آفتابنیوز : آفتاب: به گزارش ایرنا، ورزشکاران استان گلستان در این دوره از رقابت ها در رشته های والیبال، دو و میدانی، قایقرانی و کبدی حضور داشتند و همراه با سایر ورزشکاران صاحب مدال های رنگارنگ طلا، نقره و برنز شدند و به کشور بازگشتند.
فرهاد قائمی عضو تیم ملی والیبال ایران مدال طلا بر گردن آویخت، در رشته کبدی بانوان و آقایان گلستانی به همراه سایر بازیکنان تیم ملی مدال نقره را کسب کردند و در رشته قایقرانی عادل مجللی بر سکوی سوم رفت و مدال برنز دریافت کرد و رضا مقدم ورزشکار دو و میدانی کار گلستانی در پرتات چکش مدال برنز گرفت.
این ورزشکاران که همراه با تلاش مربیان خود تمرینات سختی را انجام داده بودند در اینچئون خوش درخشیدند و توانستند افتخاراتی برای کشور و خود کسب کنند، اما تقدیرهای مادی از آنان در برخی شهرهای استان گلستان حتی به یک میلیون ریال نمی رسد.
در این بین، هدیه اعطا شده به عادل مجللی قایقران گلستانی جالب بود زیرا وی از سوی مسوولان شهرستان ترکمن پتو، دیس و حوله هدیه گرفت.
این مرد برنزی رقابت های اینچئون در گفت وگویی که با خبرنگاران داشت با انتقاد از اعطای هدایای نامتعارف توسط مسوولان شهری بندرترکمن اظهار کرد: مدال من برای مسوولان ارزشی ندارد و تاکنون دیده بودید که به یک قهرمان ملی اینگونه هدیه بدهند؟ باور کنید اگر این هدایا را نمی دادند، ناراحت نمی شدم، برای کسانی که این گونه تجلیل می کنند، متاسفم.
وی همچنین به چگونگی کسب مقام سوم در بازی های آسیایی اشاره کرد و با بیان این که تماشای فیلم مسابقه فینال ناراحت کننده است، گفت: پیش از شرکت در مسابقات، قول کسب مدال را داده بودم، اما رنگ مدال را مشخص نکردم.
مجللی درباره روز مسابقه گفت: مسابقه فینال با تاخیر شروع شد و این اتفاق برایم بی سابقه بود و در کارم تاثیر گذاشت.
این قایقران پرافتخار ادامه داد: زمانی که مسابقه به پایان رسید از خدا خواستم که دوم شده باشم و حتی روی تابلوی نتایج، نام مرا به عنوان نفر دوم ثبت کرده بودند، اما پس از این که متوجه شدم در مکان سوم قرار گرفته ام پیش خود گفتم حتماً حکمتی در کار بوده است.
مجللی درباره علت ناراحتی پدرش نیز گفت: پدر و مادرم برایم زحمت بسیار کشیده اند و از آنها تشکر می کنم، پدرم خیلی دوست داشت که مدال طلا کسب کنم.
این قایقران ملی گلایه هایش را با نداشتن مربی در استان ادامه داد و گفت: مربی من (افشین رمضان نژاد) کسی بود که بدون دریافت ریالی با من تمرین می کرد، زحمتی که او برایم کشیده مربیان تیم ملی نکشیده اند.
نفر سوم بازی های آسیایی 2014 افزود: گلستان تاکنون ملی پوشی در بازی های المپیک نداشته و من اکنون هشت ماه فرصت دارم تا بتوانم سهمیه المپیک را کسب کنم، زمان از دست می رود و من هنوز مربی ندارم.
مجللی ادامه داد: اگر اکنون به من کمک شود، تاثیرگذارتر از آن است که شب قبل از مسابقه بیایند یک میلیارد تومان به من پرداخت کنند.
عادل مجللی در مسابقه نهایی کانوی یکنفره 200 متر مردان بازی های آسیایی 2014 با حریفانی از اندونزی، قزاقستان، ازبکستان، چین، ژاپن، کره، تاجیکستان و هند رو به رو شد و در نهایت با زمان 39 ثانیه و 669 هزارم ثانیه در جایگاه سوم ایستاد و مدال برنز کسب کرد.
مجللی همچنین با قرار گرفتن در رده نهم جهان بهترین نتیجه قایقرانان کشور در طول تاریخ حضور در کاپ جهانی آبهای آرام در یک ماده المپیکی را به دست آورده است.
وی در سال 91 در مسابقات زیر 23 سال اسلواکی سه مدال طلا کسب کرد، پیش از آن در سال 2009 در سه رشته شرکت کرد و یک طلا، یک نقره و یک برنز به دست آورد.
در سال 2011 در رده بزرگسالان مسابقات قهرمانی آسیا به نشان طلا دست یافت و همان سال در مسابقات جهانی آلمان در حالی که شانس کسب مدال داشت به مقام پنجم رسید، 2 بار در قالب تیم استانی در رقابت های تاجیکستان عنوان نخست را کسب کرد و در مسابقات سال گذشته ازبکستان نیز یک مدال طلا و یک مدال برنز به دست آورد.
وی چندین رکورد دیگر را نیز به نام خود ثبت کرده است؛ از جمله برای نخستین بار در تاریخ قایقرانی ایران به مسابقه نهایی روسیه در سال 2009 راه پیدا کرد، سال 2012 نیز باز هم در مسکو برای نخستین بار در رقابت های کاپ جهانی به رتبه سوم دست یافت، ضمن این که بهترین رکورد کانو هزار متر و 200 متر ایران در اختیار این پارو زن گلستانی است.
البته نباید از حق گذشت زیرا شنبه این هفته آیین تجلیل از ورزشکاران مدال آور رقابت های اینچئون کره جنوبی در نشست شورای اداری استان گلستان برگزار شد و نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، معاونان وی و مدیران کل دستگاه های اجرایی حضور داشتند تا به نوبه خود از تلاش های این قهرمانان ورزشی قدردانی کنند.