آفتابنیوز : آفتاب: بر اساس گزارش اعلام شده توسط سازمان خبرنگاران بدون مرز، آمار کشتار خبرنگاران در مقایسه با سال ۲۰۱۳ که در آن ۷۱ نفر کشته شده بودند، کاهشی کمّی حاصل شده است اما از نظر کیفی، تفنن در قتل، قطع سر و کارگردانی و فیلم برداری و پخش فیلم قتل خبرنگاران، به این روند اضافه شده است که در این مجال می توان به سربریدن جیمز فولی و استیون ساتلوف دو خبرنگار آمریکایی اشاره کرد.
به گزارش العالم ،با این حال، آمار خبرنگار ربایی، در مقایسه با سال ۲۰۱۳، افزایش داشته است به طوری که در مقایسه با سال ۲۰۱۳ که در آن ۸۷ خبرنگار ربوده شدند، در سال ۲۰۱۴، ۱۹۹ خبرنگار ربوده شدند.
این گزارش، همچنین حاکی از آن است که دو سوم از عملیات کشتار خبرنگاران، در مناطق درگیری به ویژه در سوریه صورت گرفته است و این کشور همچنان با ۱۵ کشته به عنوان خطرناک ترین کشور برای خبرنگاران به شمار می رود که فلسطین و به ویژه غزه با ۷ کشته در مرتبه دوم، شرق اوکراین با ۶ کشته در مرتبه سوم، لیبی با ۴ کشته در مرتبه چهارم قرار دارد.
سازمان خبرنگاران بدون مرز، هدف از کشتار خبرنگاران را جلوگیری از رسیدن صدای مستقل و واکنش نشان دادن به دیدگاه های خارجی شمرد. این سازمان تاکید کرد که در حال حاضر ۴۰ خبرنگار و سه وبلاگ نویس در سراسر جهان همچنان در دست گروگان گیران هستند.