آفتابنیوز : 
باقري لنكراني افزود: در نظام درمان ایران عمدتا با كساني رو به رو هستيم كه 80 درصدشان توان پرداخت هزينه هاي درماني را ندارند و حتما نيازمند حمايت هستند، از طرفي پوشش بيمهاي كشور نيز كامل نيست و 25 درصد مردم تحت پوشش هيچ بيمهاي نيستند.
وی گفت: مسئله سرانه درمان و تعرفه هاي درماني اكنون يكي از چالشهاي نظام درمان كشور است از طرفي بودجه كشور محدود و مشخص است و از طرف ديگر تعرفه هايي كه از مردم گرفته مي شود بالاست .
لنکرانی افزود: بيشتر هزينه هاي گزاف درمان مربوط به تجهيزات پزشكي مانند MRI ،CTSCAN و مانند اينهاست در حالي كه بسياري از مواقع چنين اقداماتي اساسا غير ضروري است، سرانه تجهيزات پزشكي مانند MIR و CTSCAN در ايران 5/2 برابر كشور كاناداست و اين نشان مي دهد كه سودآوري در اين بخش بسيار زياد و غير منطقي است در حالي كه سطح سلامت در كشور كانادا بسيار بالاتر از ايران است.
باقري لنكراني گفت: به طور كلي نظام تعرفه هاي پزشكي بايد بازنگري شوند و نبايد به گونه اي باشد كه 5 درصد پزشكان درآمدهايي در حدود 50 ميليون تومان در ماه داشته باشند و اكثريت پزشكان عمومي كه 65 هزار نفر هستند با حداقل درآمد و گاه زير خط فقر زندگي كنند.