مقابل مقر اصلی جشنواره کودک، پس از نگارش دلنوشته خود گفت: این پرده نماد صلح است و بچهها در خلق آن دخیل هستند. امروز هم دنیا، دنیای پیامهای کوتاه و هنرمندانه و زیباست. اصفهان شهر فرهنگ و هنر است. پیامهای فرهنگی اصفهان را همه دنیا شنیده بودند و پیش از این اصفهان را به عنوان مهد رنگ، هنر، شعر و معماری شناختهاند. امروز سینمای کودک هم به آن اضافه شده است.
وی در ادامه تاکید کرد: اصفهان را پایگاه سینمای کودک میدانم. امسال استقبال مردم، نحوه برگزاری جشنواره، فعالیت مدیران و... نسبت به سال گذشته متفاوت است و این نشان میدهد مردم اصفهان جشنواره را برای خودشان میدانند و من مطمئنم اصفهان پایگاه خوبی برای سینمای کودک و نوجوان خواهد بود. هم برای ایران و هم برای جهان.
ایوبی در ادامه گفت: سینمای کودک، سینمای آشتی مردم و خانوادهها با سینماست و من در نظر دارم بخشی عمدهای از این کار بر عهده جشنواره فیلم کودک است و بنا بر این است که در سال آینده بخشهای بیشتری از جشنواره را به مردم اصفهان و مدیران اصفهانی واگذار کنیم. ضمن آن که در حال بررسی هستیم تا گروه سینمایی کودک و نوجوان را مانند گروه سینمای گروه هنر و تجربه راه اندازی کنیم که در این صورت، اصفهان پایگاه اصلی آن خواهد بود.
بنا بر این گزارش، حجتالله ایوبی رئیس سازمان سینمایی در مراسم افتتاحیه پرده صلح، قلممویی را به پسری ۱۲ ساله داد تا او نقاشیاش را با رنگ اکرلیک روی پرده صلح آماده کند.
سپس رئیس سازمان سینمایی روی پرده صلح این جمله را نگاشت: «آنجا که رنگ هست، جنگ نیست؛ پیش به سوی رنگ و هنر برای نهادینه کردن فرهنگ صلح .»
در این مراسم که امروز 11 مهر در مقابل هتل عباسی مقر اصلی جشنواره بیست و هشتم فیلمهای کودکان و نوجوانان برگزار شد از پرده صلح رونمایی شد.
روی این پرده وسیع قرار است نقاشیهایی از کودکان و نوجوانان اصفهانی با موضوع کودکان قربانی جنگ نقش بندد. این پرده توسط کودکان و نوجوانان ۱۲ تا ۱۷ سال رنگ آمیزی خواهد شد و دلنوشتههایی برای صلح و عدالت توسط میهمانان جشنواره نوشته خواهد شد.
بنا بر این گزارش، صبح امروز (جمعه) دکتر حجتالله ایوبی (رئیس سازمان سینمایی)، مهندس محمدرضا جعفریجلوه (مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی) و مهدی مسعود شاهی (دبیر جشنواره) برای رونمایی از پرده صلح حاضر شدند و دل نوشتههایی برای صلح را روی پرده نوشتند.