کد خبر: ۲۷۰۶۲۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۱
در واکنش به چهارمین وزیر پیشنهادی علوم به مجلس

مجلس گرفتار اقلیت پر سروصدا/ نمایندگانی که توصیه رهبری را نادیده گرفته‌اند

فخرالدین احمدی دانش آشتیانی فردی که از نظر بعضی از کارشناسان سیاسی هم از سابقه علمی خوبی برخوردار است و هم سابقه مدیریتی خوبی دارد. اما به‌نظر می‌رسد مخالفان دولت از همین ابتدا به این گزینه هم روی خوبی نشان نداده‌اند. امروز و در زمان قرائت نامه رییس‌جمهور گویا مخالفان همیشگی دولت باز هم دست به اعتراض زده و نسبت به این فرد هم اعتراض داشته‌اند؛ اعتراض‌هایی که این بار با دو- دو به گوش اذهان رسید.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب- سرویس سیاسی: "دولت هر کسی را هم معرفی کند گروهی هستند که چون از نظر معیار سیاسی و تفکرات با دولت همخوانی ندارند‌، طبیعتا مخالفت می کنند. اکثریت مجلس نباید به مسائل حزبی و جناحی توجه کند. نمایندگان باید سعی کنند تا شاخصه‌های فرد پیشنهادی را مدنظر قرار دهند."

به گزارش آفتاب، جدال بر سر انتخاب وزیر علوم همچنان بین مجلس و دولت وجود دارد. نامه رییس دولت یازدهم برای معرفی چهارمین وزیرعلوم امروز به مجلس ارسال و اعلام وصول شد. فخرالدین احمدی دانش آشتیانی استاد دانشگاه خواجه نصیر طوسی و معاون مصطفی معین وزیر علوم دوره اصلاحات چهارمین گزینه روحانی در طول یکسال و نیمه گذشته برای تصدی وزارت علوم دولت تدبیر است.

فردی که از نظر بعضی کارشناسان سیاسی هم از سابقه علمی خوبی برخوردار است و هم سابقه مدیریتی خوبی دارد. اما به نظر می‌رسد مخالفان دولت از همین ابتدا به این گزینه هم روی خوبی نشان نداده‌اند. امروز و در زمان قرائت نامه رییس‌جمهور گویا مخالفان همیشگی دولت باز دست به اعتراض زده و نسبت به این فرد هم اعتراض داشته‌اند؛ اعتراض‌هایی که این بار با دو- دو به گوش اذهان رسید.

عده‌ای از نمایندگان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار «آفتاب» تعداد این اعتراض‌ها را قابل توجه و عده‌ای آنها را ناچیز می‌خوانند.

محمد دامادی‌، نماینده ساری و میانرود به اعتراض‌های امروز مجلس هنگام معرفی گزینه پیشنهادی رییس‌جمهور اشاره و عنوان می‌کند: مخالفت‌ها در مجلس دو بخش است: یک قسمت می‌تواند براساس شاخصه‌های افراد باشد که درباره شاخصه‌های فرد معرفی شده صحبت می‌شود و بسیار هم معقول و منطقی است و افکار عمومی هم می‌پذیرد. اما در بخش دوم مخالفت‌ها می‌تواند سیاسی باشد.

این نماینده مجلس تاکید می‌کند: دولت هر کسی را هم معرفی کند، گروهی هستند که چون از نظر معیار سیاسی و تفکرات با دولت همخوانی ندارند، طبیعتا مخالفت می‌کنند.

دامادی با توصیه به مجلس می‌گوید: اکثریت مجلس نباید به این مسائل حزبی و جناحی توجه کند و باید سعی کند تا شاخصه‌های فرد پیشنهادی را مدنظر قرار دهد. اگر فرد معرفی شده شاخصه‌های موردنظر را دارد -که ان شاالله دارد- خوب طبیعتا مجلس کمک کند که این فرد انتخاب شود و اگر شاخصه‌های لازم را ندارد، مجلس رای ندهد.

او تاکید می‌کند: بقیه مسائل سیاسی است. این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد که امروز به اندازه کافی کشور درگیر مسائل مختلف هست. به نظر من اصلا منطقی نیست با این وضعیت به دعواهای سیاسی پرداخته شود.

نماینده کمیسیون عمران مجلس در واکنش به صحبت‌هایی که امروز در رسانه‌ها مطرح شد و برخی عنوان کردند که تعداد مخالفان وزیر علوم پیشنهادی در مجلس زیاد بوده، می‌گوید: این موضوع را تایید نمی‌کنم تعداد مخالفان زیاد نبود. منتها ما در حال حاضر گرفتار اقلیت پر سروصدا شده‌ایم. این موضوعی است که وجود دارد امیدوار هستیم که صلاحیت ایشان منطقی مورد بررسی قرار گیرد و از مجلس هم همین انتظار می رود.

دامادی ادامه می‌دهد: این وضعیت باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود، موضوع بسیار مهم است. پای حوزه علمی کشور در میان است. امیدوار هستم که اینبار دیگر وقایع قبلی تکرار نشود و به سرانجام مثبت برسد.

علیرضا خسروی، نماینده سمنان و مهدی‌شهر نیز ضمن تاکید بر عدم شناخت نسبت به احمدی دانش آشتیانی، درباره معرفی وی به عنوان وزیر علوم به خبرنگار «آفتاب» می‌گوید: ما هنوز رزومه ایشان را ندیده‌ایم. از برنامه کاری و سیاست‌های آینده ایشان هم بی‌خبر هستیم. اما ظاهر قضیه و حداقل جو امروز در زمان معرفی ایشان خیلی مثبت نبود. باید به جلو رفت و دید چه پیش می‌آید.

نماینده سمنان و مهدی‌شهر توضیح می‌دهد: معمولا سوابق قبلی مجلس درباره وزرایی که به حوزه فرهنگ مربوط هستند، نشان دهنده این است که مجلس به این حوزه حساسیت زیادی دارد. از آن طرف هم دولت باید دقت بیشتری کند. گزینه‌های خوب بسیاری وجود دارند و می‌شد اتکای بیشتری به آنها باشد. اما خوب نظر دولت هم محترم است.

خسروی درباره نظر نمایندگان نسبت به معرفی چهارمین وزیر پیشنهادی به مجلس می‌گوید: من با دوستان نماینده که صحبت کردم در کلیات جو منفی وجود دارد. حداقل ظاهر قضیه احتمال ردصلاحیت شدن ایشان را می‌دهد اما باید دید در آینده و با ارائه سوابق ایشان چه اتفاقی می‌افتد.

این نماینده مجلس درباه جو امروز مجلس هم عنوان می‌کند: تعداد اعتراض‌ها زیاد بود. در واقع اعتراض‌های امروز چیزی کمتر از اعتراض به معرفی وزیر قبلی نبود.

عوض حیدرپور عضو کمیسیون امنیت ملی نیز درباره دانش آشتیانی به عدم شناخت نسبت به وی تاکید می‌کند و اظهارنظر درباره او را به زمان شناخت بیشتر موکول می‌کند.

نماینده شهرضا و دهاقان اما درباره اعتراض های امروز مجلس به خبرنگار «آفتاب» می‌گوید: زمانی که چیزی در مجلس مطرح می‌شود و آقایان قرار است رای دهند نشانی که وجود دارد یا دو می‌گویند و یا چهار. دو نشان دهنده مخالفت است و چهار نشان دهنده موافقت‌. زمان خواندن نامه معرفی وزیر علوم جدید عده‌ای با اعلام عدد دو مخالفت خود را مطرح کردند.

این نماینده مجلس درباره مخالفت‌ها با وزیر پیشنهادی می‌گوید: من نمی‌دانم که چرا آقایان مخالفت می‌کنند. احتمالا نسبت به فرد پیشنهادی شناختی داشته‌اند و براساس اطلاعات و شناخت خود احیانا اقدام به این کار کردند. البته تعداد به نظر زیاد نمی‌آید.

او تاکید می‌کند: باید به این نکته در مجلس توجه شود که مقام معظم رهبری قبلا نسبت به انجام اینگونه حرکات تذکر داده‌اند. ایشان فرمودند که نمایندگان دو دو، چهار، چهار نکنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱
حسین
|
United States of America
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۰
4
41
مجلس فقط یک راه دارد که باید رای اعتماد بدهد
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین