آفتابنیوز : آفتاب: همزمان با برگزاری کنگره 450 شهید تئاتر کشور"ملکوتیان صحنه" از تمبرویژه شهدای تئاتر با حضور مسئولین، مدیران و هنرمندان رونمایی می شود.
به گزارش ایسنا، جوادجمیری دبیر ستاد کنگره سراسری 2000 شهید هنرمند، گفت: کنگره شهدای تئاتربه منظور تبیین و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی الگوی هنرمند شهید تئاتر به جامعه هنری بویژه جامعه تئاتر کشور طراحی شده است.
وی با بیان اینکه کنگره شهدای هنرمند به منظور معرفی الگوهای هنرمندان متخصص در رشتههای مختلف برگزار میشود، افزود: اولین کنگره ما کنگره شهدای هنرمند عکاس بود که در استان یزد برگزار شد و بسیار هم مورد استقبال قرار گرفت. دومین کنگره، کنگره 450 شهید تئاتر با نام«ملکوتیان صحنه» است که 12 آذرماه در استان اردبیل برگزار میشود. البته به جز این دو کنگره ، کنگرههای دیگری همچون خوشنویسی،فیلم، هنرهای تجسمی،موسیقی، ادبیات داستانی و شعر را هم در استانهای دیگر برگزار خواهیم کرد.
جمیری با بیان اینکه هر کدام از این 8 کنگره به میزبانی یک استان برگزار میشود، گفت: فعلا برگزاری کنگره خوشنویسی در قزوین و کنگره فیلم در تهران قطعی شده و برای برگزاری کنگرههای دیگر هم در حال رایزنی هستیم.
وی در ادامه بیان کرد: برای برانگیختن جامعه هنری کشور به ویژه جامعه تئاتر، در این کنگره برنامههای مختلفی تدارک دیده شده است. این برنامهها با حضور 40 هنرمند تئاتر کشور و حدود 40 نفر از خانواده شهدای تئاتر در استان اردبیل برگزار خواهد شد ضمن اینکه بطور متوسط از هر استان یک خانواده شهید تئاتر در این کنگره حضور خواهد داشت.
دبیر ستاد کنگره سراسری 2000 شهیدهنرمند، خاطرنشان کرد: صبح روز 12 آذرماه در سالن فدک اردبیل، کنگره"ملکوتیان صحنه" آغاز به کار خواهد کرد.مراسم افتتاحیه با حضور خانواده شهدا و هنرمندان تئاتر در گلزار شهدای اردبیل برگزار خواهد شد ضمن اینکه برنامههای جنبی شامل برگزاری کارگاههای تخصصی تئاتر انقلاب و دفاع مقدس با حضور هنرمندان تئاتر استان و اساتید مدعو برگزار میشود.
رونمایی از تمبر ویژه کنگره شهدای تئاتر و یک قطعه موسیقیایی از دیگر برنامه های این کنگره خواهد بود.
جمیری ادامه داد: دیدار از خانواده شهدا در اردبیل و همچنین دیدار خانواده شهدا تئاتر با امام جمعه و نماینده ولی فقیه اردبیل از جمله برنامه های دیگرما در این کنگره است.
کنگره 450 شهید هنرمند تئاتر کشور با عنوان "ملکوتیان صحنه" چهارشنبه 12 آذر ماه سال جاری به دبیری حسین مسافر آستانه در اردبیل برگزار می شود.
******************
عصر روز پنج شنبه 5 آذرماه مراسم اکران خصوصی دومین ساخته پیمان حقانی با عنوان «316» با حضور تعدادی از اهالی رسانه و عوامل این فیلم در پردیس سینمایی قلهک برگزار شد و بعد از نمایش فیلم، این کارگردان پاسخگوی تعدادی از سوالات خبرنگاران بود.
مراسم اکران خصوصی تازه ترین ساخته بلند پیمان حقانی با همت کانون تبلیغاتی نور عصر روز پنجشنبه 5 آذرماه با حضور تعدادی از مخاطبان و مهمانان دعوت شده به این مراسم در پردیس سینمایی قلهک برگزار شد.
در ابتدای این مراسم و پس از نمایش این فیلم، پیمان حقانی کارگردانی این اثر سینمایی درباره روند تولید این فیلم سینمایی گفت: ما برای تولید این فیلم با سختیهای زیادی همراه بودیم و در ابتدای مسیر تعداد عوامل این فیلم پنج نفر بود و برای ساخت این فیلم با مشکلات زیادی همراه بودیم.
وی ادامه داد: علیرغم مشکلات متعددی که پیش روی ما بود توانستیم در کنار یک گروه خوب و کار بلد این فیلم را جلوی دوربین ببریم و در چند اکران جهانی فیلم در کشورهای اروپایی بازخوردهای خوبی از مخاطبان گرفتیم.
این کارگردان جوان در تکمیل حرف هایش عنوان کرد: این فیلم هم پروانه ساخت دارد و با اصلاحاتی که به آن وارد شده است پروانه نمایش این فیلم از سوی سازمان سینمایی صادر شده است و تصمیم دارم که این فیلم را به سی و سومین جشنواره فیلم فجر ارائه کنم.
کارگردان فیلم «316» درباره ایده شکل گیری تازه ترین فیلمش تصریح کرد: در ابتدا ایدهای داشتم درباره ساختن فیلمی از کفش ها و ابتدا قرار بود فیلم کوتاه باشد بعد تصمیم گرفتم فیلم بلند بسازم و زندگی یک زن از تولد تا مرگ را فقط با کفشها و پاها نشان دهم که البته حمید کشانی، که در نوشتن فیلمنامه همراهم بود موافق نبود که این فیلم به یک اثر سینمایی بلند تبدیل شود.
وی در خصوص استفاده زیاد از راوی و توضیح برخی از تصویرها در فیلم اظهار داشت: نمیخواستم فیلم تنها برای تماشاچی خاص باشد می خواستم مخاطب عام هم فیلم را بهتر درک کند و متوجه مناسبات و روابط فیلم باشد.
حقانی پرست اضافه کرد: فیلم «316» به دلیل مضمون خاص، قابلیت آن را دارد که بتواند در گروه سینمایی هنر و تجربه اکران شود و در همین راستا صحبت هایی با امیر حسین علمالهدی عنوان شده و او این فیلم را به تماشا نشسته و قرار است که این فیلم بهار 94 و بعد از نمایش ای فیلم در فجر 33 در گروه سینمایی تجربه اکران شود.
در ادامه این نشست، حسین خطیبی پژوهشگر و روانشناس درباره مضمون گفت: نماد نیاز به بستر دارد و به طور کلی نمادهای دارای دو بستر درونی و روانشناختی هستند و انتخاب نماد کفش در این فیلم توانسته هر دو بستر را زیر چتر خود قرا دهد.
وی در مورد رابطه کفش با زندگی انسان تا مرحله مرگ توضیح داد و عنوان کرد: این که هر شخصی ممکن است نسبت به جایگاه و موقعیتش در جامعه کفش خاصی را بپوشد یک اصل است و این نظر که برخی ازصفات انسان ها را می توان از روی کفش های آن ها شناخت یک اصل روانشناسی است که در این فیلم به خوبی به آن اشاره شده است.
در ادامه داوود ملک حسینی فیلمبردار این پروژه سینمایی درباره نحوه فیلمبرداری این فیلم گفت: فیلمبرداری این فیلم به دلیل مضمونش با مشکلات زیادی همراه بود و در زمینه تنظیم نور سختی های زیادی را متحمل شدیم.
وی افزود: در طول فیلمبرداری فیلم مجبور بودم که تا کمر بر روی زمین خم شوم و همین امیر مشکلاتی متعددی را در پی داشت که در نهایت مجبوریم شدیم برای این کار دست به ابتکار تازه ای بزنیم و دستگاهی را بسازیم و پلان ها را فیلمبرداری کنیم. باید براساس هر کفش و پا نور و رنگ مخصوص با شخصیت آنها را انتخاب می کردیم و همین مساله یکی از دلایل طولانی شدن زمان فیلمبرداری بود، تصویر برداری این فیلم سینمایی نزدیک به سه ماه و نیم طول کشید.
در پایان پیمان حقانی کارگردان این اثر سینمایی درباره موسیقی فیلمش گفت: آهنگساز این فیلم ساکن کشور اسکاتلند است و برای اولین بار برای یک فیلم سینمایی آهنگسازی کرده و او گروهی متشکل از پانزده نفر را برای ظبط موسیقی این فیلم به کارگرفته است.
«316» تازه ترین فیلم بلند پیمان حقانی است که با سرمایه شخصی ساخته شده و او پیش از این کارگردانی فیلم«مردی که گیلاس هایش را خورد» برعهده داشته که این فیلم در شبکه نمایش خانگی توزیع شده است.
*****************
نمایش"بازی بی کلام 1و2" نوشته ساموئل بکتو اولین تجربه کارگردانی مشترک علی اکبر علیزاد وعلی رضا کی منش می باشد که از ۱۳ آذر ماه در سالن موج نو به روی صحنه میرود.
علی اکبر علیزاد و علیرضا کیمنش هشت سال است که در «گروه تئاتر۸۴» به عنوان کارگردان و بازیگر با یکدیگر فعالیت میکنند. در طی این سالها هشت نمایش کوتاه از ساموئل بکت را در کشورهای ایران، انگلستان، رومانی و هلند بر روی صحنه بردهاند.
نمایش «بازی بیکلام شمارهی 1و دو» نهمین کار مشترک این دو هنرمند بر روی آثار بکت است.این نمایشها در اصل پانتومیمهایی هستند که برای حرکات موزون طراحی شدهاند. در این دو اجرا علیزاد و کیمنش با دور شدن از فضای رئالیستی،و در ادامهی تجربهی خود در آخرین نوار کراپ (۱۳۹۱)، بر روی طراحی حرکت و بدن بازیگر تمرکز کردهاند.
این نمایش اولین تجربهی مجدد علیرضا کیمنش بعد از بازگشت از کشور هلند است. وی در دانشگاه آرتز به مدت یکسال بر یادگیری حرکات موزون و طراحی حرکت متمرکز بوده است.
بازی بی کلام از تاریخ سیزدهم آذر ماه ۱۳۹۳ تا اول دی ۱۳۹۳ در سالن تازه تاسیس «موج نو» واقع در خیابان میرداماد در ساعت ۱۸:۰۰به روی صحنه میرود.
**************
مسعود رایگان، روز یکشنبه 9 آذرماه زنگ افتتاح نمایش «کالون و قیام کاستلیون» به کارگردانی آرش دادگر را خواهد نواخت.
پس از اتمام دو نمایش «بالاخره این زندگی مال کیه؟» و «صدای آهسته برف» از مجموع «فصل جوان ایرانشهر»؛ قرار است آرش دادگر از یکشنبه 9 آذرماه نمایش «کالون و قیام کاستلیون» را در تالار استاد سمندریان روی صحنه ببرد.
آیین گشایش این نمایش با حضور هنرمندان، خبرنگاران، عکاسان و با اجرای مسعود فروتن ساعت 17:30 در تماشاخانه ایرانشهر برگزار میشود.
در نمایش «کالون و قیام کاستلیون» مهران امام بخش، کامبیز امینی، فرید قبادی، حسام منظور، آرش دادگر، یعقوب صباحی، عمار آشوری، مریم راسخ،مهراب رستمی، امیر رجبی و علی کوشا به عنوان بازیگر حضور دارند.
همزمان با این نمایش، محمد مساوات نمایش «خانه واده» را در تالار استاد سمندریان ساعت 20 روی صحنه میبرد.
************
در ادامه اکران فیلم «شیار 143» در شهرهای بدون سینما، بندر لنگه میزبان این فیلم دفاع مقدسی خواهد بود.
طبق آمار به دست آمده از سوی نمایندگان اکران این فیلم سینمایی در شهرستان ها شهر مشهد همچنان بیشترین آمار فروش را دارد و آمار تماشاگران در کرمان بالا رفته و شهرهای قم و اصفهان به ترتیب بیشترین آمار فروش را در رتبههای بعدی دارند.
آهنگ فروش فیلم سینمایی «شیار 143» در شهرستان ها صعودی است و با آغاز تبلیغات محیطی در شهرستانها فروش بهتری نسبت به گذشته ایجاد شده است.
همچینین در ادامه اکران فیلم «شیار 143» در شهرهای بدون سینما، پس از شهر خمین، بندر لنگه میزبان این فیلم دفاع مقدسی خواهد بود و قرار است پس از آن «شیار 143» در جزیره های قشم، ابوموسی، خارک و برخی از مناطق استانهای خراسان شمالی، مرکزی و مازندران نیز نمایش داده شود.
فیلم «شیار 143» اثر تحسین شده تماشاگران سینمای ایران در سی و دومین جشنواره فیلم فجر بوده است. در این فیلم سینمایی مریلا زارعی، مهران احمدی، گلاره عباسی، جواد عزتی، یداله شادمانی، سامان صفاری، زهرا مرادی، مهیا دهقانی، حسام بیگدلو بازی کرده اند.
فیلم «شیار 143» اثر تحسین شده تماشاگران سینمای ایران در سی و دومین جشنواره فیلم فجر است. آمار فروش این فیلم سینمایی در سینماهای کشور بیش از 880 میلیون تومان در طی 16 روز است. مریلا زارعی، مهران احمدی، گلاره عباسی، جواد عزتی، یداله شادمانی، سامان صفاری، زهرا مرادی، مهیا دهقانی، حسام بیگدلو در این فیلم سینمایی بازی کرده اند.
این فیلم داستان بانویی با نام الفت است که فرزندش به جبهه رفته و او سال هاست چشم به راه اوست تا اینکه این چشم به راهی با خبری به پایان می رسد...
**************
نمایش «دگمه» نوشته و کارگردانی سحر ناسوتی یکشنبه 9 آذرماه برای کمک به هنرمندان بیمار مبتلا به سرطان اجرای خیریهای به صورت همت عالی برگزار خواهد کرد.
این اثر نمایشی که از چهارشنبه 28 آبانماه اجرای خود را در تماشاخانه استاد مشایخی آغاز کرده نمایشی زنانه درباره اتفاقات اجتماعی روز جامعه است و زندگی زنی را به تصویر می کشد که در اثر بروز فاجعه ای دچار فشارهای روانی شده است.
همچنین در اجرای جمعه شب این نمایش هنرمندانی چون محمود پاک نیت، مهوش صبرکن، شیرین یزدان بخش، حبیب رضایی، علیرضا امینی، رضا درمیشیان، رهبر قنبری، فریدون کوچکیان، احمد معظمی مهمان «دگمه» بودند.
کوروش نریمانی نویسنده و کارگردان تئاتر، علی قمصری آهنگساز و نوازنده، دکتر رفیق نصرتی منتقد و استاد دانشگاه، آرش فلاحت پیشه و شعله پاکروان از بازیگران سینمای یاران نیز در شبهای گذشته از این اثر نمایشی دیدن کردهاند.
بهناز نادری، سید حسام شریفی، هنگامه کوچکی، آزاده نوبهار بازیگران این اثر نمایشی هستند.
دیگر عوامل این نمایش عبارتند از دراماتور: دلارا نوشین، مشاور کارگردان: امیر پاکزاد، طراح صحنه: آزاده بدیعی، طراح لباس: سحر ناسوتی، طراح نور: یاسین ذاکر، طراح افکت: میلاد دلشاد، نوازنده ویولنسل: مدیسا کنی، روابط عمومی: آروین مؤذن زاده.
دگمه تا 14 آذرماه ساعت 18:45 در تماشاخانه استاد مشایخی واقع در خیابان انقلاب، ضلع شمال غرب چهارراه ولیعصر، جنب داروخانه، پلاک 1478 میزبان علاقمندان تئاتر خواهد بود.
ناسوتی پیش از این کارگردانی نمایش های «زیر درخت آلبالو»، «خانه عروسک» و «خرده جنایتهای زن و شوهری» را بر عهده داشته و نمایشنامه های «آلزایمر»(عوضی گرفتی)، «تا مرز جنون»، «75 یا 50»، «تا عروسی فردا» و.... را به نگارش درآورده است.
****************
نمایش «خانه تعطیل است» به کارگردانی شیما فرهمند، شب گذشته جمعه هفتم آذر همزمان با اجرای پایانی خود در تماشاخانه استاد مشایخی، میزبان بهرام ابراهیمی و مسعود کرامتی بود که فرهمند اجرای دیشب را به آنها تقدیم کرد.
دیشب مصادف با جمعه هفتم آذرماه،اجرای پایانی نمایش «خانه تعطیل است» در شب پایانی با استقبال تماشاگران مواجه بود،طوری که حتی یک صندلی خالی در سالن باقی نماند و برخی از تماشاگران مجبور شدند به صورت ایستاده نمایش را تماشا کنند.همچنین تعدادی دیگر از تماشاگران، برای دومین یا چندمینبار به تماشای این تئاتر نشستند.
مسعود کرامتی و بهرام ابراهیمی،دو هنرمندی بودند که در این اجرا تماشاگران را همراهی کردند.فرهمند در پایان نمایش،ضمن قدردانی و تشکر از حضور این هنرمندان پیشکسوت،اجرای نمایش را به آنها تقدیم کرد.
گفتنی است نمایشنامه «خانه تعطیل است» را امیر عالمی با اقتباس از داستان «موضوع موقت» اثر جومپا لاهیری نوشته است.محسن بهرامی و شیما فرهمند نیز دو بازیگر آن بودند.
دیگر عواملی که نمایش را همراهی میکردند،از این قرارند: سهراب مدیری(دستیار کارگردان)، پریسا نکوقدم (منشی صحنه)، نغمه ارجمند (عکاس) و احمدرضا حجارزاده(مدیر روابطعمومی).
****************
«مهتاب کرامتی» مدیر هنری چهارمین جشنواره فیلم کوتاه مستقل خورشید شد.
مهدی یارمحمدی دبیر جشنواره طی حکمی مهتاب کرامتی را به عنوان "مدیر هنری چهارمین جشن فیلم کوتاه مستقل خورشید و عضو شورای سیاست گذاری جشن" منصوب کرد.
این جشنواره طبق اعلام برگزارکنندگانش توانست بعنوان اولین جشنواره آنلاین فیلم کوتاه و نیز اولین و تنها جشنواره ویژه سینمای مستقل کوتاه در کشور، توانسته است بدور از زواید و حواشی معمول و در کمال سادگی در سه دوره پیشین خود طی سالهای 1390،1391، 1392 مورد استقبال فیلمسازان فعال فیلم کوتاه و مستند در سراسر کشور قرار گیرد که این نشان از حرکت جشنواره در مسیر صحیح دارد و حضور پیشکسوتان سینما در ترکیب شورای سیاست گذاری و هیئتهای انتخاب و داوری و حمایت آنان از جشنواره موید این مطلب است.
شایان ذکر است چهارمین دوره این جشنواره به همت پایگاه حمایت از فیلم کوتاه مستقل، دی ماه سالجاری در تهران برگزار می شود.
****************
وحید رهبانی بازیگر و کارگردان «به مرثیهای برای کتابسوزیها» پیوست.
رهبانی که در حال حاضر نمایش مشارکتی «کابوسنامه» را روی صحنه دارد به جمع اجراگران پروژه چندرسانهای «مرثیهای برای کتابسوزیها» به اجرای علی اتحاد پیوست. پیش از رهبانی، هانیه توسلی و مهدی احمدی نیز در مقام اجراگران پروژه معرفی شده بودند.
وحید رهبانی بازیگری را از «دایره گچی قفقازی» به کارگردانی زنده یاد حمید سمندریان در سال ۱۳۷۷ آغاز کرد و یک سال بعد با پخش سریال «خانه ما» به شهرت رسید. او که سابقه همکاری با کارگردانان مختلفی را تجربه کرده است، با نمایش «کرگدن» اثر ماندگار اوژن یونسکو در کارگردانی نیز خود را مطرح کرد.
بازیگر فیلم سینمایی دویل، ۷ اثر را در مقام کارگردان در کانادا اجرا کرده است و از مهمترین اجراهای داخلی او میتوان به «در انتظار گودو»، «کرگدن»، «درخت بلوط» و مجموعه «کابوسنامه» که بیش از 100 شب تا به حال اجرا داشته است، اشاره کرد.
«مرثیهای برای کتابسوزیها» تازهترین محصول گروه نمایش آکادمی هنر از ۲۰ دی تا ۱۰ بهمنماه سال جاری در فرهنگسرای نیاوران اجرا خواهد شد. علاقهمندان برای پیش خرید اینترنتی و استفاده از تخفیفهای این پروژه چندهنری میتوانند به سایت تیوال مراجعه نمایند.
****************
به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولین نمایش های خیابانی تولید شده توسط افراد معلول به مدت 4 روز از تاریخ 9 الی 12 آذرماه در سطح شهر تهران اجرا خواهد شد.
دراین حرکت فرهنگی هنری که توسط معاونت امورتوانبخشی سازمان بهزیستی کشور وبا همکاری کانون تئاتر خیابانی و انجمن نمایش مرکزهنرهای نمایشی و با هدف ارتقاء سطح آگاهی عمومی و تغییر نگرش نسبت به افراد دارای معلولیت ودرونی سازی الگوهای رفتار اخلاقی ،رشد دیدگاه همدلی و ارزش های مثبت فرهنگی صورت خواهد گرفت نمایش های شما هم امتحان کنید به کارگردانی مرتضی اسدی مرام ، ما همه شبیه همیم به کارگردانی بهزاد اسکندری ،مترسک کارتن خواب کاری از شاهد پیوند، یک روز با معلول ،مرتضی مالکی زاده و عموماهیگیر به کارگردانی افشین قاسمی اجرا خواهند داش
***************
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد گفت: انیمیشن رستم و سهراب برای اولینبار در ایران در شهر بروجرد آذرماه اکران شد.
نادر ارجمندی در جمع خبرنگاران، افزود: انیمیشن(رستم و سهراب) در بیش از صد کشور خارجی در حال اکران و پخش است.
وی اظهار کرد: برای اولینبار است که در ایران انیمیشن رستم و سهراب در بروجرد که محصول مشترک مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و استودیو انیمیشن آریا به تهیهکنندگی داریوش دالوند و به کارگردانی کیانوش دالوند و با همکاری بیش از صد نفر از هنرمندان عرصه انیمیشن کشور در شهر بروجرد تولید شده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد تصریح کرد: موسیقی این فیلم توسط الیزا ایپ و آکادمی موسیقی موتزارت تنظیم شده است و در بازار سالگذشته فیلم کن جهت پخش جهانی به یک کمپانی فیلم انیمیشن با تضمین چند میلیون دلاری واگذارشد، اکران شد.
ارجمندی اضافه کرد: انیمیشن(رستم و سهراب ) داستان بسیار زیبا و ارزشمند از کتاب شاهنامه ابوالقاسم فردوسی است که به دو زبان انگلیس و فارسی تولید شده است و تا چند روز دیگر قرار است مردم کشورهای دیگر جهان تماشاگر(رستم و سهراب ) هستند که همه جزئیاتش و تمام محصولات جانبی آن در ایران ساخته و پرداخته شده است.
******************
نمایش «کاسپار» نوشته «پتر هاندکه» و به کارگردانی دکتر محسن معینی،واپسین مراحل تمرین خود را در تماشاخانه آو پشت سر میگذارد تا از اوایل دیماه به اجرای عمومی برود.
دکتر محسن معینی نمایش فلسفی «کاسپار» را با موضوع دردهای بشری برای اجرا از اوایل دیماه و در تماشاخانه آو آماده میکند.
نمایش کاسپار که اینروزها تمرینهای سخت و فشرده خود را پشت سر میگذارد،درباره شخصی است به نام «کاسپار هاوزر» که در خیابانهای اتریش راه میرود و فقط میتواند یک جمله را بگوید.او را دستگیر میکنند، به زندان میبرند و روی او آزمایشهای مختلفی انجام میدهند تا تبدیلش کنند به آدمی که میخواهند.
افسانه میرباقری، بابک جاویدی، بهار سعوه، باران فرد، مریم دانشآزاد در این نمایش بازی میکنند. سایر عوامل نیز عبارتند از: محسن معینی(طراح)، نیکان خسروی(آهنگساز)، مستانه کریمخانی(مدیر صحنه)، پانتهآ شاگردی (منشی صحنه)،امید سلیمانی(عکاس و گرافیست)،نگین میرحسنی(طراح لباس و تهیهکننده)،احمدرضا حجارزاده (مدیر روابطعمومی).
دکتر معینی درباره نمایش کاسپار میگوید:«کاسپار از نخستین متونی است که «پتر هاندکه» نوشته و به نظرم فلسفیترین متن ادبیات نمایشی در صد سال اخیر است».
کارگردان نمایش کاسپار میافزاید:«هاندکه دو جریان مهم فلسفی معاصر را با استادی در متن کاسپار مطرح میکند؛ جریان فلسفه قارهای یا کانتیننتال را با مواجهه با متن هستی و زمان هیدگر و جریان فلسفه تحلیلی را با مطرح کردن مسائلی که ویتگنشتاین در رساله منطقی فلسفی تراکتاتوس مطرح میکند».
معینی در تمرینها از زیباییشناسی گوتیک، ساخت نظام نشانهشناسانه گسترده و تئاتر آزمایشگاهی گروتفسکی بهره میبَرد.
گفتنی است محسن معینی دارای مدرک دکترای فیلم،تئاتر و رسانه (T.F.M) از دانشگاه گوته آلمان است.او پیش از این، نمایشهایی مانند «عقلِ دهم»،«خانه برنارد آلبا»،«مزامیر اکسدوس»،«بازیگر و زنش»،«آدم خوابش میگیره» و «بر فَرَس تندرو» را روی صحنه برده است.
این نمایش از اوایل دیماه ساعت 20 در تماشاخانه آو پذیرای علاقهمندان به تئاتر خواهد بود.