آفتابنیوز : 
محمد باقر خرمشاد در مورد طرح روسيه مبني بر انجام غنيسازي در خاك اين كشور را خوب و قابل مطالعه دانست و افزود: ولي بايد به صورت موقت با حضور و مشاركت بازيگران بيشتر و همراه با كسب امتياز باشد،يعني اروپا در قبال آن چند نيروگاه ديگر را براي ايران راهاندازي كند.
وي در ارزيابي خود از نشست روز گذشته (پنجشنبه) شوراي حكام آژانس بينالمللي انرژي اتمي در مورد برنامه هستهاي ايران به نشست قبلي شورا در 24 سپتامبر و فضاي سنگين آن اجلاس عليه ايران اشاره كرد و گفت:به رغم صدور قطعنامه عليه ايران،نشست 24 سپتامبر داراي منافعي براي ايران بود؛ به اين معنا كه كلوپ كشورهاي فاقد انرژي هستهاي به چانهزني با اردوگاه دارندگان انرژي و سلاحهاي هستهاي پرداخته تا به بهانه ايران،آينده و تكليف خود را روشن كنند.
اين كارشناس مسايل سياسي افزود: علاوه بر آن اتفاق خوب ديگري نيز رخ داد و آن اين كه ايران مثلث نم (عدم تعهد) را به بازي گرفت.
عضو هيات علمي دانشگاه علامه طباطبايي با بيان اين كه مثلث نم در تاثيرگذاري به اندازه مثلث اروپايي نيست، يادآور شد:ولي در نوع خود پديده جديدي است، به گونهاي كه در نشست روز گذشته (پنجشنبه) شوراي حكام شاهد بوديم كه بازي از حالت دوطرفه به بازي بين چند بازيگر شامل ايران، اروپا، مثلث نم، اتحاد و همكاري نانوشته روسيه و چين و آژانس تبديل شد.
خرمشاد اضافه كرد:آن چه ديروز صادر شد،بيشتر نزديك به مواضع ايران بود تا اروپا و آمريكا و ايران توانست با برخي جنبههاي همكاري در دو نشست اخير فضا را به سمت خود مثبت كند.
به گفته وي البته نبايد انتظار داشته باشيم كه پرونده هستهاي ايران به اين زودي بسته شود.
عضو هيات علمي دانشگاه علامه طباطبايي افزود:اين نكته را نبايد از نظر دور داشت كه ممكن است نفس كوتاه آمدن از سوي غرب مقدمهاي براي بازي سختتر در آينده باشد.